Home - Články - I sexuální sny mají svůj význam

I sexuální sny mají svůj význam

vloženo 8. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

I sexuální sny mají svůj význam

Probudili jste se ráno a nechápali jste, co se děje? Opravdu se to stalo? Každý má sny, spoustu z nás navíc lehce či silně erotické. I takové sny mají smysl a lze je interpretovat. Nesou poselství, které nemá zůstat skryto. Objevte ho!

sdílet článek na facebooku

O erotických snech se tolik nemluví. Občas někdo utrousí drobnou zmínku mezi kamarády. Sen však bere s nadsázkou a hází jej do pléna spíše pro pobavení. Přitom erotický sen má stejný význam jako jakýkoliv jiný.

Snová nevěra

Pokud si ve snu užíváte se svým partnerem, máte čisté svědomí a nic vás nemate. Možná rozvíjíte touhu po nových zážitcích, k nimž se ve skutečnosti nedokážete odhodlat. Máte strach z odmítnutí, a tak sníte. Proč ne?

Ale co když jste ve snu nevěrný. Vaším sexuálním parterem je zcela někdo jiný, než kdo leží v posteli vedle vás! Jde o váš tajný idol? Dost možná, ale co když se vám zdá erotický sen a druhou hlavní roli (hned po vás) v něm hraje osoba, která je vám odporná! Jak fyzicky, tak duševně. Co když jste „hetero“ a zdá se vám o hrátkách s člověkem stejného pohlaví? Začnou nastupovat pochybnosti.


A ty musí být vyvráceny. Nebo potvrzeny.

Uzavřete svou minulost

Kde je pravda? Můžete být v klidu, ať se vám bude zdát sebezvrhlejší sen, nevypovídá o tom, že je jeho dění vaším tajným přáním. Ačkoliv to tak někdy samozřejmě být může. Máte sexuální půst a zdá se vám o milování? Tak zde jde o nenaplněnou touhu.

Zdá se vám o sexu s bývalou přítelkyní či přítelem? Ne, nechcete se znovu otvírat ukončená vztah. Jen jste si vzpomněli na krásnou vzpomínku. Za to vám hlavu nikdo neutrhne. Raději to však současnému partnerovi/partnerce neříkejte. I sen může vyvolat spor.

Je tu však spoustu dalších snů, které nelze takhle snadno interpretovat. Nebojte se kontaktovat odborníka, který má se sny zkušenosti a může vám pomoci odhalit jejich skrytý význam. Nejčastěji jde o vaši minulost. Zůstalo v ní něco nedořešeného.

Na základě snu můžete zjistit co a vyřešit to! Vyhledejte svůj sen v největší databázi snů v ČR!



|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.