Home - Články - Říjnový úplňkový horoskop lásky

Říjnový úplňkový horoskop lásky

vloženo 27. 9. 2020
čas čtení: 4 minuty

Říjnový úplňkový horoskop lásky

Hned 1. října 2020, ve 23:05 večer, přichází první Úplněk letošního podzimu a bude ve znamení Berana. Prozradíme vám, na co se můžete v lásce těšit v týdnu kolem Úplňku!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento úplněk ve vašem znamení je pro vás ten nejsilnější a nejintenzivnější v roce! To znamená silné pocity, žhavou vášeň, ale možná také nějaké ty výzvy a překážky, které vás ovšem mají potenciál posunout kupředu. To proto, aby to nebylo zas tak snadné! Venuše ve spřízněném Lvu vám přeje, takže se máte v erotice na co těšit!

Býk
V lásce teď budete prožívat spíš klidnější období bez nějakých zásadních událostí, a to se týká zejména samotného úplňku. Již dva dny po něm se však Luna přesune do vašeho znamení, a ještě o kousek dřív Venuše do spřízněné Panny, takže pokud vám bude úplňková vášeň chybět, můžete si ji vynahradit dodatečně ve stylu, který se vám líbí!

Blíženci
Z nebe se na vás příznivým světlem usmívá hodně planet, takže úplňkový čas pro vás bude krásný, příjemný a plný vášně! Beraní energie vám jako Blížencům velmi vyhovuje, dokážete se na ni snadno naladit a držet s ní krok, takže o milostné příležitosti určitě nebudete mít nouzi a pokud jste nezadaní, je vhodná doba se seznámit!


Rak
Ohnivá vášeň Berana není zas tak úplně v souladu s citově založenou račí povahou, takže je dost možné, že s protějškem nebudete mít teď stejné potřeby, hlavně pokud se narodil v ohnivých znameních – mezi ty patří ještě taky Lev a Střelec. Naštěstí vám přeje Merkur v komunikaci, takže si budete umět říct a přesně vyjádřit, co je pro vás důležité.

Lev
Venuše ve vašem znamení Lva vám přináší již po několik týdnů velmi příznivé období pro milostné záležitosti, ale s tímto žhavým beraním úplňkem se tato doba již pomalu završuje. Tak ji ještě využijte naplno a dopřejte sobě a svému protějšku podzimní vášnivou romantiku, ať už jste dlouhodobý pár nebo je to jen krátký románek!

Panna
Tento podzimní úplňkový čas pro vás bude překvapivě klidný a pohodový, pokud máte partnera, tak vám může přinést příjemnou vášeň, ale žádné velké změny ve vašem milostném životě nečekejte. Již za 24 hodin po úplňku se ovšem Venuše přesune na pár týdnů do vašeho znamení Panny, a tak se můžete těšit na celý říjen plný velkého štěstí v lásce!


Váhy
Tento úplněk je nejblíž k vašim narozeninám a Slunce prochází vašim znamením Vah. To vám přináší energii, která je s vámi v hlubokém souladu a podporuje to, po čem ve svém nitru opravdu hluboce toužíte. A to je harmonie, klid a hlubší porozumění a propojení spřízněných duší. Je čas ponořit se do sebe a pochopit, co vás od naplnění těchto snů ještě dělí!

Štír
Merkur ve vašem znamení vám zajistí dobrou komunikaci ve vztazích, a to je velmi důležité, protože Luna v Beranu někdy svádí k netrpělivosti a zbytečným sporům. To však nebude váš případ a všechno bude probíhat hladce a bez zádrhelů. Hvězdy sice pro vás nemají v záloze žádné velké novinky, ale to je nakonec možná i dobře.

Střelec
Mars a Venuše se na vás usmívají ze spřízněných ohnivých znamení Berana a Lva, no a samotná Luna v Beranu vám pak hraje do karet víc než cokoliv jiného! Konečně se dočkáte takové lásky, po jaké opravdu toužíte – přímočaré, jasné, upřímné a vášnivé! Tento úplněk si zkrátka můžete užít naplno a být sami sebou, tak směle do toho!


Kozoroh
Luna v Beranu je na vás až příliš žhavá a uspěchaná, takže energie tohoto úplňku budete pociťovat spíš jako tlak, abyste konečně něco udělali a k něčemu se rozhýbali, i když víte, že to nebude dobré řešení. Pro pochopení situace a toho, jak se máte zachovat, budete muset nahlédnout hlouběji pod povrch věcí, a to chce svůj čas.

Vodnář
Slunce ve Váhách a Luna v Beranu vám svítí příznivým světlem, ale trošku vás může potrápit Venuše ve Lvu, která vám přinese nějaké ty milostné překážky a výzvy – ale budou spíš z té kategorie ne-náhod, které vám mají něco říct, než skutečných překážek, a to je dobrá zpráva. Pozor ovšem na sklony k netrpělivosti a spěchu.

Ryby
Beraní Luna je na vás trochu příliš energická a netrpělivá, takže raději než vášnivým nocím nebo dokonce vyrážení na lov teď dáte přednost svému klídku, pohodě a jistotám. Nic důležitého vám přece neuteče, a kdyby se vám někdo snažit namluvit opak, pak mu nejspíš jde jen o známost na jednu noc, a na to se můžete vykašlat.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.