Home - Články - Podzimní tarotový horoskop lásky 2020

Podzimní tarotový horoskop lásky 2020

vloženo 22. 9. 2020
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop lásky 2020

Užijete si na podzim romantiku nebo si musíte dát pozor na hádky? Tarot vám prozradí, jak na tom budete v lásce!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Tři mince
vám připomíná, že je důležité na vztahu pracovat, a taky věští, že se vám to bude vyplácet! Energie a vstřícnost, které jste doposud vložili do budování vašeho partnerského svazku, vám začnou přinášet ovoce a bude to vidět i navenek. To samé platí i pro váš protějšek, protože to chce víc než jen jednoho, pokud to má ve vztahu klapat, snažit se musí zkrátka oba dva, to je jasné. Nezadaní Berani se taky mají na co těšit, a vaše snažení na milostném poli vám konečně přinese kýžené úspěchy. Ale to, že si vás vysněný protějšek konečně všiml a dal vám šanci, ještě neznamená, že jste v cíli a budete spolu šťastně žít navěky – pořád platí, že to chce nějakou tu energii a snažení, aby věci fungovali a budovala se mezi vámi důvěra a porozumění. Každopádně jste na dobré cestě, a čekají vás velmi příjemné vyhlídky do budoucna!

Býk
Karta Sedm pohárů
vám připomíná, že není všechno zlato, co se třpytí, a že někdy je lepší v lásce stát nohama pevně na zemi, než si dělat zamilované iluze a stavět vzdušné zámky. Pokud jste zadaní, tak ať vás ani nenapadne pokukovat po někom jiném, i když to na první pohled bude vypadat, jek byste si skvěle rozuměli, a při srovnání s vaším stávajícím protějškem z toho tento nemusí vyjít nejlépe. Ale to všechno je jen první dojem, a pozor na to, že druhá strana nejspíš nemá zájem o vážný vztah, takže ještě o to větší škoda by byla opustit kvůli tomu to, co máte. Nezadaní Býci budou zas mít pocit, že si mohou vybírat mezi několika protějšky, ale pozor, protože jen někdo z nich to s vámi myslí opravdu vážně, zbytek jsou jen falešné naděje. Snažte se tedy být realisty a vsaďte na jistoty, i když vám to může připadat jako nuda.

Blíženci
Karta Čtyři hole
ukazuje velmi příjemné období, čeká vás krásný podzim po boku milého protějšku a oběma se vám bude v životě dařit, takže si budete moct vychutnávat příjemně prožitý společný čas. Je čas nových začátků, pro zadané to znamená usmíření, vylepšení vztahu a šanci posunout se společně kupředu. Nezadaní zas mohou konečně potkat svoji vysněnou lásku, a hned od začátku si budete skvěle rozumět a bude vám to spolu klapat. Ono to možná ani nebude zas tak úplně začátek, protože váš protějšek se možná ukrývá někde v okruhu vašich přátel a prošli jste si společně již nějakou cestu. Ale ať už jste zadaní nebo se to teprve blíží, krásný bude ten pocit klidu, pohody a bezpečí, budete věřit světu, že věci se zkrátka dějí tak, jak mají, a že nemusíte za svoji lásku bojovat, ale že to, co si zasloužíte, k vám přichází samo.


Rak
Karta Král mečů vám přináší rozhodnost a pevnou vůli, takže pokud to někde ve vašem vztahu není zas tak úplně OK, pak je teď vhodná doba začít to řešit, popovídat si o tom, co potřebujete a co a jak by šlo změnit k lepšímu. Nejspíš jste k tomu doposud neměli odvahu nebo jste nechtěli zbytečně věci hrotit, ale teď si budete muset přiznat a nahlas říct, že už je to zkrátka potřeba, a že nic jiného vás jako dvojici kupředu neposune. Tak tedy do toho! Pro některé Raky, pokud žijete v dlouhodobě nefunkčním vztahu, to ovšem může znamenat i variantu rozchodu, ale věřte tomu, že pokud by k této možnosti došlo, pak je to nejlepší, co se může stát, a zbytečně by se to natahovalo. Nezadaní Raci budou muset být v nových známostech hodně upřímní sami k sobě - možná je to krásné a romantické, ale skutečně to je to, co chcete?

Lev
Karta Císařovna
je velmi krásnou a šťastnou kartou, která mluví především o rodinném štěstí, dětech, zakládaní rodiny nebo těhotenství. V lásce se proto dostanou do centra pozornosti právě záležitosti rodiny, protože to nejste jenom vy dva, ale i vaši potomci, pokud je máte, nebo ti, kteří mohou přijít v budoucnu. Cítíte potřebu o někoho pečovat, a platí to především pro ženy Lvice, a pokud nemáte malé děti, pak budete s radostí hýčkat a rozmazlovat vašeho partnera. A to někdy možná až příliš, přece jen, není to váš syn ale váš muž! Pánové narozeni ve Lvu se nejspíš setkají s touhou partnerky po miminku. Možná se tomu trochu bráníte, ale ruku na srdce, nepotěšilo by vás to taky? Nejlepší samozřejmě je, když jste oba dva nastaveni podobně, v tom případě přichází ideální doba začít se o potomka pokoušet!

Panna
Karta Devět mincí
mluví o hojnosti, spokojenosti, radosti a dostatku A přesně tak se teď budete cítit v lásce – zkrátka budete mít všeho požehnaně, nic vám nebude chybět a budete si užívat příjemný podzim po boku protějšku, se kterým si budete skvěle rozumět. Pokud jste zatím nezadaní, čeká vás příjemné seznámení a bude to zřejmě člověk, který je i dobře finančně zajištěn – ale to samozřejmě nebude jeho jediné plus! Pokud by se vyskytly jakékoliv neshody v lásce, vyřešíte je rychle a snadno díky rozvaze a klidu, budete se moudře řídit zásadou, že není potřeba spěchat a věci se nakonec samy vyřeší. Místo toho se soustředíte na všechno krásné a pozitivní, co v životě máte, a to je základ, na kterém můžete dál stavět své štěstí. Zkrátka budete prožívat velmi krásné, klidné a příjemné období, na které se můžete těšit!


Váhy
Karta Sedm holí
ukazuje nějaký konflikt a složitou situaci, kdy budete mít pocit, jako kdybyste stáli sami proti celému vašemu okolí. To je ovšem hodně zapeklité, když se jedná o lásku, protože tam by samozřejmě měli dva držet pohromadě, ale co si budeme říkat, ne vždy to jde. Teď budete mít s protějškem na něco rozdílné názory, ale budete se cítit v nevýhodě, protože na jeho nebo její straně bude stát ještě i někdo další. Může to být třeba rodina, vaši rodiče, přátelé a podobně. Zkrátka s vaším názorem na některé důležité otázky se budete cítit osamoceně, ale přesto budete s jistotou vědět, že se vám za to vyplatí bojovat. A časem to přinese své ovoce a místo přizpůsobování se budete mít možnost udělat si alespoň ty nejdůležitější věci po svém. Říká se sice, že se není dobré jít hlavou proti zdi, ale když máte své priority, někdy to zkrátka jinak nejde!

Štír
Karta Devět pohárů
vám věští krásné a příjemné období a můžete se těšit na romantický, láskyplný a vášnivý podzim! Ať už je to dlouhodobý vztah, nebo nová slibná známost v případě nezadaných, budete si to spolu užívat plnými doušky, a skvělé bude, že na sebe budete mít navzájem dostatek času. Jen si dejte pozor, ať tento čas opravdu zasvětíte příjemným stránkám života a nikoliv zbytečnému řešení problémů, protože na to teď vůbec není vhodná doba. Možná vás něco ve skrytou duše trápí, a přestože je váš vztah jinak velmi hezký, cítíte potřebu o tom mluvit a řešit to. Ale pozor, raději to ještě odložte, teď na to není ta vhodná doba. Naopak je potřeba nyní stavět základy v podobě příjemných společných zážitků, společně prožité radosti a krásných chvilek, a pak se možná všechno vyřeší i samo, že budete až překvapeni!

Střelec
Karta Věž
není zrovna z těch nejpříjemnějších – ale i to je někdy potřeba. Větší vám totiž, že se vám nečekaně zhroutí něco, co jste brali již jako jistou věc. Raději se tedy příliš nespoléhejte na to, že podzim bude ve vašem vztahu probíhat tak, jak jste si to naplánovali. Některé vaše plány se totiž pod vlivem nepředvídaných okolností naprosto změní a budete toho muset hodně přehodnotit. Ale není důvod se kvůli tomu trápit. Osud totiž velmi dobře ví, co dělá, a myslí to s vámi dobře. A tak se vám díky změnám otevřou nové možnosti a příležitosti. Některé partnerské svazky, kde to neklapalo, se mohou Střelcům zhroutit dokonce až ze dne na den, ale věřte tomu, že to tak bude lepší, pokud by to byl váš případ. Ty vztahy, které jsou pevné, naopak přetrvají a vydrží zatěžkávací zkoušku v podobě společných změn plánů!


Kozoroh
Karta Svět
patří mezi nejkrásnější karty tarotu a věští vám dosažení vašich cílů, úspěšné završení jedné životní kapitoly ve vašem partnerském vztahu nebo milostném životě a vstup do nové. Pokud žijete v dlouhodobém vztahu, může to například znamenat, že postoupíte na další úroveň třeba v podobě sňatku, založení rodiny či společného nového bydlení. Vaše dosavadní cíle, které bylo potřeba naplnit, abyste se mohli posunout dál – například vydělat dost peněz – budou konečně splněny. Pro nezadané Kozorohy značí karta Svět taky vynikající vyhlídky. Do nové známosti vstoupíte s čistým štítem, protože si v sobě konečně úplně dořešíte a uzavřete všechny špatné zkušenosti z minulosti, takže se s vámi již dál nebude táhnout žádné břemeno. A to je skvělé! Je čas nových začátků a velké radosti z toho, co se vám již povedlo i z toho, co vás teprve čeká!

Vodnář
Karta Dva meče
mluví o nerozhodnosti v lásce – a bude to pro vás velké dilema, které bude těžké vyřešit. Možná se rozhodujete mezi dvěma možnými milostnými partnery, a možná mezi dvěma různými životními cestami, po kterých můžete se svojí stávající láskou jít – jako například jestli si pořídit dítě nebo se věnovat práci, nebo něco podobně závažného. Na každé straně budou stát různé plusy a mínusy, nebude to ani zdaleka jednoznačná volba, spíš to bude hodně vyrovnané. Ať o tom přemýšlíte, kolik chcete, rozumem to zkrátka nevyřešíte, a ani tím, že si napíšete veškeré argumenty pro a proti každé možnosti. V první řadě je potřeba zeptat se svého srdce a pocitů, to bude pro vás ta nejjistější nápověda. Někde ve svém podvědomí totiž jednoznačně víte, která varianta je pro vás ta správná, ale možná si to nechcete rozumem připustit!

Ryby
Karta Osm pohárů
ukazuje, že se věci zřejmě vyvíjí o hodně pomaleji, než byste si přáli. Máte v lásce nějaká očekávání, které se jaksi nenaplňují, nebo alespoň zdaleka ne tím tempem, jak by se vám líbilo. A tak se cítíte zklamaně, nemůžete si pomoct. Vaše okolí vám nejspíš říká, že věci jsou v pořádku, že si z toho nemáte nic dělat a chce to jen čas, ale vy už máte sklon lámat nad tím hůl a vaše naděje na to, že se to, co vás trápí, někdy vyřeší, se pomalu zmenšují. Ale dřív, než se rozhodnete pro nějaké radikální řešení nebo dokonce ukončení vztahu, zadržte ještě. Zkuste se na to podívat z optimistického úhlu a uvidíte, že je toho opravdu hodně, co vás s protějškem spojuje, takže není zrovna nejlepší nápad soustředit se jen na těch pár věcí, které nefungují. Toho pozitivního a krásného je skutečně mnohem víc, tak nepodléhejte zbytečně černým myšlenkám!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.