Home - Články - Váhy – diplomat s duší umělce

Váhy – diplomat s duší umělce

vloženo 21. 9. 2020
čas čtení: 7 minut

Váhy – diplomat s duší umělce

22. září v 15:31 vstoupí Slunce do zanmení Vah, které jsou ve zvěrokruhu pověstné svou smírčí sílou. Jací jsou lidé narozeni ve znamení Vah? Čemu se od nich můžeme naučit a jak s nimi nejlépe vyjít?

sdílet článek na facebooku

Nerozhodnost – proč vlastně?

Jak napovídá název znamení, život Vah je zasvěcen hledání rovnováhy, lásky a vytváření fungujících vztahů navzdory všem protikladům. Jsou Váhy váhavé? Ano i ne! Ve všem je přece potřeba udržovat rovnováhu a harmonii – aspoň podle nich! I když si to někdy neuvědomují, jejich chování je neustále ovlivňováno snahou o to, aby všechno bylo krásné, mezi lidmi vládlo porozumění, soulad a spravedlnost. Váhy sice vědí, co chtějí, ale v jednotlivostech je pro ně těžké říct, které řešení je lepší – a proto váhají! Nelehký je úděl člověka, toužícího po spravedlivém jednání a souznění mezi lidmi. A právě odtud pramení pověstná nerozhodnost znamení Vah.

Váhám se musí přiznat, že pro naplnění svého cíle o krásnu a porozumění dělají vše, co jen mohou! Každý, kdo zná nějakou Váhu, jistě potvrdí, že jsou to téměř bez výjimky milí a příjemní lidé, se kterými je snadné vyjít, do hádek se neženou a problémy mnohem raději řeší diplomatickou cestou. A to je věc, která stojí za opravdovou pochvalu – hlavně v naší uspěchané době, plné stresu! No řekněte, nejsou Váhy skutečným pokladem?


Venuše a sen o dokonalém vztahu

Měli jste někdy milostný poměr s Váhou? Láska je pro ně jedna z nejdůležitějších věcí na světě! A pro člověka, narozeného ve Váhách, se nerozlučně spojuje s porozuměním. Partneři si prostě musí být rovnocenní, respektovat se a spolupracovat. No není to krásný ideál?

Jako vzdušné znamení je Váha pro své společníky brilantním konverzačním partnerem. Stejně jako pro ostatní Fotolia_zvyky_Vahy_diplomat_s_dusi_umelce.jpg.jpgvzdušná znamení, Blížence a Vodnáře, je pro Váhy ve vztahu nejdůležitější intelektuální soulad, společné názory a zájmy. Od rebelantského Vodnáře i od rozlétaného Blížence se však Váhy v něčem výrazně liší – je to mírnost a vnitřní klid, těmi Váhy přímo oplývají.

Chcete zaujmout Váhy? Sdílejte s nimi její vášeň pro umění a krásno! Váhy v sobě totiž nezapřou vliv požitkářské Venuše, která je jejich vládnoucí planetou. Jsou to rodilí umělci snad ve všech oblastech života, často milují hudbu nebo návštěvy galerii.

Venuše je planetou krásy a lásky, a o Váhách se navíc ještě říká, že jsou znamením partnerství – právě proto, že mají drahocennou schopnost udržovat soulad mezi lidmi. Zamilovali jste se do Váh? Blahopřejeme, vybrali jste si skvěle!


Váhaví, ale o to romantičtější

Milostné seznámení s Váhou má jeden menší háček.V čem spočívá?
Představte si, že jste potkali Váhu, která vás chce jen a pouze svést, o nic víc nestojí. Chování vašeho protějšku však bude natolik přívětivé, hezké a ohleduplné, že budete mít pocit, že má o vás vážný zájem, a možná ani nepoznáte, že jde jen o flirt!

Získat si srdce přemýšlivé Váhy chvíli trvá, ale pokud se vám to povede, pak to stojí za to! Pro Váhy je totiž jedním z největších životních snů dokonalý a harmonický partnerský vztah – a taky jsou ochotni pro to sami něco udělat, a proto jsou pro šťastný vztah jako stvořeni. Váhy jsou většinou věrné, ale na druhé straně nebývají žárlivé, což je kombinace, která se jen tak nevidí! K protějšku se Váhy snaží být nadevše ohleduplné, a to jak v životě, tak i v posteli.

S vašim váhavým partnerem či partnerkou si tedy užijete pořádnou dávku romantiky a smyslných něžností, ve kterých dají prostor i svým originálním nápadům! Váhy jsou zkrátka umělecké duše – a to i v lásce!


Spolupracovník k pohledání

Váhy jsou ideálním člověkem pro každý tým, protože byli stvořeni ke spolupráci. Mají jedinečné schopnosti vycházet s lidmi, a přitom zároveň oplývají kreativitou k pohledání.
Vycházet dobře s Váhami je stejně snadné jako si je oblíbit. Jsou rozvážní a přitom tvořiví, umí pozorně naslouchat a jednat podle zásad spravedlnosti.
Jen pozor na hněv, křik a nátlak, protože těmi byste tyto mírumilovné lidi zaručeně odradili. A to by přece byla škoda!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.