Home - Články - Váhy – diplomat s duší umělce

Váhy – diplomat s duší umělce

vloženo 21. 9. 2020
čas čtení: 7 minut

Váhy – diplomat s duší umělce

22. září v 15:31 vstoupí Slunce do zanmení Vah, které jsou ve zvěrokruhu pověstné svou smírčí sílou. Jací jsou lidé narozeni ve znamení Vah? Čemu se od nich můžeme naučit a jak s nimi nejlépe vyjít?

sdílet článek na facebooku

Nerozhodnost – proč vlastně?

Jak napovídá název znamení, život Vah je zasvěcen hledání rovnováhy, lásky a vytváření fungujících vztahů navzdory všem protikladům. Jsou Váhy váhavé? Ano i ne! Ve všem je přece potřeba udržovat rovnováhu a harmonii – aspoň podle nich! I když si to někdy neuvědomují, jejich chování je neustále ovlivňováno snahou o to, aby všechno bylo krásné, mezi lidmi vládlo porozumění, soulad a spravedlnost. Váhy sice vědí, co chtějí, ale v jednotlivostech je pro ně těžké říct, které řešení je lepší – a proto váhají! Nelehký je úděl člověka, toužícího po spravedlivém jednání a souznění mezi lidmi. A právě odtud pramení pověstná nerozhodnost znamení Vah.

Váhám se musí přiznat, že pro naplnění svého cíle o krásnu a porozumění dělají vše, co jen mohou! Každý, kdo zná nějakou Váhu, jistě potvrdí, že jsou to téměř bez výjimky milí a příjemní lidé, se kterými je snadné vyjít, do hádek se neženou a problémy mnohem raději řeší diplomatickou cestou. A to je věc, která stojí za opravdovou pochvalu – hlavně v naší uspěchané době, plné stresu! No řekněte, nejsou Váhy skutečným pokladem?


Venuše a sen o dokonalém vztahu

Měli jste někdy milostný poměr s Váhou? Láska je pro ně jedna z nejdůležitějších věcí na světě! A pro člověka, narozeného ve Váhách, se nerozlučně spojuje s porozuměním. Partneři si prostě musí být rovnocenní, respektovat se a spolupracovat. No není to krásný ideál?

Jako vzdušné znamení je Váha pro své společníky brilantním konverzačním partnerem. Stejně jako pro ostatní Fotolia_zvyky_Vahy_diplomat_s_dusi_umelce.jpg.jpgvzdušná znamení, Blížence a Vodnáře, je pro Váhy ve vztahu nejdůležitější intelektuální soulad, společné názory a zájmy. Od rebelantského Vodnáře i od rozlétaného Blížence se však Váhy v něčem výrazně liší – je to mírnost a vnitřní klid, těmi Váhy přímo oplývají.

Chcete zaujmout Váhy? Sdílejte s nimi její vášeň pro umění a krásno! Váhy v sobě totiž nezapřou vliv požitkářské Venuše, která je jejich vládnoucí planetou. Jsou to rodilí umělci snad ve všech oblastech života, často milují hudbu nebo návštěvy galerii.

Venuše je planetou krásy a lásky, a o Váhách se navíc ještě říká, že jsou znamením partnerství – právě proto, že mají drahocennou schopnost udržovat soulad mezi lidmi. Zamilovali jste se do Váh? Blahopřejeme, vybrali jste si skvěle!


Váhaví, ale o to romantičtější

Milostné seznámení s Váhou má jeden menší háček.V čem spočívá?
Představte si, že jste potkali Váhu, která vás chce jen a pouze svést, o nic víc nestojí. Chování vašeho protějšku však bude natolik přívětivé, hezké a ohleduplné, že budete mít pocit, že má o vás vážný zájem, a možná ani nepoznáte, že jde jen o flirt!

Získat si srdce přemýšlivé Váhy chvíli trvá, ale pokud se vám to povede, pak to stojí za to! Pro Váhy je totiž jedním z největších životních snů dokonalý a harmonický partnerský vztah – a taky jsou ochotni pro to sami něco udělat, a proto jsou pro šťastný vztah jako stvořeni. Váhy jsou většinou věrné, ale na druhé straně nebývají žárlivé, což je kombinace, která se jen tak nevidí! K protějšku se Váhy snaží být nadevše ohleduplné, a to jak v životě, tak i v posteli.

S vašim váhavým partnerem či partnerkou si tedy užijete pořádnou dávku romantiky a smyslných něžností, ve kterých dají prostor i svým originálním nápadům! Váhy jsou zkrátka umělecké duše – a to i v lásce!


Spolupracovník k pohledání

Váhy jsou ideálním člověkem pro každý tým, protože byli stvořeni ke spolupráci. Mají jedinečné schopnosti vycházet s lidmi, a přitom zároveň oplývají kreativitou k pohledání.
Vycházet dobře s Váhami je stejně snadné jako si je oblíbit. Jsou rozvážní a přitom tvořiví, umí pozorně naslouchat a jednat podle zásad spravedlnosti.
Jen pozor na hněv, křik a nátlak, protože těmi byste tyto mírumilovné lidi zaručeně odradili. A to by přece byla škoda!

|<< < 669 | 670 | 671 | 672 | 673

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.