Home - Články - Týdenní horoskop 21. - 27. září

Týdenní horoskop 21. - 27. září

vloženo 19. 9. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 21. - 27. září

Kudy se budou upírat cesty osudu tento týden? Budete plní pozitivní energie nebo se naopak budete cítit vymačkaní jako citrón. Budete mít hlavu plnou úžasných nápadů nebo se raději máte držet zažitých postupů? Přečtěte si, co vás čeká tento týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
V mnoha ohledech jste v některých životních věcech nespokojení. Chybí vám něco důležitého a někdy myslíte na svou minulost, o které si myslíte, že byla perfektní. Není tomu však tak! Vy pouze žijete v mylné iluzi místo toho, abyste hleděli do budoucnosti.

Býk
Máte kolem sebe velké množství ochranných sil, ale přesto nezapomínejte na to, že se mohou vždy vyskytnout nějací škůdci, kteří by vám mohli napáchat nějakou neplechu v soukromém, ale i pracovním životě. Nespoléhejte se proto jen na přízeň hvězd.

Blíženci
Vysokým investicím se tento týden rozhodně vyhněte. Není vám přáno a hvězdy vám radí, abyste se na nákupy vrhli v daleko vhodnější čas. Rozhodně se vám to oplatí! Budete si pak moct užít radost z úspěchu a ušetřeného množství nemalých financí.

Rak
Velice vás zklame někdo z vašich blízkých přátel. Před vámi se tváří jako neviňátko, hýří vtipem i dobrou náladou, ale za vašimi zády se nerozpakuje si vás brát do úst. Navíc se vám již dlouho nezamlouvá rozkazovačný způsob mluvy tohoto jedince.


Lev
Práce je pro vás momentálně velice náročná a ubírá vám tolik potřebnou energii. V zaměstnání je potřeba udělat spousta věcí navíc a špatnou náladu si bohužel donášíte i domů. Máte kvůli tomu na sebe zlost, ale vaše únava už bude opravdu kritická.

Panna
Vaše finanční rezervy se proklatě tenčí. Trochu tomu napomáhá vaše touha po utrácení. S příchodem podzimu a koncem babího léta se ve vás probouzí touha vlastnit něco krásného, ale i doplnit stávající zásoby svého šatníku.

Váhy
Někdo se vůči vám chová velmi urážlivě. Neváží si vás jako člověka a uplatňuje na vás nejrůznější manipulativní techniky. Vůbec byste si to neměli nechat líbit. Jen vy můžete být pánem svého já a nikdo by vám neměl vtloukat do hlavy své pomatené lži.

Štír
Nenechte si líbit urážky od svých kolegů. Ti jsou na vás celkem naštvaní, protože je evidentní, kdo je u nadřízeného v oblibě. Mějte na mysli, že to nejsou vaši kamarádi a raději byste měli hledět na svou kariéru. Závist si vůbec neberte k tělu.


Střelec
Chováte se poslední dobou opravdu velice vznětlivě. Váš partner má vašeho nesmyslného vymýšlení, nevraživé nálady a jízlivých poznámek tak akorát dost. Dokonce je to pro váš protějšek natolik neúnosné, že začíná uvažovat o rozchodu, tak pozor na to.

Kozoroh
Udělejte tento týden něco pro sebe. Zajděte si někam na dobré jídlo, ke kosmetičce nebo navštivte kadeřníka, uvidíte že i vaše okolí uvidí pozitivní ohlas vašeho nového já. Musíte se ale soustředit nejen na svůj zevnějšek, ale i na své vlastní nitro.

Vodnář
Se svým protějškem jste jak na bitevním poli. Nemůžete se na ničem domluvit a kompromis nejde tento týden ani jednomu z vás. Dokonce může dojít k několika hádkám, které nebudou mít snadné rozuzlení. Konflikty vznikají i kvůli úplným maličkostem.



Ryby
Finanční záležitosti si momentálně vyžadují vaši plnou pozornost. Nesmíte ale dát hned na první nabídku, která se vám nyní naskytne. Raději se před každou peněžní transakcí rozvážně s někým kompetentním pobavte a dobře promyslete své další úkony.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.