Home - Články - Láskohled 21. - 27. září

Láskohled 21. - 27. září

vloženo 18. 9. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 21. - 27. září

Nezadaní Býci budou mít úžasnou příležitost potkat svého ideálního partnera a Váhy o své lásce pochybují. Jak jsou na tom se vztahy ostatní znamení vám prozradíme v následujících řádcích horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše nová známost vás už pěkně štve a každou chvilku přijde se stížností na svůj zpackaný život. Neustále si vymýšlí nové pohádky o svých velkých problémech, které však neexistují.

Býk
Narazíte na někoho, kdo se vám okamžitě vryje pod kůži. Je to usměvavý jedinec se srdcem na dlani, který by se pro druhého roztrhal. Přesně takový typ člověka k sobě potřebujete.

Blíženci
Ve vašem okolí je osoba, která k vám doslova vzhlíží. Považuje vás za neskutečně originálního a charismatického jedince a nešetří na vás chválou. To vám dělá opravdu moc dobře.

Rak
Z ničeho nic s vámi ukončí kontakt váš nový idol. Nechápete to! Hlavně máte za to, že po posledním setkání jste naopak byli oba moc spokojení a vypadalo to na další posun ve vztahu.


Lev
Váš protějšek se tento týden zachová velice prudce a vznětlivě. Nejste vůbec na takové chování zvyklí a ani si na něj zvykat nechcete, takže konfrontace nebude nyní úplně od věci.

Panna
Momentálně nemáte na milostné záležitosti ani tu nejmenší náladu. Někdo vám velice blízký vás moc zklamal a vy si teď léčíte srdíčko hledáním sama sebe. Máte čas na spoustu koníčků.

Váhy
Váš nový idol má poměrně zvláštní a v mnohých věcech radikální názory na některé věci. Když nesouhlasíte s jeho řečmi, tak je okamžitě oheň na střeše a dokonce se chová výbušně.

Štír
Velmi se zklamete v některých svých kamarádech. Zjistíte, že vám závidí váš idylický milostný vztah a dokonce se ho snaží poškodit. Už dříve vám přišlo, že vám vtlouká divné názory.


Střelec
Bohužel ani tento týden nemáte v lásce příliš štěstí. Otázkou zůstává, zda třeba nevyhledáváte nové kontakty a případné známosti na úplně špatných místech. Zkuste změnit prostor.

Kozoroh
Váš protějšek si zřejmě prochází náročným obdobím. Jinak si nedokážete vysvětlit náhlé změny nálad a melancholie. Dokonce jste si o tom chtěli promluvit, ale vždy zavede řeč jinam.

Vodnář
Čeká vás velice žhavý týden milí Vodnáři. Máte kolem sebe momentálně poměrně dost rušno a o flirt a nespoutanou zábavu nebudete mít tento týden nouzi. Tak si to pořádně užívejte.

Ryby
Seznámíte se s někým, kdo je velice rád středem pozornosti. Ze začátku se vám daná osoba líbí, protože je zábavná a má stále co říct, nakonec vás ale její hlučnost začne štvát.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.