Home - Články - Život po životě v kartách

Život po životě v kartách

vloženo 23. 9. 2020
čas čtení: 5 minut

Život po životě v kartách

Karty nám mohou pomoct komunikovat s duchy našich blízkých, kteří nás již opustili. Víte, jak se ujistit o tom, že jejich duše našly svůj klid?

sdílet článek na facebooku

Ztráta bolí, ale má svůj smysl

Jeden z nejsmutnějších úkolů, se kterým se jako kartářka setkávám, je pomáhat lidem, kteří ztratili své blízké. Když nás předčasně nebo nečekaně opustí člověk, kterého jsme měli rádi, vynořují se vždy otázky: „Proč?“ nebo „Muselo se to stát?“ či „Nešlo se tomu nějak vyhnout?“ Odpověď na ně lze při troše štěstí najít v kartách. Ale není to vždy snadné. Dnes vám chci napsat něco o tom, za jakých okolností se můžeme prostřednictvím karet zkontaktovat s našimi blízkými, kteří již opustili tento svět, a kdy naopak karty zarputile mlčí a proč.


Každá duše má svůj životní úkol

Každá duše přichází na Zemi v přesně určený čas, který je pro ni nejvhodnější – a to jak z hlediska historické doby, astrologických konstelací i lidí, se kterými se setká. Podobným způsobem duše ze Země i odchází – každá v ten čas, který je pro ni nejsprávnější. A to dokonce i v případě, že je život poměrně mladého člověka náhle tragicky přerušen. Můžeme to vnímat jako krutost osudu, ale všechno má svůj skrytý smysl. Sotvakdo z nás si na vědomé úrovni uvědomuje, kolik let života má ještě před sebou, tato schopnost je vyhrazena pouze některým jasnovidcům a i mezi nimi je naprosto výjimečná. Ale někde v hlubinách podvědomí naše duše znají délku času, který mají v tomto životě na Zemi k dispozici, a podle toho se vyvíjí i jejich životní cesta. Spíš než nemilosrdný osud zde hrají roli síly karmy a to, kdy se nám povede splnit úkol, se kterým jsme se narodili do tohoto lidského těla.

Většina duší tedy naštěstí opouští tělo až poté, co v tomto pozemském životě dokázaly naplnit všechny své skutečně důležité cíle, které si před svým zrozením stanovily. Pak přijde čas odebrat se do světa tam někde za neviditelnou hranicí, za kterou ještě nikdo z nás nenahlédl. Můžeme si však být jisti, že našim blízkým, kteří odešli, se tam vede dobře.


Ti, kteří našli klid, mlčí a jsou šťastní

Kontaktovat duši zesnulého prostřednictvím karet je proto možné pouze někdy. Je to tehdy, když vám duše sama touží něco sdělit, když je zde něco důležitého, co vám dotyčný za svého života nestihl říct. V tom případě mohou být karty velmi užitečným pomocníkem.
Velmi často se však stává, že karty při podobném dotazu mlčí. Obvykle pak vycházejí takové karty, které lze vyložit pouze v obecné rovině jako štěstí, klid a spokojenost. To znamená, že nyní je vše v pořádku, že duše je na onom světě šťastná a že všechno, co bylo podstatné, již bylo dávno vyřčeno. Pak už nemá smysl situaci dál rozebírat, protože všechno se stalo přesně tak, jak se to mělo stát, ať už to náš rozum připouští nebo ne. A to je dobrá zpráva. Nechejme tedy těm, kteří odešli, jejich klid a buďme šťastní, že jejich duše jsou v pořádku, i když už nemohou být s námi.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.