Home - Články - První pomoc při infekčním Čarodějnictví!

První pomoc při infekčním Čarodějnictví!

sdílet článek na facebooku
vloženo 29. 4. 2016

První pomoc při infekčním Čarodějnictví!

Už jste si všimli toho množství čarodějek, které se v posledních letech hemží na každém rohu? Dávno minulé jsou doby, kdy jsme se nepohodlných žen zbavovali na hranicích. Dnes již nosíme volnomyšlenkářky na zlatých podnosech. Čarodějné profese se šíří jako epidemie!



Není divu. Pro ženy, a dokonce i pro některé muže, je současná epocha velmi riziková. U mnoha osob se slabší imunitou může dojít k nakažení zákeřným virem Maleficus Occultus, který způsobuje zájem o nadpřirozené jevy.

Čarodějný virus útočí!

Infikovaní jedinci jsou virem nuceni věnovat se rozvíjení svých magických schopností, studiu věšteckých technik, čarodějných rituálů a čar spojených s tajemnými silami přírody. Virus nutí manažerky a ředitele mezinárodních firem, aby už měli rozhodování z rozumu po krk. Aby cítili potřebu konečně se v životě uchýlit k něčemu méně racionálnímu.

Druhé stádium poruchy je obzvláště nebezpečné. Nakažená osoba totiž věnuje okultním vědám veškerý svůj volný čas. Zanedlouho se z ní stává odbornice v esoterických odvětvích - jako jsou astrologie, numerologie, výklady karet a snů, channeling a jiné andělské kontakty, práce s kyvadlem, čtení z ruky, z runových symbolů či z kávové sedliny, meditace a rodinné konstelace, alchymie, bylinkářství, léčebné energetické techniky, řešení bloků z minulých životů, ba dokonce i telepatie a jasnovidectví bez pomocných prostředků.



Ve druhém stádiu už jsou důsledky onemocnění nevratné. Vaše hypofýza produkuje nadměrné množství hormonu Helpus Humanus. Lékaři a vědci marně hledají protilék.

Urputné třetí stádium infekce

Virus vás intenzivně nutí pomáhat lidem. Můžete se bránit jakýmikoli prostředky. Snaha je marná! Stává se z vás profesionál, který dokáže odpovědět na každou otázku z blízké i vzdálené budoucnosti. Shledáte, že vás virus obdařil významnou schopností vědět informace, které se racionálním způsobem zjistit nedají.

Vaše věštby se plní jedna za druhou a vy se dostanete do třetího stádia infekce. Vaše nemoc se vám stane vírou! Najdete si v ní svoje životní poslání. Stanete se čarodějkou, která v sobě objeví kousek bohyně z dávné mytologie. Zjistíte, jakou máte moc ovlivňovat vše ve svém životě, když se řídíte lunárními cykly a hvězdnými pochody. A vaše srdce naplní radostí každý zoufalý člověk, kterému vrátíte do života štěstí. Kterému už nedokáže pomoct nikdo jiný, než vy.



Jediná prevence nákazy

Pozor! Tato nemoc je nevyléčitelná. Šíření nemoci má nejsilnější záběr každoročně kolem 30. dubna. Pokud musíte opustit úkryt, vylezte v žáruvzdorném oděvu. Raději se ale v tomto období držte doma s Kantovou knihou Kritika čistého rozumu. A na pokec při odpoledním čaji si přizvěte svého kamaráda Matfyzáka. Takto strávený čarodějný svátek vám bude zaručenou prevencí před nákazou.

Fenomén čarodějnictví je starý jako lidstvo samo. Kdo by přece nechtěl dosáhnout všeho, po čem touží? Přečtěte si náš článek: Nenecháš čarodějnici na živu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.