Home - Články - Předjarní tarotové rady pro zdraví

Předjarní tarotové rady pro zdraví

sdílet článek na facebooku
vloženo 21. 2. 2016

Předjarní tarotové rady pro zdraví

Předejděte jarní únavě a udržte si skvělou kondici i v náročné sezoně koncem zimy! Váš tarotový horoskop vám prozradí, jak na to a na co si dát pozor!



Beran

Co dělat: Karta Deset mincí vám věští celkově velmi dobrý zdravotní stav a skvělou kondici, ale měli byste si po všech stránkách dopřát kvalitu a jen tu nejlepší péči. Hlídejte si kvalitu potravin, kosmetiky a dávejte si pozor, ať o vaše zdraví pečují osvědčení lékaři s dobrými referencemi. Vyhýbejte se přílišné fyzické námaze a pokud už to jinak nejde, tak si pak alespoň dopřejte pořádnou relaxaci, dostatek spánku, masáže, wellness a podobně. Zasloužíte si to přece,tak na svém zdraví nešetřete a investujte do něj!
Co nedělat: Karta Velekněz vás vybízí k opatrnosti, když půjde o falešné autority v oblasti zdraví. Snažte se příliš nevěřit různým zázračným léčitelům nebo úžasným přípravkům, které vám budou slibovat, jak vyléčí všechny vaše neduhy. Nevyléčí – je to jen další trik, jak vytáhnout z vaší peněženky peníze, nezapomínejte na to! Spoléhejte se proto na osvědčené odborníky a různým podezřelým šarlatánům se raději vyhýbejte velkým obloukem – ušetříte si zdraví, nervy i finance!

Býk


Co dělat: Karta Páže mincí je kartou obnovy a nových začátků. To znamená, že vaše tělo má v této době ohromný potenciál a sílu se zregenerovat z různých neduhů, které vás trápí. Je vhodná doba začít s novou dietou nebo cvičením, vyzkoušet nové procedury pro zdraví a podobně. Důležité je pečovat o zdraví a kondici systematicky a pravidelně, žádné nárazové zkoušení něčeho nového, a pak se na to vykašlat – tudy cesta nevede! Páže mincí je i kartou mateřství, proto se Býčice, které touží po děťátku, mohou již velmi brzo těšit na těhotenství!
Co nedělat: Karta Deset holí vám prozrazuje, že někdy toho je na vás příliš a děláte si o své zdraví větší obavy, než by bylo potřeba. Máte pocit, že odpovědnost za veškeré potíže leží pouze na vás a že je snad nekonečné množství věcí, které si musíte den co den hlídat – dieta, kalorie, léky, vitaminy, cvičení, a tak dále, a tak dále. Zkuste to trochu zredukovat, nemá smysl si dělat těžkou hlavu s věcmi, které můžete ovlivnit jenom minimálně. Hlídejte si pečlivě pouze to, co je opravdu nutné, zbytek zkuste brát s větší lehkostí!



Blíženci

Co dělat: Karta Král mečů vám přináší silnou vůli, odvahu a odhodlání, které se vám budou hodit při radikální změně životního stylu směrem k lepšímu! Roční doba, když jaro klepe na dveře, je k tomu jako stvořená, a z měsíčních fází se vyplatí počkat si na dorůstající Lunu. Vypracujte si plán péče o vaše zdraví a nastudujte si, co vlastně potřebujete – jaká strava, jaké cvičení a sport vám udělá nejlépe, co představuje pro vás konkrétně největší zdravotní rizika a podobně. Když budete přesně vědět, co a proč děláte, výsledky se dostaví velmi rychle!
Co nedělat: Karta Pět pohárů vám radí nebrečet nad rozlitým mlékem – některé věci se napravit prostě nedají, třeba dlouhodobé následky minulého úrazu, nemoci a podobně. Ale to přece neznamená, že jste na zbytek života odepsaní – to ani náhodou! Podívejte se na svůj zdravotní stav optimisticky a snažte se rozvíjet to, co můžete, místo trápení se nad věcmi, které změnit nelze. Uvidíte, že se to pozitivně projeví nejen na vaší náladě, ale pozitivní myšlení prospěje i vaší celkové kondici!

Rak

Co dělat: Karta Čtyři meče vám radí dát si v něčem,o co se dlouhodobě snažíte, trochu pohov a před příchodem jara si dopřát odpočinek a regeneraci sil. Může se jednat třeba o intenzivní sportovní trénink, přísnou redukční dietu nebo něco na ten způsob. Je skvělé, že se snažíte dělat pro své zdraví a kondici maximum, ale teď není vhodná doba snažit se o extrémní výkony. Potřebujete načerpat novou energii a k tomu je nezbytná určitá doba zklidnění. Později, až bude jaro v plném proudu, se zas můžete do dané záležitosti pustit na plný plyn!
Co nedělat: Karta Tři poháry vás varuje před přílišným požitkářstvím – nepřehánějte to s nezdravými dobrotami, a už vůbec ne s alkoholem! Sladkosti a tučná nebo pikantní jídla, ale také černá káva nebo kouření, to všechno jsou věci, které jsou sice příjemné, ale když to přeženete, mohou se rychle odrazit na vaší kondici a zdraví. Tak si dopřejte trochu umírněnosti, méně je někdy více. Když budete příště na nějaké oslavě, nezapomínejte, že stačí ochutnat – nemusíte snít a vypít, kolik se do vás vleze!

Lev

Co dělat: Karta Osm mincí vám věští, že trpělivá a systematická práce na zlepšování vaší kondice se vám bohatě vyplatí. Její ovoce se začne projevovat již co nevidět, tak nepolevujte v snažení, ale naopak hlídejte si stravu, dostatek pohybu a podobně ještě více než doposud. Kdo si počká, ten se dočká – možná jste už přestávali věřit, že dieta nebo sport vám přinesou kýžené výsledky, ale teď se ukáže, že se to vyplatilo a že má smysl pokračovat. Dokonce i vaše okolí si všimne, že vypadáte mnohem více fit než předtím!
Co nedělat: Karta Čtyři mince vás upozorňuje, ať na svém zdraví nešetříte – je to přece to nejdůležitější, co máte! Nelitujte financí, když se bude jednat o vaše tělo – ušetřit můžete jinde a jistě najdete způsoby, jak ve svém rozpočtu najít rezervy, aniž byste museli svoji fyzickou schránku nějak šidit! Pozor na levné nápodoby čehokoliv, kupujte vždy kvalitu a investujte do ní. I za kvalitního lékaře se vyplatí si připlatit, pokud je potřeba, neváhejte využít třeba služeb soukromé kliniky.

Panna

Co dělat: Karta Šest mečů vám předpovídá, že nové informace a komunikace s vaším okolím bude pro vaše zdraví klíčová. Díky tomu se dovíte třeba o nových možnostech zdravotní péče nebo o něčem, co by vám mohlo pomoct cítit se lépe a zkvalitnit svůj život. Zásadní novinky se k vám dostanou díky vašim přátelům či známým nebo díky nějaké knize či článku v časopise. Budete se divit, jak jste to mohli až dosud nevědět a přehlížet něco tak důležitého! Tak se pozorně rozhlížejte kolem sebe, ať vám tyto zásadní informace neuniknou!
Co nedělat: Karta Viselec vám radí, že nemusíte jen trpně snášet svůj osud – můžete a měli byste se svým zdravím něco aktivně dělat! Možná vám někdo řekl, že to nejde, že s určitými věcmi se prostě musíte smířit, zvyknout si na ně a naučit se s nimi žít. Ale není to tak docela pravda! Možnosti existují, jen to chce nespoléhat se pouze na jednoho lékaře nebo na to, co vám říká vaše okolí. Lepší je iniciativně hledat, co by vám mohlo pomoct, obrátit se na další a další odborníky a nevzdávat se!

Váhy


Co dělat: Karta Hvězda je velmi silnou karto naděje a věští vám všestranné uzdravení a vynikající kondici! K tomu je ovšem nezbytný optimismus a pozitivní myšlení – bez nich vám ani ten sebelepší doktor nepomůže! Naše psychika má na náš zdravotní stav mnohem větší vliv, než si obvykle uvědomujeme, takže je klíčem k vyléčení nebo k udržení pevného zdraví. Ten, kdo ví, proč žije a co ho v životě baví, má mnohem lepší šance v jakékoliv zdravotní situaci, než člověk, který uvažuje negativně a dělá si zbytečné starosti. Nezapomínejte na to!
Co nedělat: Karta Deset mečů vám prozrazuje, že si zbytečně děláte starosti kvůli něčemu, co souvisí s vašim zdravím, a příliš mnoho času věnujete tomu, že o tom přemýšlíte. To je ovšem začarovaný kruh, protože s pesimistickým přístupem k věci se vám váš zdravotní stav jen tak snadno nezlepší – k tomu je potřeba trochu optimismu a hlavně důvěra ve vaše vlastní tělo a jeho schopnosti. Tak se už konečně přestaňte dívat na svět černě a hlavně si nemalujte žádné hrůzostrašné scénáře!


Štír


Co dělat: Karta Síla vám přináší pevnou vůli a energii zatočit se svými neduhy a zlozvyky, které ohrožují vaše zdraví. Teď budete mít dostatek síly k tomu, abyste zatočili se vším, co vám škodí – ať už to znamená shodit přebytečná kila, přestat kouřit nebo si začít hlídat zdravé stravování či pravidelný sportovní trénink. Tak na nic nečekejte a pusťte se do toho! A kdykoliv na vás přijde lenost, vzpomeňte si, že karta Síla vám dává schopnost ji přemoct a vytrvat!
Co nedělat: Karta Sedm pohárů vás varuje, ať si nestavíte vzdušné zámky a nesníte o něčem, co není reálné. Možná toužíte po postavě modelky, ale vždyť i pět kilo dole se počítá, nebo snad ne? Možná byste rádi běželi maraton, ale proč se nespokojit s tím, že uběhnete deset kilometrů, když ani to byste ještě nedávno nedokázali? Tak se nenechejte odradit tím, že nejste nejlepší z nejlepších – i tak se za své snažení již brzo dočkáte uznání a komplimentů od svého okolí! Všechno najednou mít nelze, ale když srovnáte předchozí stav s tím novým, budete se těšit i z méně bombastických úspěchů!

Střelec


Co dělat: Karta Tři mince vám slibuje skvělé dílčí výsledky v něčem, co děláte nebo začínáte dělat pro své tělo. Úspěchy se projeví rychle a neklamně, a to pro vás bude velké povzbuzení a motivace – ano, má to smysl! Možná jste si říkali, jestli vaše námaha není náhodou zbytečná – teď se vám konečně rozptýlí pochybnosti a nejistota! Je vhodná doba naplánovat si, jak budete dále pokračovat, vytyčit si směr, na co se zaměřit do budoucna – ať už jde o léčební procedury, trénink nebo zdravé stravování.
Co nedělat: Karta Měsíc vás varuje před nereálnými iluzemi, před zbytečným sněním o něčem, co by vám ve vašich představách pomohlo zázračně se ze dne na den začít cítit lépe. Nic takového neexistuje, i kdyby vám to někdo sliboval – je to podvodník, nevěřte mu! To, co vám pomůže, je systematická a pravidelná péče o vaše tělo. Vytrvalost je klíčem k tomu, aby se úspěchy projevily co nejrychleji. Pak to nakonec může vypadat jako zázračné vyléčení nebo vylepšení, ale nebude to zadarmo, chce to systematičnost a pečlivost!

Kozoroh

Co dělat:
Karta Páže holí vám věští nové podněty, setkání a příležitosti, které vám umožní udělat pro vaše zdraví a dobrou kondici něco navíc. Tak je nepřehlédněte a když se objeví, dejte tomu šanci a zkuste to! Budete velmi mile překvapeni, jak rychle se dostaví výsledky. Chce to zjišťovat si,jaké jsou možnosti, otevřít se novým informacím a procedurám, které jste dosud nevyzkoušeli. Dejte na doporučení od známých nebo kolegů, nemějte obavy z nových věcí – uškodit nemohou, ale pomoct mohou hodně!
Co nedělat: Karta Poustevník vám radí, ať se neuzavíráte do sebe se svými starostmi o zdraví – vždyť se říká, že sdílené trápení je poloviční, zatímco sdílená radost dvojnásobná! Tak se toho držte! Možná máte obavy, jak vás vaše okolí přijme, když se najednou začnete svěřovat s tak osobními věcmi, které se týkají vašeho těla. Jako Kozorozi jste introverti a nejste na to zvyklí, ale mluvit o nemocech je přece docela normální věc! A díky tomu, že o svých obavách nebo potížích řeknete třeba někomu z přátel, se k vám mohou dostat nové a nečekaně užitečné informace!



Vodnář

Co dělat: Karta Deset pohárů vám přináší skvělou věštbu – vaše zdraví bude v nejlepším pořádku a po tělesné i psychické stránce se budete cítit maximálně ve formě! Važte si toho, protože zdraví není samozřejmost, tak s ním nehazardujte! Dopřejte svému tělu všechno, co potřebuje a nešetřete na něm. Neriskujte v situacích, kde může hrozit úraz, nestojí to za to. Pozor si dávejte i na svůj jídelníček – všechno, co sníte, se stává součástí vašeho těla a tedy vás samotných. Tak si dopřejte jen to nejlepší, vždyť vy za to stojíte!
Co nedělat: Karta Královna mincí vás varuje před leností, pohodlností a sklonem se přejídat a vyhýbat pohybu. Péče o tělo přece neznamená jen to, že ho budete rozmazlovat, ale taky, že si dáte občas trochu „do těla“! Tak vstaňte z gauče, zavřete lednici a jděte si raději zasportovat, vaše tělo to ocení a výsledky se dostaví velmi rychle! Ale zas na druhé straně, nemusíte to s cvičením a tréninkem přehánět, protože i ta pohodlnost a odpočinek mají přece jen něco do sebe a tělo je potřebuje! Jde jen o to najít rovnováhu – všeho moc škodí!

Ryby


Co dělat: Karta Rytíř mečů vám radí, ať se ke svému zdraví a péči o něj postavíte aktivně a iniciativně – nikdo jiný to za vás neudělá! Jen vy sami se musíte rozhodnout, jestli tu nebo onu proceduru nakonec zkusíte, jestli dáte přednost tradiční medicíně nebo alternativní, jestli vydržíte u zdravého stravování nebo budete dělat kompromisy... Příkladů by se našla spousta, ale společné mají to, že vy sami jste pány svého zdraví a co se týče vašeho těla, máte poslední slovo! A kdyby vám bylo divné něco, co vám říká váš doktor, zkuste se pro jistotu zeptat ještě i jiného!
Co nedělat: Karta Tři meče je varováním, že máte sklon se příliš utápět ve svých starostech o zdraví a brát si je až příliš k srdci. Ruku na srdce, zkuste se zamyslet nad tím, kolik času každý den věnujete přemýšlení nad nějakým vaším zdravotním neduhem nebo slabostí? Pokud přemýšlíte pozitivně a konstruktivně, tak to samozřejmě ničemu nevadí a je to jen dobře, ale pozor na druhou možnost – sklony litovat se a dívat se na sebe jako na oběť osudu. Všechno špatné je přece k něčemu dobré, nezapomínejte na to! 

CO VÁS ČEKÁ? Zdraví, nemoc nebo úraz? Mé karty vám napoví! Zavolejte, astroložka Anabela čeká na tel. čísle: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS ANABELA a text na 904 30 44!

Autor článku

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.