Home - Články - Nastupuje vláda Vodnáře

Nastupuje vláda Vodnáře

sdílet článek na facebooku
vloženo 20. 1. 2016

Nastupuje vláda Vodnáře
21. leden – 20. únor

Znáte ženy a muže veselé originální povahy? Jistě to budou Vodnáři. Jedenácté znamení zvěrokruhu směřuje svůj život ke svobodě a přátelství. Pro své idealistické názory bývají Vodnáři terčem nepochopení, posměchu, ale i obdivu. Toto vzdušné znamení se pyšní bystrým myšlením a neuvěřitelnými nápady. Nejraději by změnili celý svět k obrazu svému. Vodnáři - tolerantní, laskaví, obětaví snílci s nekonečnou fantazií.



Muž Vodnář

Jste bezhlavě oddaná muži Vodnáři? Boj o jeho srdce nebude snadný. Nechová se jako typicky zamilovaný člověk. Jeho láska připomíná spíše odtažitost. Možná budete mít pocit, že si z vás dělá legraci. Své tajné touhy vám snad nikdy neodhalí, ale bude ho nesmírně bavit, zkoumat vaše duševní pochody. Pearl S. Buck řekl: „Lásku si nelze vynutit ani vyloudit lichotkami, přichází sama, nehledaná, nečekaná, nežádaná.“

Vodnář zbožňuje lidi, je kamarádský a soucitný. Zakládá si na svých pevných ideálech. Každá žena by měla pochopit jeho osobitý pohled na společnost. Často myslí mnohem více na své přátele, než sám na sebe. Pokud si ho chcete získat na svou stranu, buďte záhadná a přitažlivá. Uplakané dívky ho prostě nelákají. Je na vás najednou laskavý a milý? Raději stůjte pevně nohama na zemi. Mohla by vás překvapit jeho nevyzpytatelnost.

Buďte otevřená, kamarádská a zábavná. Vodnář si potřebuje povídat a neustále o něčem diskutovat. Pokud hledáte partnera, který vás bude konejšit každodenními polibky na dobrou noc, běžte o něj raději dále. Muž Vodnář jen stěží projevuje svou fyzickou náklonnost. Myslíte na manželství? Čeká vás dlouhá pohádka, která nemusí mít šťastný konec. Snad vás potěší jeho věrnost, opravdu nemá sklony k nevěře.

 
Žena Vodnář


Navázat pevný milostný vztah s ženou ve znamení Vodnáře, není zrovna hračka. Snad jí trošku chybí stálost. Vždyť Vodnář je vzdušné znamení, které tíhne ke společnosti, zábavě a přátelství. Pokud toužíte po milostném vzplanutí s touto energickou svobodu milující ženou, nesnažte se ji k něčemu nutit.

Její láska může být silná a fantastická, ale zároveň přelétavá a svobodomyslná. Žena Vodnář si nepotrpí na tučné finanční konto, ale na dostatek volnosti. Co se týče fyzické lásky a něžných doteků, nemá k nim daleko, ale také se bez nich umí obejít. Líbání a držení se za ruku na veřejnosti jí nic neříká, spíše obtěžuje. Nemá v úmyslu si vás omotat kolem prstu, proto to také nedělejte. Myslete na její potřebu svobody.

Těšte se z její výborné společnosti a naslouchejte jejím snům. Je spravedlivá a přitažlivá. Valná většina žen narozená v tomto znamení oplývá tajemnou krásou a vášní. Rády se líbí a dokážou o sebe zajímavě pečovat. Zaskočit vás může jejich proměnlivá povaha a nepřístupnost. Přilnuli jste k Vodnářce? Zapomeňte na majetnickost, žárlivost a nadměrnou kritiku. Snažte se porozumět jejím přátelům a sem tam se přesunout do světa fantazie.

Muž i žena ve znamení Vodnáře přikládají obrovskou váhu své první lásce. Jsou schopni se k ní neustále vracet. Jak již řekl známý spisovatel Emil Zola: „První láska je los, který nevyhrává, ale celý život si pamatuješ jeho číslo.“ 

VYMKLO SE VÁM PŘÁTELSTVÍ Z RUKOU? Zamilovali jste se do kamaráda? Co dál? Kartářka Helena vám poradí na telefonním čísle 906 701 701, nebo napište SMS na tel. 904 30 44 ve tvaru SMS HELENA a váš text.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.