Home - Články - Podzimní tarotový horoskop lásky 2017

Podzimní tarotový horoskop lásky 2017

vloženo 11. 10. 2017
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop lásky 2017

Toužíte se dovědět, co vám přinese začátek podzimu v lásce a vztazích? Magické tarotové karty vám prozradí, která znamení se mohou těšit na nejkrásnější podzimní romantiku!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Devět pohárů
prozrazuje, že v lásce se máte na co těšit a milostných radovánek si budete užívat plnými doušky! Pro opačné pohlaví budete velmi přitažliví a o ctitele proto nebudete mít nouzi. Intenzivní milostná vášeň se opět probudí dokonce i v dlouhodobých partnerských a manželských vztazích. Láska vám přinese spoustu krásných, romantických a vášnivých chvilek, na které budete ještě dlouho vzpomínat! Ale pozor, pamatujte na to, že se musíte soustředit na krásné, radostné a příjemné věci! Spolehlivým způsobem, jak zchladit vášeň, totiž bude začít s protějškem řešit vážné věci, otevírat diskuse o problémech a neshodách. Ano, i to je ve vztazích potřeba, ale nyní raději ne – odložte to raději na jindy! Společně prožívaná radost a láskyplné okamžiky vaše partnerství utuží, vytvoří mezi vámi pozitivní energii lásky a možná pak už ani nebude potřeba nic řešit!

Býk
Karta Deset pohárů
vám věští nádherný milostný a partnerský vztah směřující k rodinnému štěstí. Pokud ještě nemáte děti, budete se svým partnerem přemýšlet o založení rodiny, nebo potkáte člověka, kterého si umíte představit jako otce či matku svých ratolestí. Pokud jste rodiči, věští vám tato karta krásné a láskyplné zážitky jak s celou rodinou, tak i o samotě jako dvojice – nezapomínejte, že obojí by mělo být v rovnováze. Budete se cítit milovaní a budete překypovat štěstím, vaše okolí bude hned na první pohled na vás vidět, že jste šťastní a spokojení. V lásce bude zkrátka všechno v nejlepším pořádku, a vám pak už zbývá jen pořádně si to vychutnávat. Nebo vlastně ještě jedna věc – nezapomínejte, že je potřeba nejen brát, ale také dávat, ale to jistě sami dobře víte a nemusíme vám to dvakrát připomínat!

Blíženci

Karta Šest mincí
značí, že vaše úsilí o sblížení a nalezení porozumění s protějškem se konečně dočká úspěchu. Věnujete tomu hodně energie a někdy se vás možná zmocňují pochybnosti o tom, jestli to má vůbec smysl, ale teď vaše snažení konečně přinese své ovoce. Budete příjemně překvapeni, že se vám s milovanou osobou konečně povede najít společnou řeč i v otázkách, které byly doposud kamenem úrazu, a které stály v cestě rozvoji vaší lásky. Ale není to žádná náhoda a dokonce ani výjimečná přízeň Štěstěny, pouze výsledek trpělivého a vstřícného přístupu, který jste svému protějšku věnovali. A tak to má být, na skutečně stabilním a hlubokém vztahu je zkrátka potřeba pracovat. Budete rádi, že jste to ve slabých chvílích nevzdali a pocítíte hlubokou jistotu, že váš partner vám za všechnu tu námahu stojí!



Rak
Karta Devět mincí
vám věští krásné domácí štěstí a láskyplnou pohodu v klidu vašeho domova. Podzim bude znamenat ideální příležitost vychutnat si s vaším partnerem krásné chvilky harmonie, odpočinku, ale i nefalšované romantiky v příjemném zázemí vašeho domácího hnízdečka. Po neklidném letním období dovolených to bude balzám na vaši duši a budete rádi, že už nemusíte ve volném čase nikam spěchat a cestovat, nic zařizovat, ale zkrátka jenom tak být, otevřít si s vaší láskou doma třeba láhev vína, něco dobrého si uvařit a podívat se společně na romantický film. Své hnízdečko lásky si však budete nejen užívat, ale také budovat. Bude vás bavit spolu s partnerem vymýšlet, jak si vylepšit zařízení bytu, jak si své království ještě více zútulnit. A co když s vaší láskou ještě spolu nebydlíte? Pak je to jasné – budete se snažit tento sen co nejdřív uskutečnit!

Lev
Karta Pět pohárů
nese jasné poselství – nenaříkejte nad rozlitým mlékem a místo toho se podívejte na svou situaci v lásce pozitivně a optimisticky! Chvílemi totiž začnete propadat sklonu vidět věci příliš tragicky a černě, i když skutečnost má blíž k veselejším odstínům barev – jenomže vy to nevidíte, nebo možná ani nechcete vidět! V podzimní nostalgické náladě budete hodně přemýšlet nad nějakým svým nezdarem nebo zklamáním, které vás nedávno v lásce potkalo. Jako kdyby bylo všechno ztracené – ale skutečnost je úplně jiná! Když totiž odložíte smutek a raději se pozorně rozhlédnete kolem sebe, zjistíte, že je zde někdo, kdo o vás opravdu stojí a má vás hodně rád! Tak co, odhalíte, kdo to je? Budete velmi příjemně překvapeni, skutečná láska a náklonnost totiž nemusí být ta nejokázalejší a nejviditelnější, ale je upřímná!

Panna

Karta Vůz
vám říká, že máte v lásce věci pevně pod kontrolou – nebo byste alespoň chtěli a měli mít! Je snadné podlehnout momentálním vášním a svodům, ale přitom dobře víte, že to, po čem toužíte, je stabilní a pevný vztah – a ten je potřeba budovat! Odolejte tedy pokušení k záletům, odolejte lichotkám náhodných známostí a raději se soustřeďte na člověka, na kterém vám doopravdy záleží, i když je tento vztah možná někdy těžký a vyžaduje si hodně kompromisů a tolerance. Podobně to platí i pro nezadané Panny – jednodušší a vášnivější cesta není vždy ta lepší, právě naopak! Když budete hledat protějšek pro život, nezapomínejte si všímat i ty stránky, které nejsou vidět na první pohled, ale o to více se jejich vliv projeví, když spolu budete delší dobu!



Váhy

Karta Blázen
vás vybízí k tomu, odložit zábrany a předsudky a užívat si spontánnost a radost v lásce bez ohledu na to, co říkají společenská pravidla a konvence. Ne, neříkáme vám, že máte začít střídat partnery a užívat si známosti na jednu noc, i když i to může být pro některé Váhy v této chvíli ta správná cesta ke štěstí. Spíš se jedná o to, nesoudit partnera nebo novou známost podle toho, jaké má společenské postavení, jak vypadá, kolik má peněz nebo jestli se bude líbit vašim rodičům. To důležité je totiž jinde, je to zvláštní porozumění a spřízněnost duší, které někdy může nastat i mezi lidmi, kteří se na první pohled k sobě vůbec nehodí! Nenechejte se odradit a věřte svému srdci, i kdyby vás vedlo bláznivými a neprošlapanými cestičkami, právě zde na vás totiž čeká to pravé milostné naplnění!

Štír
Karta Královna holí
vám ukazuje, že ve vaší lásce bude teď hrát první housle žena – takže dámy ve Štíru mají otevřené pole působnosti, zatímco pánové by raději měli dát větší prostor své partnerce! Navzdory všem společenským stereotypům o tom, že muž má být vůdce a ochránce, někdy totiž právě žena má víc co říct k tomu, kudy se má vaše společná cesta životem dál ubírat! Štírky budou láskyplnými, ale rozhodnými a sebevědomými partnerkami a manželkami, zatímco Štíři se stanou gentlemany, kteří ochraňují svoji dámu, ale umožní ji, aby si v životě šla svojí vlastní cestou, a dovedou dělat kompromisy. Ženská energie je na rozdíl od mužské více intuitivní, proto se možná dostanete k tomu, že konečně vyzkoušíte něco, co vás jako dvojici již dlouho lákalo, ale neměli jste k tomu odvahu.

Střelec
Karta Páže pohárů
je znamením, že se pomalu učíte více se otevírat lásce, více důvěřovat a projevovat své city. Možná jste byli poslední dobou trochu zatvrzelí díky nějakému citovému zranění z minulosti, a to vám komplikovalo navazování nových partnerských vztahů nebo znemožňovalo hlouběji rozvinout ten stávající. Teď jsou však již staré rány zhojeny a konečně se můžete pohroužit do něhy a vzájemného sdílení. Budete až překvapeni, jak hluboký nový rozměr může láska mít, a budete se divit, jak to, že jste na to nepřišli dřív. Se svým protějškem budete sdílet své nejtajnější pocity a sny, o kterých jste si mysleli, že vás v nich jen stěží může někdo pochopit. A přece existuje vaše polovička, která je naladěna na stejnou vlnovou délku – ale pokud neodhalíte své vlastní nitro, těžko zjistíte, co v sobě ukrývá druhá strana!



Kozoroh
Karta Čtyři hole
vám předpovídá velmi příjemné a stabilní období plné spokojenosti a radosti z toho, že milujete a jste milovaní. Věci se ve srovnání s nedávnou dobou konečně uklidní, budete vědět, na čem jste a s čím můžete počítat – a budou to dobré zprávy. Společně s vašim protějškem se vám povede dosáhnout nějaký váš společný cíl – třeba v oblasti bydlení – a budete mít důvod, z čeho se můžete společně radovat. Je vhodná doba pro nové plány, pro společné vytyčování si nových cílů. Láska totiž neznamená dívat se jeden na druhého, ale dívat se společně jedním směrem! Pokud jste nezadaní, i na vás čekají dobré zprávy. Konečně se totiž sblížíte s protějškem, který vidí věci stejně a se kterým si umíte představit společný život!

Vodnář
Karta Osm holí
vám věští rychlý a nejspíš i trochu překvapivý vývoj situace ve vašem milostném životě! Z ničeho nic se váš partner nebo tajný ctitel vyjádří a díky tomu se události dají rychle do pohybu – ať už to znamená navázání nového vztahu, který se rychle posune z nezávazného k vážnému, nebo společné plány, jako je třeba nové bydlení, sňatek nebo založení rodiny. Rozhodně to bude něco, co byste nečekali, a to máte jako Vodnáři docela bujnou fantazii! Bude to příjemné a vzrušující, a nové záležitosti lásky si budete naplno užívat. Pozor, může se stát, že se objeví taky nějaké nečekané nedorozumění nebo problém! Nedělejte si z toho ovšem těžkou hlavu, protože se vyřeší a zmizí stejně rychle, jak se objevil a bude to pouze dočasná, možná nakonec i trochu vtipná komplikace.

Ryby
Karta Šest pohárů
je pro lásku velmi příznivá a všechny Ryby se díky tomu mohou těšit na krásný a spokojený podzim plný romantiky, harmonie a souladu. V lásce bude na prvním místě spřízněnost duší, erotika bude hrát až druhé housle. I když to samozřejmě neznamená, že by nebyla důležitá! Mnohem víc než sex si však budete se svým protějškem užívat, když budete moct být jen tak spolu, věnovat se nějakým svým společným zálibám, nebo si například vyjít na společnou romantickou procházku se zapadajícím sluncem a barevným listím, nebo si dopřát společnou dobrou večeři a podebatovat si o životě u lahve dobrého vína. Nezadané Ryby se mohou těšit na velmi romantické a pomalé sbližování s novým ctitelem, kterého možná již znáte, ale zatím jste pouze přátelé…

Autor článku

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.