Home - Články - Peníze a kariéra jsou ve (vašich) hvězdách

Peníze a kariéra jsou ve (vašich) hvězdách

sdílet článek na facebooku
vloženo 22. 2. 2016

Peníze a kariéra jsou ve (vašich) hvězdách

Příze, ze kterých je utkaná životní cesta , vznikla v hodině našeho zrození. Na její kvalitu i délku mělo vliv postavení planet a hvězd daného okamžiku. Postavení kosmických těles v tom kterém roce tak ovlivňuje všechny naše aktivity. Rozhoduje tedy i o tom, jak se nám bude v roce 2016 dařit v profesním životě a osobních financích.



Beran (21. 3. - 20. 4.)
Čeká vás řada výzev. Leden a únor sice nejsou v tomto smyslu až tak excelentní, pracovní ujednání mohou váznout, ale hned s jarem nabírají věci kýžený spád. Vznikají úspěšné, výhodnější smlouvy a pracovní projekty. Co se týče finanční sféry, lze počítat s posunem k lepšímu! Bude ale třeba projít zatěžkávací prověrkou a zbavit se řady zbytečných činností z minula.
Šťastné měsíce:
duben, srpen    Nepříznivé měsíce: leden, únor

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Jistota ohledně pracovních atributů a finančního příjmu jsou vaší doménou. Pokud zrovna hledáte práci, už od ledna přibývá mnoho pracovních nabídek. Je tu i šance získat významný post nebo působení v zahraniční firmě. Pomoci může i podpora vlivné osoby. Z pohledu financí jsou pro vás zprávy přímo skvělé! Rok 2016 pro vás bude štědrý! Máte navíc zesílený vliv pro možnost výhry!
Šťastné měsíce: leden, únor    Nepříznivý měsíc: listopad

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Z pohledu profese nebudete v prvních měsících roku vědět kam dřív skočit. Už v březnu můžete váhat, zda jít do hodně zajímavé nabídky. Ta slibuje slušné peníze. Rozum tedy do hrsti. Určitě neignorujte i pozvánky na společenské akce. Seznámíte se tam s lidmi, kteří mohou být pro vaši další kariéru a finanční oblast velice prospěšní.
Šťastné měsíce: září, říjen    Nepříznivý měsíc: březen

Rak (22. 6. - 22. 7.)
V pracovní oblasti vás nečeká poklidný rok. Hned na počátku vás nejspíš čeká střet se šéfem, touha dát otevřeně najevo svou nespokojenost a konflikty s partnerem kvůli práci. Pozor také na kolegy, vadí jim vaše pracovní schopnosti! V dalším období se ale vaše situace zlepšuje a platí to i o finančních záležitostech! Pro investice je vhodné zejména léto.
Šťastné měsíce: březen, duben   Nepříznivé měsíce: leden, listopad

Lev (23. 7. - 22. 8.)
Co se týče pracovní sféry, jste plní elánu a váš optimismus je až nakažlivý. Je to dobře, protože tento rok pro vás může být průlomový. Můžete například prorazit na trh s novým výrobkem nebo třeba založit naprosto originální webové stránky propojené významně se zahraničím. Rozhodně nezůstávejte v žádné druhé řadě a hvězdy vám budou nakloněny i v oblasti financí!
Šťastné měsíce: srpen, září    Nepříznivé měsíce: únor, prosinec

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy máte na své straně. Snadno budete navazovat kontakt s lidmi, dojednávat smlouvy, přidají se k vám ti praví parťáci a společně spustíte ten pravý boom. V pracovní kariéře tak budete sahat až po neskutečných úspěších! Co se týče finančních úspěchů, nejsilnějšími kandidáty na aplaus jsou měsíce srpen a září, lze očekávat zvýšený příjem z podnikání, mimořádné prémie či zvýšení platu.
Šťastné měsíce: leden, únor   Nepříznivé měsíce: březen, prosinec

Váhy (23. 9. - 23. 10.)
Z pohledu profese a peněžních záležitostí se rok ukazuje jako velmi plodný. Ve své pracovní oblasti jste si vytvořili pevný bod pro skvělou budoucnost. Vyberte si k tomu spojence. Ale ne ukvapeně. Odměnou bude respekt u ostatních, vaše kompetence se stále rozšiřují a přichází i žádoucí ocenění. Připravte se na dlouho očekávaný finanční zisk. Váš jackpot je přichystán!
Šťastné měsíce: červenec, srpen   Nepříznivé měsíce: leden, říjen

Štír (24. 10. - 22. 11.)
V pracovní a finanční oblasti vám letos větší výkyvy nehrozí. Navíc můžete sáhnout po něčem, co pro vás bylo dříve vzdálené nebo nedosažitelné. Týká se především nápadů k realizaci skvělého projektu. Z hlediska finanční sféry se může jednat o vaše existenční zajištění. Ti z vás, kteří ještě váhají, zda se postavit na vlastní nohy, k tomu mají letos skvělou příležitost!
Šťastné měsíce: leden, červenec   Nepříznivé měsíce: listopad, prosinec

Střelec (23. 11. - 21. 12.)
Zvláště v první polovině roku budete mít pocit, že kalich vaší trpělivosti s pracovními podmínkami přetekl. Zvažte však, zda do pracovního konfliktu půjdete naplno. O svou práci můžete i přijít. Jenže nová šance čeká za rohem! Ale pozor! Při výběru pamatujte, aby nové místo zase nezavánělo rutinou a bylo také lépe finančně ohodnoceno!
Šťastné měsíce: duben, listopad    Nepříznivé měsíce: březen, srpen

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pracoviště je centrem vašeho života. Začátek roku se ukazuje jako přínosný po stránce pracovních smluv, projektů a finančních investic. Letos máte v rukou kredit, který by bylo hřích v tomto smyslu promarnit! První polovina roku přeje také zvýšeným finančním příjmům. V poslední třetině roku se připravte na komplikovanější pracovní atmosféru. Někdo vám bude chtít házet klacíky pod nohy.
Šťastné měsíce: duben, listopad    Nepříznivý měsíc: březen



Vodnář (21. 1. - 20. 2.)
Nepřehlédnutelnou jiskrou disponujete hned od začátku roku. Závist kolegů ale způsobuje, že z vás sají energii. Vydržte, protože už v březnu vás vaše výsledky katapultují k povýšení a dalšímu postupu! Ani finanční stránky se nemusíte obávat, a co se týče vašeho konta, má v úmyslu se spíše navýšit, než klesat. Máte se zkrátka na co těšit!
Šťastný měsíc: březen, listopad    Nepříznivý měsíc: květen, červenec

Ryby (21. 2. - 20. 3.)
Pro vás je to rok zkoušek. Týká se jak profesní dráhy, tak financí. Trápit vás může jak vrozený pesimismus, tak vaši nadřízení. Snad jen v červenci by se mohlo vyjasnit v podobě zajímavé pracovní nabídky. Tvrdé zkoušky na cestě vás mají naučit jak zvýšit vlastní sebevědomí a prosazovat své názory. Pokud s tím začnete včas, můžete mnohým krizím předejít!
Šťastný měsíc: červenec    Nepříznivé měsíce: únor, březen

Prozradíme Vám i to, jak zlepšit atmosféru u rodinného krbu a ve vztazích! Přečtěte si náš článek: Rok 2016 - rok domácího štěstí.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.