Home - Články - Peníze a kariéra jsou ve (vašich) hvězdách

Peníze a kariéra jsou ve (vašich) hvězdách

sdílet článek na facebooku
vloženo 22. 2. 2016

Peníze a kariéra jsou ve (vašich) hvězdách

Příze, ze kterých je utkaná životní cesta , vznikla v hodině našeho zrození. Na její kvalitu i délku mělo vliv postavení planet a hvězd daného okamžiku. Postavení kosmických těles v tom kterém roce tak ovlivňuje všechny naše aktivity. Rozhoduje tedy i o tom, jak se nám bude v roce 2016 dařit v profesním životě a osobních financích.



Beran (21. 3. - 20. 4.)
Čeká vás řada výzev. Leden a únor sice nejsou v tomto smyslu až tak excelentní, pracovní ujednání mohou váznout, ale hned s jarem nabírají věci kýžený spád. Vznikají úspěšné, výhodnější smlouvy a pracovní projekty. Co se týče finanční sféry, lze počítat s posunem k lepšímu! Bude ale třeba projít zatěžkávací prověrkou a zbavit se řady zbytečných činností z minula.
Šťastné měsíce:
duben, srpen    Nepříznivé měsíce: leden, únor

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Jistota ohledně pracovních atributů a finančního příjmu jsou vaší doménou. Pokud zrovna hledáte práci, už od ledna přibývá mnoho pracovních nabídek. Je tu i šance získat významný post nebo působení v zahraniční firmě. Pomoci může i podpora vlivné osoby. Z pohledu financí jsou pro vás zprávy přímo skvělé! Rok 2016 pro vás bude štědrý! Máte navíc zesílený vliv pro možnost výhry!
Šťastné měsíce: leden, únor    Nepříznivý měsíc: listopad

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Z pohledu profese nebudete v prvních měsících roku vědět kam dřív skočit. Už v březnu můžete váhat, zda jít do hodně zajímavé nabídky. Ta slibuje slušné peníze. Rozum tedy do hrsti. Určitě neignorujte i pozvánky na společenské akce. Seznámíte se tam s lidmi, kteří mohou být pro vaši další kariéru a finanční oblast velice prospěšní.
Šťastné měsíce: září, říjen    Nepříznivý měsíc: březen

Rak (22. 6. - 22. 7.)
V pracovní oblasti vás nečeká poklidný rok. Hned na počátku vás nejspíš čeká střet se šéfem, touha dát otevřeně najevo svou nespokojenost a konflikty s partnerem kvůli práci. Pozor také na kolegy, vadí jim vaše pracovní schopnosti! V dalším období se ale vaše situace zlepšuje a platí to i o finančních záležitostech! Pro investice je vhodné zejména léto.
Šťastné měsíce: březen, duben   Nepříznivé měsíce: leden, listopad

Lev (23. 7. - 22. 8.)
Co se týče pracovní sféry, jste plní elánu a váš optimismus je až nakažlivý. Je to dobře, protože tento rok pro vás může být průlomový. Můžete například prorazit na trh s novým výrobkem nebo třeba založit naprosto originální webové stránky propojené významně se zahraničím. Rozhodně nezůstávejte v žádné druhé řadě a hvězdy vám budou nakloněny i v oblasti financí!
Šťastné měsíce: srpen, září    Nepříznivé měsíce: únor, prosinec

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy máte na své straně. Snadno budete navazovat kontakt s lidmi, dojednávat smlouvy, přidají se k vám ti praví parťáci a společně spustíte ten pravý boom. V pracovní kariéře tak budete sahat až po neskutečných úspěších! Co se týče finančních úspěchů, nejsilnějšími kandidáty na aplaus jsou měsíce srpen a září, lze očekávat zvýšený příjem z podnikání, mimořádné prémie či zvýšení platu.
Šťastné měsíce: leden, únor   Nepříznivé měsíce: březen, prosinec

Váhy (23. 9. - 23. 10.)
Z pohledu profese a peněžních záležitostí se rok ukazuje jako velmi plodný. Ve své pracovní oblasti jste si vytvořili pevný bod pro skvělou budoucnost. Vyberte si k tomu spojence. Ale ne ukvapeně. Odměnou bude respekt u ostatních, vaše kompetence se stále rozšiřují a přichází i žádoucí ocenění. Připravte se na dlouho očekávaný finanční zisk. Váš jackpot je přichystán!
Šťastné měsíce: červenec, srpen   Nepříznivé měsíce: leden, říjen

Štír (24. 10. - 22. 11.)
V pracovní a finanční oblasti vám letos větší výkyvy nehrozí. Navíc můžete sáhnout po něčem, co pro vás bylo dříve vzdálené nebo nedosažitelné. Týká se především nápadů k realizaci skvělého projektu. Z hlediska finanční sféry se může jednat o vaše existenční zajištění. Ti z vás, kteří ještě váhají, zda se postavit na vlastní nohy, k tomu mají letos skvělou příležitost!
Šťastné měsíce: leden, červenec   Nepříznivé měsíce: listopad, prosinec

Střelec (23. 11. - 21. 12.)
Zvláště v první polovině roku budete mít pocit, že kalich vaší trpělivosti s pracovními podmínkami přetekl. Zvažte však, zda do pracovního konfliktu půjdete naplno. O svou práci můžete i přijít. Jenže nová šance čeká za rohem! Ale pozor! Při výběru pamatujte, aby nové místo zase nezavánělo rutinou a bylo také lépe finančně ohodnoceno!
Šťastné měsíce: duben, listopad    Nepříznivé měsíce: březen, srpen

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pracoviště je centrem vašeho života. Začátek roku se ukazuje jako přínosný po stránce pracovních smluv, projektů a finančních investic. Letos máte v rukou kredit, který by bylo hřích v tomto smyslu promarnit! První polovina roku přeje také zvýšeným finančním příjmům. V poslední třetině roku se připravte na komplikovanější pracovní atmosféru. Někdo vám bude chtít házet klacíky pod nohy.
Šťastné měsíce: duben, listopad    Nepříznivý měsíc: březen



Vodnář (21. 1. - 20. 2.)
Nepřehlédnutelnou jiskrou disponujete hned od začátku roku. Závist kolegů ale způsobuje, že z vás sají energii. Vydržte, protože už v březnu vás vaše výsledky katapultují k povýšení a dalšímu postupu! Ani finanční stránky se nemusíte obávat, a co se týče vašeho konta, má v úmyslu se spíše navýšit, než klesat. Máte se zkrátka na co těšit!
Šťastný měsíc: březen, listopad    Nepříznivý měsíc: květen, červenec

Ryby (21. 2. - 20. 3.)
Pro vás je to rok zkoušek. Týká se jak profesní dráhy, tak financí. Trápit vás může jak vrozený pesimismus, tak vaši nadřízení. Snad jen v červenci by se mohlo vyjasnit v podobě zajímavé pracovní nabídky. Tvrdé zkoušky na cestě vás mají naučit jak zvýšit vlastní sebevědomí a prosazovat své názory. Pokud s tím začnete včas, můžete mnohým krizím předejít!
Šťastný měsíc: červenec    Nepříznivé měsíce: únor, březen

Prozradíme Vám i to, jak zlepšit atmosféru u rodinného krbu a ve vztazích! Přečtěte si náš článek: Rok 2016 - rok domácího štěstí.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.