Home - Články - Panna - praktická a vždy dokonalá

Panna - praktická a vždy dokonalá

vloženo 21. 8. 2021
čas čtení: 5 minut

Panna - praktická a vždy dokonalá

Prázdniny se pomalu blíží ke svému konci a právě dnes, 22. srpna 2021 ve 23:35, se Slunce ve zvěrokruhu posune ze znamení Lva do znamení Panny. Co vám do života přinese vláda okouzlující Panny?

sdílet článek na facebooku

Nebe dnes před půlnoci ovládne znamení Panny. Lidé narození v tomto znamení potřebují pevný řád a nepořádek je jim proti srsti. Nejsilnější stránky Panny jsou metodická mysl a praktický pohled na okolní svět. Mezi ty slabší stránky můžeme zařadit neutuchající touhu po dokonalosti. Ovšem, kdo by alespoň někdy nezatoužil po vlastní dokonalosti…

Koho si vybrat?

Jak to vidí Panna? Hledá chytrého, realistického, ale zároveň citlivého jedince. Nejvíce si porozumí s Býkem a Kozorohem, jen s nimi je manželský život smysluplný. Tato dvě znamení vedou pro svou zodpovědnost, jasný pohled na věc a řád. S Blíženci tvoří Panna zajímavý pár, jen pozor na žárlivost!

Panny se při líbání dokáží jen těžko uvolnit, bojí se totiž ztráty kontroly. Polibky Panny proto mohou být často i bez vášně.

Sex je pro Panny záležitost příjemná a životně důležitá. Seriózní Panny berou ložnicové radovánky velmi vážně, proto jsou občas stereotypní a požadují stále totéž. Chtělo by to více vzrušení a příliv zakázaného ovoce. Když cítí problémy, raději si pomohou někde v ústraní samy.


Motivace na prvním místě!

Jakmile na Panny dolehnou zlé myšlenky, potřebují se motivovat. Své duševní dojmy potřebují zvládat a prahnou po jistotě. Panny nepotřebují dárky, jen duševní podporu a porozumění. Hlavu si skvěle vyčistí při úklidu domácnosti.

Pokud hledáte práci, kde je zapotřebí perfekcionismus, v tom vynikají Panny. Navíc jsou zodpovědné, spolehlivé a mají smysl pro detail. Jejich komunikační schopnosti jsou rovněž pozoruhodné. Uplatní se jako hodináři, úředníci, zdravotníci, veterináři, starožitníci, daňoví poradci, asistenti, řemeslníci anebo kadeřníci.

Pokud jste byli na návštěvě u Panny, určitě jste si všimli akvária. Panny jsou puntičkářské, vybíravé a čistotné, proto nesnesou nepořádná zvířata. Rybičky v akváriu nepředstavují hluk, špínu ani zápach, jsou pro Panny nejlepšími tichými společníky.


Dokonalost sama!

Vždy upravená a okouzlující Panna neodolá pohledu na lilii, která je spojena s čistotou. Lilie je vznešená, neodolatelná a magická, ale přitom skromná jako Panna. Perfekcionismus tohoto znamení skvěle vystihují astry, jež se pyšní nádherným zbarvením.

Pro Panny jsou drahocenné chvíle volna vzácností. Když už si najdou čas pro rodinnou pohodu, zamíří do přírody anebo za koupáním. Nesmí chybět ubytování v pěkné horské chatě. Panna dbá na svůj zevnějšek, a proto dává přednost pěší turistice, plavání i jízdě na kole.

Zrozenci Panny se neustále něčeho bojí. Ať už je to neúspěch, bezmoc, zklamání či nemoc. Panny chtějí být za každou cenu vždy dokonalé, proto jim nikdy neříkejte opak, jinak pocítí silné zklamání a uzavřou se do sebe.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.