Home - Články - Láskohled 23 - 29. srpna

Láskohled 23 - 29. srpna

vloženo 20. 8. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 23 - 29. srpna

Lvi, zbystřete! Po celý týden si budete připadat jako v ráji. Oproti tomu Berany nečeká žádný velký milostný úspěch. Přečtěte si týdenní horoskop lásky od naši profesionální astroložky a zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
V milostných záležitostech se příliš neukvapujte. Sice potkáte někoho, kdo vás zaujme, ale budoucnost s tímto člověkem neplánujte. U něj se bude jednat jen o chvilkové pobavení.

Býk
S protějškem jste si spoustu věcí vyříkali a teď se snažíte přijít na způsob, jak některé věci v domácnosti, i mezi vámi, víc vylepšit. Jste rádi, že jste se shodli na kompromisu.

Blíženci
Máte obdivovatele, kterému se moc líbíte. Vy sami ještě nejste připraveni začít nový vztah a raději byste měli ještě nějaký čas jen sami pro sebe. Nechte si otevřené zadní vrátka!

Rak
Láska se k vám už blíží mílovými kroky a není vůbec jisté, zda ji na první pohled poznáte. Možná si k sobě budete muset najít cestu, která nebude úplně posetá růžovými lístky.


Lev
Není nic krásnějšího, než nová láska. Ta vás nyní přepadla a má vás ve své absolutní moci. Užíváte si nyní každý den po boku svého nového protějšku a stále něco nového vymýšlíte.

Panna
V dlouhodobých svazcích bude tento týden nastolena příjemná harmonie. Den budete trávit společnou prací, která povznáší a večery si budete užívat třeba u skleničky dobrého vína.

Váhy
Nový idol není moc společenský, a i když to spolu táhnete už nějakou tu dobu, tak mnozí kamarádi ho zatím ještě vůbec neviděli. Celkem vás mrzí, že se společným událostem vyhýbá.

Štír
Nedávno jste se seznámili s někým úplně novým, a i když proběhlo pár schůzek, tak žádné další pokračování to bohužel nemá a vy jste uvízli na mrtvém bodě, což vás teda vůbec nebaví.


Střelec
Váš protějšek vás fakt hodně naštve. Poslední dobou se k vám vůbec nechová hezky a jeho připomínky jsou urážlivé. Budete si s ním muset pěkně od plic promluvit. Takhle to dál nejde.

Kozoroh
Ve svém hledání, té pravé lásky pro vás, jste tak trochu urputní. To může spoustu jedinců odradit, neboť cítí vaše zoufalství a někteří dokonce můžou vaší snahy jen sprostě využívat.

Vodnář
Neradi sdílíte své pocity s okolím a už vůbec veřejně neprobíráte svůj osobní život. Jeden z vašich přátel to má úplně opačně a ve společnosti naráží i na vaše intimní záležitosti.

Ryby
Tento týden opačné pohlaví doslova fascinujete. Jste plní pozitivní energie a dobrá nálada z vás srší široko daleko. To je skvělé a z nových nápadníků si můžete bohatě vybírat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.