Home - Články - Oslavte Nový rok v covidové krizi!

Oslavte Nový rok v covidové krizi!

vloženo 29. 10. 2020
čas čtení: 4 minuty

Oslavte Nový rok v covidové krizi!

Co byste řekli na to, že byste oslavili Nový rok v předstihu? Tedy ne 1. ledna, ale už 1. listopadu? Pokud si klepete na hlavu a říkáte si, co to je za nesmysl, pak vás musíme vyvést z omylu. Nejedná se o nesmysl, 1. listopad je totiž opravdu dnem, kdy se slaví Nový rok, a to na základě Keltského horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Objevte taje Stromoskopu

Staří keltští druidové, kteří žili na území Evropy v období starověku, měli velký vliv nejen mezi Angličany, Skoty, Iry a Germány, ale i u sousedních národů. Není proto divu, že se jejich tradice přenesly do celého světa. A jednou z těchto tradic je právě keltský horoskop, neboli Stromoskop. Keltští druidové měli dokonalou úctu ke stromům, jež jim byli nejen domovem, ale i obživou a nekončící inspirací. I z toho důvodu se nesnažili vyčíst osud z hvězd, ale spojili datum narození člověka s určitým druhem stromu.

Keltský svátek Samhaim

Keltský horoskop pak našel svůj zrod na počátku listopadu, neboť v tomto měsíci začínal i keltský rok svátkem Samhaim, během něhož dle Keltů splýval svět živých se světem mrtvých. Keltové věřili, že právě v tento den doputují jejich zesnulí příbuzní zpět, nebo oni sami budou moci navštívit „druhý břeh“, a vidět tak své blízké, které ztratili.


Vznik keltského horoskopu

Základ pro keltský horoskop položili keltští kněží, mágové a učenci. Snažili se porovnávat vlastnosti člověka s charakterem a popisem stromů, odtud také pochází název Stromoskop. Druidové trávili většinu svého života v lesích a při tvorbě horoskopu usuzovali na základě pozorování, že se každý člověk svou podstatou i svými povahovými rysy podobá stromu. Stromy jsou přece také silné i slabé, voňavé i bez vůně, okrasné, osamělé, smuteční a s celou řadou dalších vlastností. Proč by se tedy nemohli podobat lidem?

Dle Keltů mají navíc stromy celou řadu nadpozemských a magických schopností, proto i horoskop založený právě na stromech přináší moudra těžící z koloběhu přírody. Jednotlivé stromy, které nám jsou přisouzeny datem našeho narození, nás pak po celý náš život chrání, dodávají nám sílu a dokáží působit na naši náladu, energii i zdravotní stav.

17 různých stromů + 4 zvláštní

Keltské věštby střídají celkem sedmnáct různých stromů během půl roku, a to po desetidenních obdobích. Proto se během roku opakuje vliv stromů vždy dvakrát, u topolu je to dokonce třikrát. Pro osoby narozené ve významné dny, jako je jarní a podzimní rovnodennost nebo oba slunovraty, platily samostatné zvláště příznivé předpovědi odvozené z vlastností dalších čtyř stromů - životného dubu, krásné břízy, půvabné olivy a neústupného buku.


Nové poznatky o budoucnosti

Spousta z nás vyhledává horoskopy, abychom se dozvěděli nové poznatky o budoucnosti, o tom, co nás čeká a nemine. Keltský horoskop je zajímavý v tom, že nejen, že nám poukáže na otazníky naší budoucnosti, ale zároveň odkryje naši osobnost v celé své nahotě. Každý strom uvedený v keltském horoskopu má zpracovanou velmi podrobnou charakteristiku, která vystihuje lidi narozené v jejich znamení téměř stoprocentně.

Nechte stromy vyprávět

Chcete-li i vy objevit vaše silné a slabé stránky, nakoukněte pod pokličku Stromoskopu a nechte, ať vám o vás stromy vypráví. Dozvíte se tak, že pokud jste topol, máte láskyplné srdce, jako kaštan patříte mezi ochranitelské povahy, jasan vám pak dodává organizační schopnosti, fíkovník zajišťuje pestrý život, buk může za vaši tvrdohlavost, jabloň vás obdařila kreativitou, jilm přináší pozitivní myšlení a třeba borovice ochraňuje všechny moudré a úspěšné lidi.

Pokud nevíte, jaké jste znamení podle KELTSKÝHO HOROSKOPU, dozvíte se to v článku → ZDE...

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.