Home - Články - Čínský horoskop na týden 19. - 25. října

Čínský horoskop na týden 19. - 25. října

vloženo 19. 10. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 19. - 25. října

Měsíc říjen se přesunul do druhé poloviny a podzim na nás udeřil plnou silou. Hvězdy upozorňují na zhoršení fyzické kondice a varují před nepřízní počasí. Podzimnímu milostnému vzplanutí ale přejí. Padající listí přeje novým láskám i utužování rodinných vztahů.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, vstupujete do týdne, který slibuje romantický program v partnerově náruči. V jeho obětí načerpáte ztracenou harmonii a vyslechnete slova podpory. Takovou pomoc potřebujete, i když si to v první chvíli nemusíte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Soukromý život Buvolů vzkvétá. Spoustu energie a času věnujete rozvoji domácího hnízdečka. Uklízíte, dekorujete a není vyloučeno, že se pustíte do zásadnější přestavby. V této oblasti máte perfektní vkus. Jakmile přejde… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, snažíte se dohánět spánkový deficit a cítíte se čím dál víc unavení. Nesvalujte odpovědnost na krátící se dny a začněte potíže řešit, případně konzultujte obavy přímo s lékařem. V jídelníčku nesmí chybět dostatek… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pozornost se v poslední říjnové dekádě stáčí k vizáži. Rádi byste si pořídili něco hezkého na sebe nebo udělali razantní změnu účesu. Někdo blízký to nepovažuje za dobrý nápad. Hvězdy posílají jasnou odpověď - řiďte se… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Otevřená komunikace v rodinném kruhu může Drakům pomoci v mnoha směrech. Vlivem Merkuru máte příležitost zbavit se bloků, které mezi vámi vězí delší dobu. Partneři jsou ochotní diskutovat o pikantních… ČTĚTE VÍCE!

Had
Pracovní život Hadů se dostává do popředí zájmu. Vesmír propůjčuje dravost, abyste se chopili nového projektu nebo vymysleli vlastní. Klíčová je přitom spolupráce, kterou byste neměli nabízet každému. Na všechny kolegy… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Finanční situace není v závěru měsíce slavná. Pečlivě hlídejte všechny výdaje a zbytečně nerozhazujte. Vesmír důrazně varuje před půjčkami. V zaměstnání vás mohou brzdit menší komplikace, ale nenechte se jimi zahnat… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nezadané Kozy by se neměly stranit lásce. Přiznejte si city, které ve vás raší a nebojte se jít zamilování naproti. Afrodité slibuje nádherný závěr měsíce. V rodinném kruhu potřebujete spoustu trpělivosti, zároveň byste měli… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Po emocionální stránce je tento týden nahoru dolů. Zatímco v jednu chvíli překypujete optimismem a okolím se nese váš zvonivý smích, jako lusknutím prstu propadáte špatné náladě. Najděte si důvěrníka, se kterým můžete… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Komunikativní Merkur si tentokrát posvítí na pracovní záležitosti Kohoutů. Pokud vás čeká pohovor, nebo musíte k nadřízenému na kobereček, máte polovinu úspěchu v kapse. Nebojte se prosazovat vlastní názory a… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Závěr října probíhá pod patronátem Venuše, která fandí hlavně nezadaným zrozencům Psa. Nebojte se aktivně vyhledávat možnosti k seznámení, případně oslovte člověka, který se vám líbí delší dobu. Na pracovišti si držte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Jako by zrozenci Vepře měli v hlavě kalkulačku. V nadcházejícím týdnu si více rady s domácím hospodařením, smysluplně investujete své úspory a vyhýbáte se zbytečným útratám. V páru ze sebe vydejte maximum… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.