Home - Články - Nov v Kozorohu přináší bohatství!

Nov v Kozorohu přináší bohatství!

vloženo 26. 12. 2016
čas čtení: 3 minuty

Nov v Kozorohu přináší bohatství!

Je pouze na vás, zda využijete příznivé energie novoluní přicházející ve čtvrtek 29. 12. v 7.53 hodin. Zkušené astroložky vám to však doporučují všemi deseti! Hvězdy vám dávají šanci na pracovní postup, navýšení platu nebo novou kariéru. Stačí soustředit svou mysl na požehnaný nov!

sdílet článek na facebooku

Pracujte se svým podvědomím a příhodnými planetárními konstelacemi. Soustřeďte své myšlenky při chvilce relaxace nebo při meditaci na kariérní přání, kterého skutečně chcete dosáhnout. Protože při novoluní v Kozorohu bude síla vaší myšlenky neporazitelná!

Jste posíleni ambiciózním Kozorohem


Toto vytrvalé a diplomatické znamení vnáší do našich životů sebekázeň, trpělivost, upřímnost, řád a spravedlnost. Pro pracovní přání a kariérní rituály je proto chvíle Kozoroha jako stvořená. Bude působit ode dne novoluní následujících 14 dní.

Návod na správné přání

Formulujte své přání v přítomném čase a v pozitivním tvaru a vysílejte ho soustředěně nejlépe každý den. Energii ještě více posílíte, pokud si své přání napíšete při zapálené svíčce. Uvědomte si a věřte tomu, že jste právě teď ve správné chvíli na správném místě. Vy jste osoba, která má tu moc všechno změnit!



Vaše přání může znít například: „Jsem úspěšná žena a jsem stvořená pro úspěch a hojnost. Mám ideální práci, která mě naplňuje a je přesně podle mých představ. Moje práce mi přináší ideálně vysoké příjmy. Prožívám svůj největší sen a jsem šťastná“. Formulujte si své přání tak, aby s vámi souznělo. Abyste silně pocítili, že vyslovujete, po čem skutečně toužíte. A co pak? Potom stačí věřit, věřit sám sobě… a nechat vesmír, aby vše zařídil!

Zdá se vám občas sen, v němž si uvědomujete, že sníte? V němž můžete řídit vše, co děláte? Pak máte LUCIDNÍ SNY. Berte je vážně. Přečtěte si více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.