Home - Články - Přivítejte nápaditě rok 2017

Přivítejte nápaditě rok 2017

vloženo 25. 12. 2016

Přivítejte nápaditě rok 2017

Ve středu 28. prosince vstupuje Merkur do konjunkce se Sluncem. Dovolme energii tohoto spojení, aby nás naplnila novými myšlenkami! Merkur v nás probouzí tvořivost jak v práci, tak v rodině a mezi přáteli. Přichází právě včas, aby si každý z nás zajistil nezapomenutelně kreativní Silvestr!

sdílet článek na facebooku

Merkur nám propůjčuje schopnost být aktivní ve všech nových a tvůrčích nápadech. V tomto období máme tendenci prosazovat svoje představy vlastní silou vůle. Činit rozhodnutí je najednou tak snadné. Dejte však pozor na své ego, protože bude mít nad vaší myslí skutečnou vládu! Snažte se proto na každý „zaručeně neprůstřelný“ nápad koukat objektivně.

Trpaslík s velkou vesmírnou silou

Merkur je nejmenší planetou sluneční soustavy a zároveň se nachází nejblíže Slunci. Mezi Merkurem a Sluncem tak může vzniknout jediné vesmírné spojení – konjunkce. Aspekt, při kterém se z našeho pohledu ocitají na stejném místě na obloze.

Merkur dosahuje jen 38 % průměru Země a je pouze o 40 % větší než náš Měsíc. Oběhne Slunce už za necelých 88 dní. Bez atmosféry se na něm střídají teploty od −180 °C do 430 °C. Jeho jas dosahuje -2,0 až 5,5 m, díky čemuž ho vidíme i pouhým okem při soumraku či úsvitu. V antickém Řecku ho při pozorování nazývali Apollo jako ranní hvězdu a Hermés jako večerní hvězdu. Dnešní název mu dal mýtický římský bůh Mercurius, který byl vynalézavý obchodník, cestovatel a šikovný zloděj a ve tvořivosti se tak nezapřel.



Merkur podle horoskopu

Máte-li ve svém osobním horoskopu aspekt konjunkce Slunce s Merkurem, narodili jste se s racionální mentalitou. Jste velmi tvořiví a dokážete vyjádřit své myšlenky. Často máte umělecké sklony, které můžete využít například na jevišti. Merkur ale zároveň brzdí váš smysl pro detail a vaše logické myšlení. Dejte si pozor na aroganci, ke které vás nutí subjektivní myšlení. Jste-li narozeni ve Lvu, Býku nebo Štíru, snažte se pracovat se svojí tvrdohlavostí. Díky stabilní konjunkci jste však velmi rozumní a máte stálé názory, což z vás činí jedinečné bytosti!

TOUŽÍTE PO LEPŠÍM ŽIVOTĚ? Nedaří se vám prorazit? Odhalím vám cestu vašeho osudu a povím vám, v čem vyniknete! Volejte paní Ditu! Tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS DITA na 904 30 44.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.