Home - Články - Velký vánoční tarotový horoskop lásky 2016

Velký vánoční tarotový horoskop lásky 2016

vloženo 19. 12. 2016
čas čtení: 10 minut

Velký vánoční tarotový horoskop lásky 2016

Vánoce jsou čas, kdy lidé mají k sobě nejblíž – ale někdy naopak vyplouvají na povrch neshody! Chcete vědět, co Štěstěna nadělí letos o svátcích právě vašemu znamení? Tarotové karty vám prozradí, na co se můžete o Vánocích těšit v lásce a vztazích!

sdílet článek na facebooku

Beran

Karta Mág vám přináší do rukou velkou sílu a moc, díky které získáte schopnost ovlivňovat věci kolem sebe. Sami nejvíce zasáhnete do dění ve vztazích, i když to navenek nebude příliš vidět. Zkrátka zataháte za skryté nitky! Je velmi důležité, co kdy komu řeknete a co uděláte, protože podle toho se následně věci vyvinou. Svá slova a své činy zvolíte pečlivě a především vědomě, s jasným uvědoměním si jejich důsledků a pozitivních i negativních změn, které to způsobí.

Ve svém partnerství, manželství či rodině budete zkrátka takovou šedou eminencí, která řídí běh událostí, i když váš protějšek a natož děti a ostatní příbuzní si to vůbec neuvědomí. Je do výzva a možná vaše rozhodování o tom, co je pro každého nejlepší, nebude vždy snadné. Ale odměnou vám bude skvělý pocit, že jste mohli vytvořit něco krásného – totiž harmonický domov plný lásky a příjemné atmosféry. A to je o Vánocích to nejcennější co může být, je to ten nejlepší dárek, který můžete svým nejbližším a svému partnerovi dát! Námaha a síla, kterou do toho vložíte, se mnohonásobně vyplatí.

Býk


Karta Sedm pohárů vám ukazuje, že máte před sebou zdánlivě spoustu možností na výběr. Je zde hned několik lákavě vypadajících možností, co o svátcích s partnerem a rodinou podniknout. Pro nezadané Býky přichází několik různých nápadníků, kteří o vás v této době projeví zájem! Ale pozor, protože velká část toho, co se vám zdánlivě nabízí, jsou pouze iluze a přeludy. Nejsou skutečné! Vyhněte se zklamání a pokuste se stát nohama na pevné zemi. Milí nezadaní, co všechno pro vás již člověk, kterému chcete dát své srdce, udělal? Jste si jistí, že se na něj můžete spolehnout a věřit mu? Říká se, že lepší je vrabec v hrsti než holub na střeše. Tak se nenechejte zlákat falešnými city a sliby a nezapomínejte na lidi, kterým na vás opravdu záleží – právě oni se o svátcích nejvíce potěší vaší společnosti!

Pro zadané platí stará pravda, že méně je někdy více. Není nutné, abyste o svátcích vymýšleli pro svůj protějšek nějaké extra romantické překvapení, kde hrozí, že to neklapne a nakonec vše skončí fiaskem. Raději vsaďte na klid a pohodu domova, kde se ostatně jako Býci cítíte nejlépe!

Blíženci

Karta Milenci
vám přináší vyhlídky na nádherné vánoce plné lásky a něhy. Ale zároveň vám připomíná, že partnerství nepřináší pouze radosti, ale také zodpovědnost a závazky. Dejte si tedy pozor, ať splníte své sliby a ať se váš milý protějšek na vás může ve všem spolehnout! Nezadaní Blíženci budou v období kolem svátků přemýšlet, jestli jít do nového vztahu nebo raději zařadit zpátečku. Přistoupíte k tomuto rozhodování velmi zodpovědně – navzdory velké zamilovanosti si totiž uvědomíte, že jsou zde určité hrozící zádrhele. Je dobré, že to již teď vidíte, a nebojte se, s trochou silné vůle to zvládnete. Láska totiž překoná každou překážku!

Sváteční dny v kruhu nejbližších pro vás budou velmi příjemné, ale zároveň přinesou nakročení k zásadním změnám ve vašem partnerském nebo rodinném životě. Nejspíš přijdou na přetřes zásadní témata společné budoucnosti, jako je vstup do manželství, společné bydlení nebo pořízení potomka. Budete rádi, že na to konečně došla řeč, protože sami již dlouho cítíte potřebu to řešit a dát tak svému vztahu ještě vážnější podobu.



Rak


Karta Svět
patří mezi ty nejkrásnější v celém tarotu a přináší vám nádhernou věštbu – vánoce pro vás Raky budou krásné, harmonické, poklidné, plné radosti a lásky! Pocítíte velké štěstí díky tomu, že konečně můžete hodit za hlavu hned několik problémů, které vás poslední dobou trápily. A to bude víc než skvělé! Definitivně se uzavře jedna problematická a komplikovaná kapitola vašeho života. Potíže, které jste řešili, budete mít konečně z krku. A tak přijde o Vánocích ještě o jeden důvod k oslavám navíc, a bude to důvod pro vás mimořádně významný!

Pro zadané Raky znamená karta Svět, že se konečně vyřeší partnerské problémy, které vás dlouho trápily, a vy budete moct jako dvojice vstoupit do další, šťastnější etapy vašeho společného života. Nezadaným Rakům tarot věští, že se z jedné zajímavé známosti nejspíš konečně vyvine vztah, na který se budete moct spolehnout a dál na něm stavět! Štěstí v partnerství a lásce bude na vás vidět a pocítí ho všichni kolem vás, protože dobrou náladu budete šířit všude, kde se objevíte!

Lev


Karta Deset mečů
vám připomíná, že máte sklon se příliš trápit kvůli věcem, které nejsou zdaleka tak černé, jaké je vidíte. Nejspíš se svátků trochu obáváte, protože jste si téměř jistí, že některé spory a neshody ve vašem partnerském životě se o svátcích ještě více prohloubí, a máte strach, jak to nakonec dopadne! Ale chyba lávky – nakonec to bude mnohem lepší, než si myslíte, a všechno se napraví!

Klíčem k úspěchu a štěstí je pokusit se zahodit své starosti a hlavně nepřemýšlet o tom, co všechno by se mohlo zkazit. Nemalujte si černé scénáře! Určitě víte, jak velkou sílu má pozitivní myšlení, tak na to zkuste pamatovat a zažeňte chmurné myšlenky. Vánoce jsou zde přece od toho, abychom se radovali a byli šťastní, ne abychom si dělali zbytečné vrásky na čele! Touha mít všechno o svátcích dokonalé vám jenom ubírá energii a radost ze života. Pak následně vůbec není divu, že vás i váš protějšek snadno vytočí kvůli jakékoliv maličkosti. Zkuste se na věci podívat jinýma, trochu více dětskýma očima. Užívejte si to hezké, co máte, místo zbytečného trápení se!

Panna


Karta Síla
značí, že pro klid v rodině a partnerství se budete muset o svátcích občas trochu krotit a držet svůj temperament na uzdě. Nebude to vždy snadné, protože získáte spoustu energie, kterou byste si rádi nějak vybili, něco tvořili a podnikali. Zatímco váš protějšek bude toužit spíš po domácím klidu, který vám osobně bude připadat neskutečně nudný. Ale hlavu vzhůru, protože svůj elán a nadšení můžete využít k přípravě nejrůznějších milých překvapení!

Jen si dejte pozor, ať si to nevyžaduje spolupráci vašeho partnera, ten už musí přijít k hotovému, jinak si spíš jen vyslechnete slova typu: „Co to po mně zase chceš?“ Ale uvidíte, že nakonec se potěší, že jste pro vás jako pár nebo rodinu vytvořili něco nad rámec vašich běžných zvyklostí! Energie, kterou máte, se může krásně přetavit i do sexuální vášně a erotického jiskření. Co třeba překvapit svého miláčka něčím neobvyklým v této oblasti? Je dost pravděpodobné, že to bude pro něj ten nejkrásnější vánoční dárek, který od vás kdy dostal, tak neváhejte a jděte do toho!


Váhy

Karta Dvě mince
je poslem změn a připomínkou, že všechno na světě je v neustálém koloběhu, nic není trvalé a neměnné. Letošní vánoční svátky pro vás budou v mnohém jiné než ty loňské – není to úplně věc, se kterou jste počítali, ale nakonec z toho budete mít velkou radost! Ve vztazích se věci rychle posunou kupředu a vyvrbí se způsobem, který byste nečekali. Nebo je naopak čekali mnohem později! Ale nebojte se, nebude to nic špatného, naopak vám spadne kámen ze srdce, že se konečně vyřešili určité problémy a opadlo napětí, které ve vaší domácnosti dlouho viselo.

Největší vyhlídky na změny přináší tarot nezadaným Váhám. Konečně se vyvine, jak to nakonec dopadne s vaší známostí, do které vkládáte naděje. Buď se ukáže, že je to ten pravý či ta pravá a stanete se nerozlučnou dvojkou. Nebo naopak dojdete k závěru, že bude lepší jít si každý vlastní cestou – každopádně to bude správné rozhodnutí! Ani u zadaných Vah nezůstane kámen na kameni. Budete řešit otázky vaší společné budoucnosti a přijde jedna skvělá příležitost, která však zároveň změní podobu vašeho dosavadního života!

Štír


Karta Devět holí
vám ukazuje, že stojíte proti neprolomitelné hradbě překážek – nebo se vám to aspoň tak jeví! Jsou to překážky ve vaší vlastní rodině – lidé, kteří mají na určité věci opačný názor, chtějí vám diktovat, co máte a nemáte dělat, a připadáte si proti nim jako osamělý bojovník. Bojovali byste proti přesile tak velké, že vyrazit do boje by bylo pošetilé, takže se raději držíte zpátky. O Vánocích, v čase rodinných setkání, to pocítíte ještě výrazněji a naléhavěji.

A právě v této chvíli a situaci přichází ke slovu láska! Ta vám bude oporou, nebo naopak ještě více posilní váš pocit bezmocnosti. Zeptejte se sami sebe, jestli váš partner stojí na vaší straně a jestli vás podporuje v tom, co chcete, ve vašich snech a cílech. Nebo si stejně jako většina vašeho okolí myslí, že byste se měli změnit? Je to na pováženou – pokud je vaše známost teprve v začátcích nebo jste nezadaní, měli byste pociťovat od partnera oporu. V opačném případě je otázka, jestli to má smysl. V dlouhodobých vztazích a manželství je to trochu složitější, ale i tam trvejte na tom, ať se vás protějšek zastane!

Střelec


Karta Tři hole
značí vaši připravenost posunout se v životě kupředu. Máte sílu a elán a ve vašem životě jsou věci srovnané. Díky tomu můžete úspěšně odstartovat něco nového – a právě teď o svátcích budete mít konečně dost času a prostoru se nad tím pořádně zamyslet, udělat si plány a prodiskutovat je se svým životním partnerem. Ať už jste spolu dlouho nebo teprve krátce, bude vás bavit něco si společně vytvářet. Příležitost podílet se společně na tom, že se zrodí nové a krásné plány a projekty vás ještě více stmelí.

Velmi výrazné to bude hlavně u těch Střelců, kteří pracují se svým protějškem ve stejném oboru a sdílíte nejen svůj soukromý, ale také profesní život. Spoustu nápadů a energie budete mít v cestování – konec konců, na cestách je většina Střelců jako ryba ve vodě! O Vánocích přijdete za svým protějškem s nápadem, že byste mohli v příštím roce podniknout nějakou větší cestu. Budete mít velkou radost z toho, že se váš nápad setká s nadšeným přijetím!



Kozoroh

Karta Čtyři hole
vám přináší v životě velmi příjemné období, které se bude nést ve znamení všestranných úspěchů, radosti a spokojenosti. A k tomu patří samozřejmě i šťastná a naplněná láska – je skvělé, že letos o svátcích se nenajde nic, na co byste si v tomto směru mohli stěžovat! Společně s protějškem si najdete čas na věci, které vás oba dva baví. A tím není myšleno pouze postelové hrátky! Do středu zájmu se dostanou vaše společné záliby a koníčky, ať už sdílíte vášeň pro sport, kulturu nebo třeba cestování! Během svátečního volna si společně rádi vyrazíte třeba na nějaký koncert, divadelní představení, nebo na lyže či na poznávací výlet po zajímavých místech. Zkrátka, to, co vás oba dva těší, a co vás již od začátku vašeho vztahu sbližuje. A díky tomu se vaše vzájemné pouto ještě více prohloubí!

Možná byste rádi vyrazili jenom ve dvou, ale pokud máte děti, nebylo by lepší vzít je taky sebou? Jste přece rodina a všichni k sobě patříte! Možná právě teď se vám povede ve vašich potomcích zapálit jiskřičku vášně pro zálibu, kterou budete v budoucnu všichni sdílet. Nezadaní se mohou těšit na úspěšné seznamovací období, takže se nebojte iniciativy!

Vodnář

Karta Osm holí
má jedno poselství – rychlost! Události ve vašem milostném a partnerském životě naberou letos o svátcích až překvapivě rychlý spád. To, co se dlouho nemohlo pohnout z místa, se konečně nějakým způsobem vyvrbí a přinese vám velkou radost. Ale nejen to – přijdou i další události, které vás velmi mile překvapí, zkrátka velká úleva – konečně, už bylo na čase!

Jako Vodnáři patříte mezi nekonvenční osobnosti, a proto vám nedělá problém řešit věci rychle, impulzivně a nedělat si přitom hlavu s otázkou „co tomu řeknou lidé“. Pokud se však váš partner narodil v jiném znamení, je dost možné, že tuto vaši vlastnost nesdílí. Teď se však konečně dostanou věci do pohybu i ve vašem okolí. Například v širší rodině, a díky tomu se i vaše láska konečně rozhoupe k tomu, na co již dlouho čekáte! Pro nezadané Vodnáře budou tyto Vánoce plné velmi milých překvapení. Věci se semelou rychle a nová známost vám dá jasně najevo, že to má budoucnost! Nečekali byste to ani ve snu, ale bude to realita o to krásnější!

Ryby


Karta Šest pohárů je kartou naplněné lásky a štěstí v partnerství i v rodině. A to znamená, že se o Vánocích máte na co těšit. Budou krásné, plné pohody, něhy a vzájemného porozumění. A to nejen s vaším životním partnerem, ale i s dětmi, rodiči a širším příbuzenstvem. Hádky a spory vás budou velkým obloukem obcházet, a to pocítíte oproti předchozím měsícům jako velmi příjemnou změnu. Tyto Vánoce pro vás zkrátka budou v lásce a vztazích zaslouženou odměnou!

Vzájemné obdarovávání se vás velmi zabaví a potěší. Dáte si záležet na tom, čím překvapíte svého miláčka, a dáreček, který od něj na oplátku dostanete, vás taky velmi obšťastní. Nezáleží přitom vůbec, jestli to bude drahá nebo levější záležitost – důležitý je správný výběr. Pozornost, kterou vybírání věnujete, ta se bude cenit nejvíce! A jak na tom budou nezadané Ryby? Tarot vám věští velmi milou novou známost, která bude plná něhy a jemnosti. Dovolte jí, ať se rozvíjí pomalu a pozvolna svým vlastním tempem, nesnažte se nic uspěchat. O to krásnější, trvalejší a pevnější pak tento vztah bude! 

Co si budeme vykládat, každý den není posvícení. Někdy máme pocit, že je život proti nám. Jak si zvednout náladu a uniknout špatným myšlenkám? Mrkněte se, co radí hvězdy ZDE...

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.