Home - Články - NASTÁVÁ SUPERÚPLNĚK

NASTÁVÁ SUPERÚPLNĚK

vloženo 10. 11. 2016
čas čtení: 3 minuty

NASTÁVÁ SUPERÚPLNĚK

V pondělí se rozzáří obří Měsíc! Největší úplněk roku 2016 bude k vidění v pondělí 14. listopadu ve 14.52 hodin. A my si užijeme opravdu skvělou podívanou, protože Měsíc bude zářit mnohem jasněji než kdy předtím. A mimoto v nás probudí schopnost užívat si života! Tak se dívejte na oblohu a bavte se!

sdílet článek na facebooku

Superúplňkem se označuje jev, při kterém se Měsíc nachází nejen v úplňku, ale zároveň v přízemí = bude nejblíže Zemi za celý rok a dokonce za posledních 5 let! Nejbližší moment přízemí nastane v 12.28 hodin, kdy se nám Luna přiblíží na pouhých 356 510 km. Bude o 14% větší a 30% zářivější než obvykle! Na největší úplněk v celém století se pak můžeme těšit 6. prosince 2052, kdy k nám Měsíc připluje vesmírem po eliptické dráze na vzdálenost 356 421 km od Země.

Býk nám život napumpuje smyslností!

Úplněk v Býku přináší stabilitu a vše materiální včetně hojnosti. Býku vládne planeta Venuše, která na nás působí energiemi lásky a krásy. Tato hvězdná kombinace v nás vyvolá touhu nechat se hýčkat a všemi svými smysly si užívat života! Proto uděláte nejlépe, když si na pondělí naplánujete se svou láskou relaxační masáž či saunu, romantickou večeři a smyslnou noc a využijete naplno býčí labužnické energie!

Zapomeňte na komunikaci s podsvětím

Vyvolat ducha bude o tomto Superúplňku velmi snadné. Komunikační brána je otevřena! Ale právě to znamená velké riziko, obzvlášť pro ty citlivější a vnímavější z vás. Proto se raději vyhněte pokusům napojit se na duše svých zemřelých, snadno by se s vámi mohl spojit někdo proti vaší vůli!



Úplňkový Býk má i své slabiny!


Rozlučte se s minulostí! Právě teď je důležité očistit svou duši od starých bloků, která nás brzdí. Býkova velká slabina je totiž neschopnost odpoutat se od minulosti a přestat vzpomínat. Vkládejte svou energii raději do svých aktuálních přání, oživujte je neustále silou myšlenky a přesvědčte je, že už se splnila. Tak nejlépe dosáhnete svých cílů!

Také na zdraví se vám vyplatí dávat o úplňku pozor. Vyhněte se určitě lékařským zákrokům! V tento den bude nejcitlivější krk, mandle, ohryzek, hrtan, hlasivky, štítná žláza, jícen, šíje, 2.-7. krční obratel. A tak cokoli prospěšného, co pro tyto své části těla v den úplňku uděláte, projeví se dvojnásob!

BRÁNÍTE SE NOVÉ CESTĚ ŽIVOTA? Nahlédnu s Vámi do budoucnosti! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Paní Daniela

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.