Home - Články - Joan Quigleyová, žena vládnoucí USA

Joan Quigleyová, žena vládnoucí USA

vloženo 9. 11. 2016
čas čtení: 5 minut

Joan Quigleyová, žena vládnoucí USA

ŠOK! Paměti Donalda T. Regana ukázaly, že Bílý Dům v době prezidentování Ronalda Reagana byl pod obřím vlivem hvězd! Americký prezident si termíny důležitých rozhodnutí či schůzek nechával určit svou dvorní astroložkou. Joan Quigleyovou!

sdílet článek na facebooku

Ronald Reagan nebyl první ani poslední „vládce“, který si ve svém blízkém okolí držel astrologa. Reagan však zašel ze všech nejdál. Řečeno v nadsázce si bez jejího svolení téměř nedošel ani na záchod. Ale to už přeháníme, jak to tedy bylo…

Tajemná žena v pozadí


Mnoho amerických duchovních představitelů ji považovalo za ďáblovu společnici, vědecky založené autority o ní tvrdili, že jde o nebezpečnou osobu, která podlehla svým výmyslům, nebo si prostě dělá z lidí dobrý den. Tomu všemu se ale Joan Quigleyová vzepřela – nebyla ani okultistka, ani věštkyně s křišťálovou koulí, ani pisatelka laciných horoskopů v regionálních plátcích. Její práce spočívala v přesných výpočtech za použití technických pomůcek rozložených na jejím stole.

Věnovala se nejstarší vědě na světě – studiu toho, jaký vliv mají hvězdy a planety na životy slavných lidí. Jak sama prohlásila podezřívavým novinářům, když se po roce 1988 provalila skutečnost, že dlouhé roky radila manželům Reaganovým v Bílém Domě, Mojžíš byl pravděpodobně astrologem, Newton této vědě důvěřoval a Einstein napsal, že lidé tančí podle tajemných melodií, které někde v dálce vyluzuje jakýsi neviditelný hudebník.



Precizní předpovědi

Pro ni ale neviditelný nebyl. Ze svých tabulek a nákresů, jichž podle času narození každého ze svých klientů vyhotovila stovky, dokázala vyčíst téměř vše. Že kvůli nepřiznivé poloze Saturnu Reagan nebude v roce 1976 Republikánskou stranou vyslán do prezidentských voleb. Že Nixonovo drtivé vítězství v roce 1972 bude mít kvůli katastrofální dvouleté konstelaci Uranu šerednou dohru. Že manželství její přítelkyně, televizní hvězdy Merv Griffinové skončí po pouhých dvou týdnech, opět kvůli postavení Uranu. Kamarádce Merv Griffinové, jisté Nancy Reaganové také řekla, že kdyby se podívala do svých tabulek, mohla předpovědět pokus o vraždu jejího manžela, který se odehrál v březnu roku 1981. Poté se stala poradkyní prezidentského páru.

Kdy co udělat?


Mezi roky 1981 a 1988 se v Bílém Domě neodehrálo téměř nic, co by Joan Quigleyová manželce prezidenta během jejich nekonečných mezistátních telefonních hovorů neschválila. Termíny tiskových konferencí, předvolebních diskusí, jednání se zahraničními představiteli, žádosti vůči Kongresu a všechny odlety Air Force One, to vše určovala Quigleyová, aby bylo jisté, že hvězdy jsou ve správném postavení. Prezidentův diář se proměnil v mozaiku zelených (dobrých), červených (špatných) a žlutých (neutrálních) dní. Do toho byly zakomponovány poznámky jeho manželky: „10. až 14. března: nechodit ven!… 3. Dubna: pozor!“



Hvězdy nelze ovlivnit


Některé termíny byly bohužel dané zákonem, ale Quigleyová se je snažila co nejvíce posunout, aby se okolnosti trochu vylepšily. Reaganova druhá prezidentská přísaha tak místo v pravé poledne proběhla v 11:56 a započala funkční období, jež bylo ještě úspěšnější než to předešlé. Vyjednávání s Michailem Gorbačovem v Ženevě a Reykjavíku v letech 1985 a 1986 byla protahována, jak nejvíce to bylo možné, protože v horoskopech sovětského generálního tajemníka Quigleyová vyčetla, že jde o muže, s nímž může USA spolupracovat. Když vypukla aféra s dodávkami zbraní do Íránu, o čemž Reagan dle vlastních slov netušil, nešlo s tím prý vůbec nic nedat, protože všechny kosmické síly se proti prezidentovi otočily zády.

Potíže v horoskopu


Joan se astrologii začala věnovat v 15 letech, protože zjistila, že k tvorbě horoskopů je třeba její tolik oblíbená matematika. Kromě přechodného zaměstnání v jednom mládežnickém časopise nikdy netvořila horoskopy pro “obyčejné” lidi, vždy to byli bohatí podnikatelé, celebrity či státníci. Když Reagonovi přestali jejích služeb využívat, nesla to těžce. Podobně hořké sousto musela spolknout, když se jí nepodařilo přesvědčit podnikatele v Silicon Valley, aby investovali do jejího projektu elektronické věštecké služby. Joan ale svůj osud nesla smířlivě. Když jednomu novináři, jenž u ní byl na návštěvě, nesla čaj a vylila ho na sebe, prohlásila: “Potíže jsem vždy měla v horoskopu.”

ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi! Kartářka Helga na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS HELGA na 904 30 44.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.