Home - Články - Podzimní tarotový horoskop pro finance a kariéru

Podzimní tarotový horoskop pro finance a kariéru

vloženo 30. 10. 2016
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop pro finance a kariéru

Chcete vědět, jak si před příchodem zimy a svátků vydělat co nejvíce peněz? Zajímá vás, co vás čeká v kariéře a jestli můžete počítat s postupem? Zeptali jsme se pro vás tarotových karet, jak na tom bude každé ze dvanácti znamení zvěrokruhu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Kolo štěstí je připomenutím staré pravdy – jednou jste nahoře a pak zas dole. Podzimní období pro vás bude po finanční stránce značně proměnlivé a nestabilní, proto byste měli myslet na svoji železnou rezervu, a když se vám naskytne možnost vydělat si něco navíc, raději si to odložit než utratit. Tato karta vám však ani náhodou nevěští nedostatek – je to přece kolo štěstí, nikoliv kolo smůly! Je zde velká šance na výhru nebo jiný nečekaný a významný zisk díky zásluze Štěstěny! Budete tedy v sedmém nebi, akorát nezapomínejte na to, že to bude jednorázový příjem a nic stabilního. Neusínejte na vavřínech díky momentálnímu pocitu dostatku a pracujte dále na budování své kariéry, protože pravidelný příjem je zkrátka základ. V práci se taky dočkáte různých překvapivých událostí, za které budete vděčit svému štěstí. Ale opět zde platí, že co člověk snadno získal, může snadno ztratit, tak pozor na to!

Býk
Karta Sedm mečů ukazuje, že nebudete mít problém zabezpečit si dostatek financí na všechno, co budete potřebovat a chtít. A to za jakoukoliv cenu! Kvůli vydělávání nezbytných prostředků tedy občas bez většího zaváhání obětujete i své zásady. Nebudete se štítit praktik, které vám, ruku na srdce, přece jen připadají trochu neférové. Dostanete lákavé možnosti a příležitosti na hranici vašich morálních zásad – třeba nabízet s vysokou provizí nějaký produkt, o kterém sami budete vědět, že má hodně nedostatků. Je však pouze na vás se rozhodnout, jestli do toho jdete nebo nikoliv. Ale pravděpodobně neodoláte. Ty peníze za to budou stát, tak si třeba řeknete, že to budete dělat jen chvilku, ale pozor, protože na snadný příjem se rychle zvyká! Pokud je pro vás důležité mít čisté svědomí, položte si otázku, jestli si vaše práce vyžaduje, abyste lhali a podváděli. A pokud ano, zjistěte, jestli vám ty peníze za to opravdu stojí.

Blíženci
Karta Velekněz značí, že ve vašem pracovním životě bude významnou roli hrát určitá autorita, respektovaný a moudrý člověk. Může to být váš nadřízený, nebo osoba, která je pro vás vzorem třeba na vaší podnikatelské dráze, či snad učitel v nějakém kurzu. S radostí přijmete rady a zásady této osoby, protože zjistíte, že vám to hodně ulehčí život. Už se nebudete muset potácet v nejistotě a nerozhodnosti ohledně vaší kariérní dráhy. Získáte totiž jasný směr a vedení. Bude pro vás velmi příjemné si uvědomit, že nemusíte nést tíhu všeho rozhodování na svých bedrech. Existují jednoduše uskutečnitelné recepty a postupy, které vám umožní snadno se dopracovat tam, kam chcete a přijít ke stabilnímu příjmu či významně zmnožit váš majetek. Konečně si ujasníte, co jsou pro vás největší kariérní priority a proč. Pokud jste až doteď měli strach z větších závazků a odpovědnosti, teď se ho konečně zbavíte, a to vám umožní postoupit nahoru!



Rak
Karta Čtyři mince značí, že na svém majetku a penězích budete lpět a budete pociťovat určité obavy, abyste o ně náhodou nedopatřením nepřišli. Do určité míry bude mít váš strach reálný podklad, ale přece jen budete situaci vidět mnohem černěji, než jaká ve skutečnosti je. Z větších investicí budete mít obavy a raději vždy zvolíte tu jistější a bezpečnější možnost. I když třeba nebude tak výhodná a nebude vám slibovat žádný velký zisk. Zkrátka bezpečnost na prvním místě, což je samozřejmě správně. Ale pokud to přeženete, tak vás to bude omezovat a zbytečně si zavřete dveře k novým možnostem. To samé platí i v oblasti kariéry. Taky budete raději mít vrabce v hrsti než holuba na střeše, a to i v případě, že ve své stávající práci nejste spokojeni. Možná by nezaškodilo poradit se s někým z dobrých přátel, než odmítnete nějakou lákavou, ale malinko nejistou nabídku. Pomůže vám zbavit se zbytečných obav, nebo je naopak potvrdí – každopádně budete vidět situaci z nadhledu!

Lev
Karta Rytíř holí ukazuje, že máte energii vyrazit na bitevní pole – a to se v kariéře vždy cení! Otevírají se vám nové možnosti, které ovšem budou vyžadovat dravost a průbojnost, protože konkurence je silná. Motivace a elán vám nebudou chybět, a to je základní předpoklad k úspěchu. Tak nemějte strach a vyrazte právě teď na cestu za svojí vysněnou prací, za postupem nahoru a za lepšími výdělky! Odvaha bude vaší devizou, stejně tak jako zápal pro práci ve vašem oboru, díky kterému určitě zaujmete své potenciální nadřízené. Vaše výdělky budou v této době hodně záviset na tom, jestli se spokojíte s málem, nebo se nebudete stydět říct si o víc. Tak tedy neváhejte, vždyť pokud budete postupovat strategicky, nemáte co ztratit a můžete jen získat! Pracovní sféře byste se měli v nadcházejících týdnech věnovat na maximum, třeba i na úkor jiných oblastí života. Nemějte obavy, později všechno doženete, teď je čas pro kariéru!

Panna

Karta Devět mincí vám připomíná, že peníze nestačí jen vydělávat, ale je potřeba o ně a o váš majetek také pečovat. Když člověk umí dobře hospodařit, může na tom leckdy získat mnohem více, než kdyby se snažil za každou cenu vydělávat co nejvíc. A jako bonus vám ještě zůstane více času! Pokud pociťujete, že vaše peněženka by chtěla přilepšení, zkuste odolat pokušení vzít si na sebe nekonečné přesčasy nebo chodit z práce do práce. Důležitější položkou než „příjmy“ je teď sloupeček „výdaje“. Zde se vám povede překvapivě odhalit spoustu rezerv. Uvědomíte si, že aniž byste se museli jakkoliv omezovat, můžete snadno vylepšit bilanci svého domácího rozpočtu. Stačí třeba vědět, co se kdy a kde nejlépe vyplatí koupit a ušetříte stovky i tisícovky. Budete se divit, co všechno lze získat levněji a výhodněji, když člověk věnuje trochu energie zjišťování možností. Kariéru teď klidně dejte až na druhé místo za domácnost a budete mnohem šťastnější!



Váhy
Karta Rytíř mečů vám věští rychlý a energický postup kupředu. Povede se vám v kariéře zabodovat díky vaší inteligenci, pohotovosti a připravenosti jít do boje. Konkurence se nezaleknete, protože víte, že díky své chytrosti na ni můžete snadno vyzrát! Je skvělá doba pro pracovní úspěchy a vaše nasazení vám velmi rychle přinese zasloužené ovoce v podobě povýšení nebo nové vysněné práce. A k tomu výrazné zvýšení vašich příjmů! Vaší devízou bude schopnost nad věcmi přemýšlet a díky tomu budete ve velké výhodě a otevřou se vám možnosti, které jiným ne. Pozor však na sklon chtít všechno hned. Možná budete trochu rozmlsaní z toho, jak vám věci vychází, ale hlavně co se týče peněz, neuškodí i trochu skromnosti. Nebojte se, výdělky přijdou a budou stát za to, ale nechcete přece, aby si o vás někdo myslel, že vám jde jen o zisk a o nic jiného. Tak zkuste netlačit na pilu!

Štír
Karta Páže mincí vám ukazuje, že máte ve svých rukách naprosto zásadní pracovní a kariérní příležitost, nebo se taková brzo objeví. Bude však pouze jedna, proto je velmi důležité si jí vážit a věnovat ji náležitou pozornost. Vaše pečlivost, spolehlivost a zodpovědný přístup se budou cenit, tak na ně nezapomínejte, protože právě ony budou klíčem k úspěchu. A jak se říká, pomalu zajdete nejdál, takže se nesnažte věci uspěchat – například, pokud budete nuceni začít svoji vysněnou kariéru na nižší pracovní pozici a s nižšími výdělky, nevzdávejte to a vytrvejte. Ono se to časem zlomí, a pak budete velmi mile překvapeni! Kupředu budete postupovat sice po malých krůčcích, ale zato spolehlivě a neomylně. A nakonec získáte stabilitu a jistoty, po kterých toužíte. Po finanční stránce na tom budete dobře, i když to nebude žádný zázrak. Budete však oceňovat, že na určité věci se zkrátka můžete vždy spolehnout.

Střelec
Karta Pět pohárů vám prozrazuje, že nejspíš máte sklon k pesimismu, co se týče vaší kariéry. Trápí vás totiž nějaká ztracená příležitost, kvůli které si již nějakou dobu děláte těžkou hlavu. Ale nemyslíte, že nastal čas nechat to za sebou a jít dál? Co bylo, to bylo, s tím už nic nenaděláte a věřte tomu, že je to tak dobře. Sám osud nejlépe ví, proč to nevyšlo a proč je to takhle lepší! Teď se vám však otevírají nové možnosti, a to velmi zajímavé. Jenomže vy máte sklon je přehlížet, mávnout nad tím rukou a místo toho se pořád ohlížet někam do minulosti a říkat si coby kdyby. Ale to není nejlepší přístup, nemyslíte? Zkuste se pořádně rozhlédnout kolem sebe a třeba si i nechejte poradit od přátel. A najednou zjistíte, že kariérní perspektivy, které se vám teď otevírají, jsou mnohem lepší, než to, co bylo. A navíc ještě i mnohem finančně výhodnější! Tak jděte do toho, pozitivní přístup bude klíčem k nečekaným úspěchům a ziskům.



Kozoroh

Karta Dva meče značí nerozhodnost mezi dvěma možnostmi, ze kterých každá má své plusy i mínusy. Možná právě teď uvažujete, jestli máte odejít ze své stávající práce a začít něco nového a vyměnit jistoty za vidinu zlepšení. Možná nevíte, jestli máte dát přednost hůř placené práci, která vás baví, nebo výnosnější, která vás však bude stát více času a není zas tolik zajímavá. Ať už je vaše kariérní dilema jakékoliv, klíčem k úspěšnému rozlousknutí bude spoléhat se na své pocity a intuici. Když nad tím přemýšlíte rozumem, pořád to bude končit v patovém bodě, kde na obou možnostech je něco dobrého a něco špatného. Je důležité zeptat se sama sebe, co právě teď nejvíc potřebujete – je to finanční přilepšení, nebo spíš seberealizace? Své odpovědi příliš neanalyzujte, spoléhejte se spíš na to, co cítíte ve svém srdci. A uvidíte, že se rozhodnete správně a budete spokojeni!

Vodnář
Karta Měsíc
vám v kariérní oblasti ukazuje tak trochu vztyčený prst. Pozor, nestavíte si náhodou vzdušné zámky? Nejsou vaše plány pouze iluze a přelud, který se jen stěží může uskutečnit? Možná jste to ani nepostřehli, ale nejspíš se vaše představy v pracovní oblasti tak trochu odpoutaly od reality. Žijete si ve svém vlastním světě, který vašim kolegům připadá nepochopitelný. Snažíte se něčeho významného dosáhnout a jdete si za svým snem, ale vaše intuice vám bude pořád hlasitěji říkat, že je to nejspíš slepá ulička. Ano, možná dosáhnete toho, co jste si přáli – ale opravdu vám to přinese štěstí? Na své pracovní okolí nejspíš působíte tak trochu jako snílek, idealista a podivín. A vlastně vám to ani nepřijde divné, protože jako Vodnáři jste prostě už jednou takoví. Jste novátoři a před svým okolím jste o krok napřed. Ale pozor, protože i vy se můžete splést a zjistit, že zrovna tenhle sen a cíl asi nebyl to pravé ořechové!

Ryby
Karta Páže holí
vám přináší optimistické vyhlídky. V kariéře budete postupovat kupředu po malých, ale důležitých krůčcích, a svoji vydobytou pozici už jen tak snadno neztratíte! Platit to bude i po stránce výdělků, kde se můžete těšit na postupná, ale nepřehlédnutelná zlepšení. Budete mít dostatek energie a motivace, takže se vám bude snadno dařit splnit si své vytyčené cíle. A díky své poctivé práci se postupně vyšplháte nahoru, tak jak jste si to naplánovali. Jako Ryby máte cit pro mezilidské vztahy na pracovišti, proto jim taky budete věnovat dostatek energie a budete je aktivně rozvíjet. To vám ještě více pomůže upevnit si vaši pozici. Klíčem ke kariérnímu úspěchu a dobrým výdělkům bude namíchat tu správnou kombinaci opatrnosti a průbojnosti. Jde o to najít rovnováhu mezi zdravým riskováním a jistotou pevného zázemí, o které se můžete opřít. Máte odvahu investovat pro zisk, ale budete hodně opatrní všude, kde může hrozit i ztráta – a to je dobře!

Fascinují vás ve filmech různé věštecké pomůcky a obdivujete fantazii tvůrců? Málokdy se ale jedná jen o pouhou fantazii, pomůcky totiž k výbavě čarodějnic, vědem a dalších lidí zabývajících se magií patřili od pradávna. Více v článku ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.