Home - Články - Stát z astrohlediska

Stát z astrohlediska

vloženo 26. 10. 2016
čas čtení: 3 minuty

Stát z astrohlediska

O pojmu „stát“ stále trvají dohady, co přesně znamená. Území, společná historie, stejný jazyk? Nebo ještě něco jiného? Přitom z astrohlediska je nám to úplně jasné.

sdílet článek na facebooku

Stát reprezentuje vždy jeden národ. A ten je tvořen lidmi, kterým lze podle hvězd předpovědět nejen budoucnost, ale hlavně přiblížit jejich povahu, zájmy a přání. Pokud to sami nevědí, co jim bude nejvíce vyhovovat, ať už v práci nebo ve vztahu. Podle toho pak můžeme přizpůsobit své chování k nim tak, abychom je nezranili a my dosáhli co největšího úspěchu. A přesně to platí i na celý národ. Nevěříte? Čtěte dál!

Nepotřebujete znát přesné datum „narození“


Největší pomůcka astrologie, datum a čas narození, je u státu trochu obtížnější. Někdo za něj bere faktický vznik, jiný zase ustálení území platné dodnes. Další se snaží najít první okamžik, kdy se stát zrodil v myšlenkách svých budoucích obyvatel.

Astrologie ale nepotřebuje jen datum narození. Stačí se ptát a pozorně se dívat. Protože národ je tvořen lidmi. I národ jako celek má jeden osud, cestu, která bude pro většinu tou nejlepší. Stejně jako jednotliví lidé tu svoji.



Jaké znamení je tvá vlast?

Česká republika je nejvíce Štírem. I když má ze znamení nejhorší pověst, většinou mu prostě jen nikdo nerozumí. Vše vykládá ve stylu černá-bílá, je věčně nespokojený, občas až předpojatý a dovede být také velmi podezíravý a nedůvěřivý.

Zato ale vyniká povahou, díky které se vždy ze všeho oklepe. Zkrátka, bez ohledu na to, jak hluboko je zadupáván, štír s bezbřehou houževnatostí a trpělivostí vyčkává. Ovšem, jakmile pohár trpělivosti přeteče, shodí utlačovatele jedinou dobře mířenou ranou a znovu se obrodí.
Nepřipomíná vám to trochu naše dějiny?

Astrologii není radno přehlížet


Astrologii bychom neměli podceňovat ani v případě celého národa. Stačí se podívat na předvolební sliby politiků: vždy slibují jen nejbližší budoucnost, bez ohledu na následky, které mohou nastat později. A to i v případě, že své sliby splní. Porozumění astrologii pomáhá nejen lidem samotným. Mohla by ulehčit spoustu trápení v situacích, kdy se jedná o budoucnost celého národa.

Naše rodná Bohemia nebyla vždycky zemí mlékem a strdím oplývající! Byly časy, kdy Čechy oplývaly něčím jiným: slanou vodou a mořskými tvory. Přečtěte si více v článku ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.