Home - Články - Stát z astrohlediska

Stát z astrohlediska

vloženo 26. 10. 2016
čas čtení: 3 minuty

Stát z astrohlediska

O pojmu „stát“ stále trvají dohady, co přesně znamená. Území, společná historie, stejný jazyk? Nebo ještě něco jiného? Přitom z astrohlediska je nám to úplně jasné.

sdílet článek na facebooku

Stát reprezentuje vždy jeden národ. A ten je tvořen lidmi, kterým lze podle hvězd předpovědět nejen budoucnost, ale hlavně přiblížit jejich povahu, zájmy a přání. Pokud to sami nevědí, co jim bude nejvíce vyhovovat, ať už v práci nebo ve vztahu. Podle toho pak můžeme přizpůsobit své chování k nim tak, abychom je nezranili a my dosáhli co největšího úspěchu. A přesně to platí i na celý národ. Nevěříte? Čtěte dál!

Nepotřebujete znát přesné datum „narození“


Největší pomůcka astrologie, datum a čas narození, je u státu trochu obtížnější. Někdo za něj bere faktický vznik, jiný zase ustálení území platné dodnes. Další se snaží najít první okamžik, kdy se stát zrodil v myšlenkách svých budoucích obyvatel.

Astrologie ale nepotřebuje jen datum narození. Stačí se ptát a pozorně se dívat. Protože národ je tvořen lidmi. I národ jako celek má jeden osud, cestu, která bude pro většinu tou nejlepší. Stejně jako jednotliví lidé tu svoji.



Jaké znamení je tvá vlast?

Česká republika je nejvíce Štírem. I když má ze znamení nejhorší pověst, většinou mu prostě jen nikdo nerozumí. Vše vykládá ve stylu černá-bílá, je věčně nespokojený, občas až předpojatý a dovede být také velmi podezíravý a nedůvěřivý.

Zato ale vyniká povahou, díky které se vždy ze všeho oklepe. Zkrátka, bez ohledu na to, jak hluboko je zadupáván, štír s bezbřehou houževnatostí a trpělivostí vyčkává. Ovšem, jakmile pohár trpělivosti přeteče, shodí utlačovatele jedinou dobře mířenou ranou a znovu se obrodí.
Nepřipomíná vám to trochu naše dějiny?

Astrologii není radno přehlížet


Astrologii bychom neměli podceňovat ani v případě celého národa. Stačí se podívat na předvolební sliby politiků: vždy slibují jen nejbližší budoucnost, bez ohledu na následky, které mohou nastat později. A to i v případě, že své sliby splní. Porozumění astrologii pomáhá nejen lidem samotným. Mohla by ulehčit spoustu trápení v situacích, kdy se jedná o budoucnost celého národa.

Naše rodná Bohemia nebyla vždycky zemí mlékem a strdím oplývající! Byly časy, kdy Čechy oplývaly něčím jiným: slanou vodou a mořskými tvory. Přečtěte si více v článku ZDE...

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.