Home - Články - Celková předpověď na rok 2017

Celková předpověď na rok 2017

vloženo 6. 11. 2016
čas čtení: 5 minut

Celková předpověď na rok 2017

Dotkněte se budoucnosti! Přinese vám rok 2017 štěstí nebo nesnáze? Nemějte obavy! Hvězdná obloha nám prozrazuje vše už nyní. Po chaotických létech přichází rok plný láskyplných životních kroků. Přichází rok lásky!
sdílet článek na facebooku

V příštích 12 měsících budeme naplňovat své ideály o šťastném partnerském vztahu, založení domova nebo i nové profesi. Je zapotřebí zaštítit svá přání pozitivními emocemi a očistit svou duši od negativních myšlenek. Země se pak usměje svým praúsměvem a pokyne Vesmíru, aby vykonal svou práci!

Nový rok přináší nové šance

Kolosální nebeská brána nám odhaluje budoucí události jako otevřená kniha. Zažili jsme několikaleté napjaté období a nyní můžeme počítat s tím, že po dešti opět vysvitne slunce! Stojíme na prahu velmi významného období, kdy se obávané blesky Urana a Pluta pomalu stávají minulostí. Po poslední křeči působící do dubna, nás tito pokušitelé nechávají na pokoji a naopak konečně začínají rotovat v náš prospěch!

Dejte si pozor na nezdravé sebevědomí

Místo nevyzpytatelnosti k nám nově přicházejí energie tvořivosti. Moudrý Saturn ve znamení Střelce nás učí hledat reálný smysl života. Tato trpělivá planeta bude hledat důkazy, že naše víra je v souladu s tím, čím ve skutečnosti jsme. Nicméně trošku zde cení zoubky opozice Urana a Jupitera, která nás varuje před naším velikým egem a přáním být jedinečný. Co to znamená?



Mimozemskou energii Urana je nutno využít jinak, než abychom se v sobě vzhlíželi jako Narcis ve vodní hladině. Takto by nás budoucnost kousla na těch nejcitlivějších místech. Místo sebeprosazování na Facebooku či Instagramu se nám teď velmi vyplatí nasměrovat svou energii do činností pomáhající lidem!

ROK 2017 = ROK LÁSKY

Jupiter procházející znamením Vah nám chce ukázat, že vztahy mezi lidmi jsou důležitější než cokoliv jiného. Bude se snažit potlačit naše JÁ, JÁ, JÁ posedlosti dnešní doby. Nechce totiž, aby to nadále vypadalo, jakoby svět zapomněl, že existuje láska!

Láska se s jeho přičiněním vrací. Musíme si uvědomit, že jsme všichni jedna velká lidská rodina a Země je naším společným domovem. Optimistické hvězdné konstelace nyní hrají fair-play a připravují nám půdu pro rozvíjení harmonických vztahů. Hledejme skutečnou rovnováhu! Vesmírné energie přinesou inspiraci, diplomacii a promyšlenost, takže máme příjemné vyhlídky, že i např. vlády naleznou společnou řeč.

Příznivé paprsky roku 2017 signalizují, že kreativita není doménou jen umělců, spisovatelů či filmařů! Je to přístup k životu a lásce. Co takhle zkusit být sami sobě vrcholným dílem?

Buďte připraveni! Nový rok 2017 se blíží a my známe všechny jeho příležitosti i nástrahy. Jako první přinášíme nejrozsáhlejší roční horoskop v ČR! Chcete vědět, co čeká vaše znamení? Čtěte ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.