Home - Články - Narozen v pátek 13tého

Narozen v pátek 13tého

vloženo 12. 8. 2021
čas čtení: 5 minut

Narozen v pátek 13tého

Je výhodné narodit se 13. nebo je to smolné znamení? Co na to říká numerologie? Znamená stejné datum narození i stejný život? Letos takové datum narození může novorozence potkat jenom jednou, a to právě dnes, 13.8.2021!

sdílet článek na facebooku

V pátek 13. srpna se narodí Lvíčci a narodí se v čínském roce kovového Bůvola. Jací budou?

Psychické číslo 4

Všichni lidi, kteří jsou narození 4., 13., 22. nebo 31. dne v měsíci, mají psychické číslo 4 (součet čísel 4+0, 1+3, 2+2, 3+1). Jedinci s číslem čtyři si rádi vytvářejí vlastní pravidla, pro což ostatní lidé nemají moc pochopení. Sami jsou tolerantní.

Mají přirozenou schopnost předvídat události. Přitahuje je všechno neznámé, jsou zvědaví a nekonformní. Občas s tím mohou narazit, když ostatní získají pocit, že se sami považují za příliš chytré, druhé poučující, nerespektující obecná pravidla a vyhlašující se za nanejvýš dokonalé. Často jsou tyto děti předurčeny pro náročná povolání, může se jim dařit jako burzovním makléřům, hodí se do politiky i médií, bývají mezi nimi baviči, malíři i spisovatelé a také lidé vyhledávající v profesi velkou dávku adrenalinu. Rok kovového Bůvola u zrozenců ještě podpoří dobrý vkus a umělecké ambice.


Pátku dominuje Venuše

Už staří Římané při tvorbě svého kalendáře určili, že týden bude mít sedm dnů a každému z nich bude vládnout jedna z planet na nebi, které jsou viditelné pouhým okem. Povaha planety se totiž částečně odráží i v povaze člověka, který se v daný den narodil. "Páteční dítě miluje a dává," tvrdili Římané. Vždyť planeta Venuše dostala jméno po bohyni lásky a krásy, takže lidé narození v pátek jsou milí a krásní, mívají skvělé vztahy, žijí společenským životem. Nikdy nedělají nic sami, vždy kolem sebe mají společnost. Jsou inteligentní a velice často jsou políbeni múzou, nejčastěji tou hudební. Jsou pokorní, ale někdy i marniví, ješitní a chaotičtí. Takže to vypadá, že „vylosovat“ si pátek jako den narození není vůbec špatné.

V kartách se 13. nebojme

Všeobecně věří pověrám spíše nejistí lidé anebo ti, kteří na základě vlastní zkušenosti věří, že je „něco“ mezi nebem a zemí. Křesťansky orientovaný svět více věří v nešťastnou třináctku, zatímco například ve starožidovské mystice, kabale, se číslo 13 považuje za příznivé. 13tka v karetním Tarotu ve Velké Akráně představuje Mírnost - Temperance.
A pokud si ji vytáhneme, přináší nám východisko z obtížných situací, bývá klíčem k nalezení harmonie a spolupráce, někdy nás může varovat před plýtváním tvůrčí energií v marném projektu či upozornit na nežádoucí potlačování emocí.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.