Home - Články - Na co si dát pozor při milostných radovánkách podle hvězd?

Na co si dát pozor při milostných radovánkách podle hvězd?

vloženo 24. 9. 2020
čas čtení: 4 minuty

Na co si dát pozor při milostných radovánkách podle hvězd?

Jste vášniví milenci, kteří rádi experimentují anebo necháváte vedení milostného aktu na své drahé polovičce? Víte, jaká je vaše největší slabina při sexuálních radovánkách? Podívejte se, co na to hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
O Beranech je známo, že se do všeho vrhají s horkou hlavou, to platí i v sexu. Berani milostné hrátky přímo milují, používají erotické pomůcky, ale jakoby chtěli mít všechno honem za sebou. Neumí si své prožitky zpomalit, i když po tom velmi touží. Hodila by se delší předehra, mazlení a povídání.

Býk
Noblesní a požitkářské znamení Býka si dopřává v posteli vzrušení a nové polohy. Býci touží po oddaném a kreativním partnerovi, který nebude jen tak ležet jako placka. Býci potřebují v ložnici energii, chtíč a experimentování, měli by se pustit do hledání zajímavého protějšku, jen tak budou spokojeni.

Blíženci
Všestrannost a zvědavost se promítá i do sexuálního života Blíženců. Nebojí se vyzkoušet všechny tváře erotiky, střídání partnerů jim není cizí. Sex s Blíženci je příliš rychlý a divoký. Často si od něj mnoho slibují a realita je zklame. Ložnicové radovánky jsou pro Blížence každodenní rutinou, chtělo by to více něžného mazlení a laskání.


Rak
Raci milují dlouhé něžné milování spojené s nekonečným mazlením a líbáním. Potřebují cítit od partnera absolutní souznění. Experimentování Rakům nesluší, pokaždé potřebují prožívat něco výjimečného. Milovaný protějšek může někdy štvát jejich až příliš romantická povaha a rezervovanost.

Lev
Lev se v sexu nejraději předvádí a požaduje po svém partnerovi maximum. Nebrání se nejrůznějším sexuálním praktikám a dovádění, které může leckdy připomínat gymnastiku, což nemusí protějšku vyhovovat. Lev potřebuje být obdivován a ujišťován, že je ten nejlepší, podřizování může být také kámen úrazu.

Panna
Pro Pannu znamená sex něco příjemného a pro život důležitého. Seriózní Panny berou ložnicové radovánky velmi vážně, proto jsou občas nudné a požadují stále totožný stereotyp. Chtělo by to více vzrušení a příliv zakázaného ovoce. Když cítí problémy, raději si pomohou někde v ústraní samy.


Váhy
Znamení Vah patří mezi nejšikovnější milence, ale často upřednostňuje prožitky svého partnera před svými. Vzdává se svých orgasmů, a proto trpí. Partnerovi se bojí říct tajné touhy, protože nemá v lásce konflikty. Když už se rozhodne pro sex, potřebuje k němu příjemné harmonické prostředí i atmosféru.

Štír
Traduje se, že je Štír nejsmyslnějším znamením. Zbožňuje experimentování a vášnivé vzplanutí. Štír je sexem doslova posedlý a časté střídání partnerů mu není cizí. Milování s ním je emotivní, hluboké a silné. Jen pozor na žárlivost, což může vzbuzovat v jeho protějšku jisté obavy. Jakmile se mu vše omrzí, jde beze slova o dům dál.

Střelec
Pro Střelce jsou milostné radovánky rutinou. Mnohem více si užívají flirtování, svádění a mazlení než samotný akt. Jakoby milování ani nepotřebovali. Láska pro ně neznamená příliš, jsou nestálí a mohou zmizet jako pára nad hrncem. Jakmile se jim partner znelíbí, nové vzrušení hledají v krátkodobých avantýrách.


Kozoroh
Konzervativní Kozoroh sexuální radovánky zbožňuje, ale mnohdy je až příliš strnulý a nudný. Tajně sní o žhavém milování se vším všudy, ale nedokáže se uvolnit. Kozoroh se při sexu neustále kontroluje, protože nerad dělá chyby. Pomohlo by mu experimentování, nákup erotického prádla či pomůcek.

Vodnář
Vodnář se kreativním milostným radostem vůbec nebrání, bere je jako nedílnou součást života. Nemá problém s milováním v jakékoliv situaci, nesnese však nudného partnera, který se v posteli ani nehne. Vodnář neprovozuje zuřivý sex, libuje si v dlouhých předehrách a pomalém pestrém aktu.

Ryby
Největší problém Rybiček? Nedokážou se u sexu patřičně uvolnit a pořád si pokládají otázku, zda je partner rovněž tak šíleně miluje. Ryby si libují ve zkušených polovičkách a potřebují se zcela oddat svým fantaziím, které jim musí milenec splnit. Jakmile k tomu dojde, prožijí dokonalé souznění.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.