Home - Články - Mystický tarotový horoskop Poslání 2016

Mystický tarotový horoskop Poslání 2016

sdílet článek na facebooku
vloženo 3. 1. 2016

Mystický tarotový horoskop 2016 – jaké je vaše poslání pro tento rok?

Každý rok nám naše karma přináší určitý životní úkol, který musíme splnit. Ani rok 2016 nebude výjimkou! Váš tarotový horoskop vám prozradí, co vás letos čeká na vaší cestě!

Beran

Karta Eso pohárů vám věští, že nadcházející rok se ponese ve znamení lásky a hlubokých citů! To nejdůležitější ve vašem životě se bude točit kolem lásky a vztahů a partnerský život bude středobodem vaší pozornosti. Důležitý však bude nejen on, ale i hlubší vztahy s vaší rodinou nebo nejbližšími přáteli. Budete poznávat různé aspekty lásky a lidského soužití, a uvědomíte si, že láska může mít mnoho podob!
Vaším úkolem pro rok 2016 je otevřít se lásce a citům a naučit se je rozdávat i přijímat naplno. Díky tomu najdete ve svém životě vyrovnanost a hluboké štěstí. Je potřeba, abyste místo rozumu naslouchali hlasu svého srdce, které vám bude nejlepším rádcem ve všech důležitých životních rozhodnutích.
Cítíte se osaměle? V tomto roce poznáte, že láska je všude kolem vás, jen je potřeba naučit se ji vidět, přijmout a opětovat! Když otevřete své srdce a nebudete myslet pouze na partnerský život, ale celkově na mezilidské vztahy, pak vás nebude samota trápit dokonce ani v případě, že jste nezadaní! Pokud vám to v milostném vztahu neklape, můžete právě teď udělat něco pro jeho zlepšení. Klíčem k úspěchu bude dávat lásku bez kladení nejrůznějších podmínek. Možná je váš partner takový nebo makový, ale pokud ho opravdu milujete jako člověka, měli byste mu to dát najevo!

Býk

Karta Císařovna dělá rok 2016 ideálním pro rodinný život, domov a vztahy. V centru vaší pozornosti se ocitne vaše rodinné hnízdečko, váš partner, ratolesti a příbuzní. Naproti tomu práce a kariéra se odsunou na vedlejší kolej.
Dámy narozené v Býku poznají v roce 2016 sílu svého ženství – nejspíš dokonce trochu změníte svůj styl oblékání, vsadíte na sukně, účesy z dlouhých vlasů, romantický styl a podobně. Budete působit jako opravdové královny a muži na vás budou moct oči nechat! Pánové Býci si zas uvědomí, že jejich partnerka by měla být především ženou, a budou vás přitahovat dámy, které se své ženskosti nebojí a dávají ji najevo.
Císařovna přináší do centra vaší pozornosti rovněž mateřství a rodičovství. Mnozí Býci se v tomto roce rozhodnou pro založení rodiny nebo pořízení dalšího potomka. Pokud jste dříve narozeni, je velmi pravděpodobné, že do vašeho života vstoupí vnoučata.
Dalším z vašich úkolů je zvelebování vašeho domova, jeho zkrášlování a přizpůsobování vašim ideálním představám. Velkou část svého volného času zasvětíte právě pracím v domácnosti, zútulňování a vylepšování vašeho rodinného hnízdečka. Pokud zatím nemáte svůj vlastní domov a žijete třeba v podnájmu, pocítíte, že v této oblasti potřebujete stabilitu, a budete hledat místo, kde prožijete zbytek svého života!

Blíženci

Karta Eso mečů vám do nového roku přináší nové myšlenky a nápady, díky kterým vyřešíte staré problémy a konflikty. Rok 2016 se ponese ve znamení jasného směru a nových cílů, které vás budou velmi silně motivovat. Budete mít dostatek sebedůvěry, abyste uskutečnili věci, o kterých jste přesvědčeni, že jsou správné a mají smysl, a to je teď vaším úkolem. Na konci této cesty vás čekají velké úspěchy a vítězství!
Nové a svěží myšlenky vám udělají jasno ve všech oblastech života – v kariéře i ve vztazích. Budete se divit, jak jste se mohli tak dlouho plácat na jednom místě a přehlížet ten správný směr, který vám přinese seberealizaci. Ale ještě není pozdě, právě naopak – teprve teď nastává ten správný čas proměnit vaše vize ve skutečnost!
Vašemu okolí někdy bude připadat, že si až příliš prosazujete své názory a pohled na věc, ale to je součástí vašeho letošního životního úkolu. Je potřeba, abyste si uměli to, čemu věříte, prosadit před světem a podložit pádnými argumenty. Možná se bude jednat o trochu nekonvenční nápady, a vaše činy leckoho překvapí, ale vy budete mít absolutní vnitřní jistotu a spoustu dobrých důvodů ubírat se právě tímto směrem. Ze slovních konfrontací vyjdete jako vítězi, tak se jich nemusíte obávat!

 Rak

Karta Slunce vám věští velmi šťastný rok 2016 plný radosti, veselosti a dobré nálady. Vaším úkolem je rozvíjet optimismus a schopnost radovat se ze života – nejen z velkých úspěchů, ale také z maličkostí. Dost bylo pesimismu a zbytečných starostí, teď vám v životě konečně zasvítí sluníčko! Ke starým problémům a trápením bude lepší se už nevracet a nechat je minulosti. Nastal čas probudit ve vás vaše vnitřní dítě a dívat se na svět bez předsudků a zbytečných obav!
V životě se vám bude všestranně dařit a všechno půjde hladce, aniž byste tomu museli věnovat nějakou větší námahu. Díky tomu si budete moct dopřát více volného času, odpočinku a různých zajímavých aktivit. Neměli byste brát život příliš vážně, vaším karmickým úkolem teď je naučit se užívat si život a vychutnávat si ho. Naučíte se být tady a teď, nepřemýšlet pořád nad minulostí a budoucností, ale raději naplno vnímat a vychutnávat si všechno to, co vám přináší přítomnost.
Velmi vás bude bavit být ve společnosti dětí a hrát si s nimi. Právě od nich se toho můžete hodně naučit a okoukat. Jejich ničím nenarušený a čistý pohled na svět pro vás bude inspirací. Opět v sobě objevíte hravost a dětskou nevinnost a díky tomu pocítíte nefalšovanou spokojenost a štěstí!

Lev

Karta Císař poukazuje na důležitost autorit ve vašem životě v nadcházejícím roce. Vůči výše postaveným lidem budete pociťovat respekt a obdiv, a jejich názory pro vás budou velmi důležitým vodítkem. Nemusí to být pouze nadřízení nebo starší osoby, stejnou úctu totiž budete přechovávat i k lidem, kteří jsou přirozenou autoritou díky svým povahovým vlastnostem.
Vašim snem bude postupně se šplhat po společenském žebříčku nahoru, abyste se i vy jednou mohli dívat na svět z pozice autority. Budete dělat všechno proto, abyste dosáhli povýšení, kariérního postupu nebo si získali respekt svými výkony, kterými se toužíte zařadit mezi absolutní špičku v oboru! Jako Lvi jste ctižádostivé osoby a nechybí vám vůdcovské schopnosti, takže máte vynikající předpoklady dosáhnout svého cíle!
V rodině nebo partnerství budete mít sklon hrát první housle a budete se snažit rozhodovat i za ostatní – často si to však ani neuvědomíte! Ve svém osobním kruhu blízkých se právě vy stanete vládcem a autoritou – pokud se tedy neobjeví vedle vás další Lev, v tom případě je velké riziko, že mezi vámi budou vznikat roztržky a boje o moc!
Vaším letošním úkolem tedy je ctít si autority a díky tomu se propracovat výš a zařadit se mezi ně. Budete překvapeni, jak hladce a snadno vám to půjde!

Panna

Karta Královna pohárů otevírá vaše srdce v roce 2016 lásce, něze a jemnosti. Bude vás bavit pečovat o své okolí a pomáhat každému, kdo to bude potřebovat, a v tom budete spatřovat smysl své existence. Dobré a harmonické vztahy mezi lidmi pro vás budou nadevše důležité a budete ochotni udělat cokoliv, co bude ve vašich silách, pro jejich rozvíjení a zlepšení.
Na své okolí budete působit dojmem moudrého a zralého člověka, který má jasno ve svých hodnotách. Proto vás lidé budou často žádat o radu nebo pomoc, hlavně ve věcech týkajících se lásky a vztahů. Když to bude ve vašich silách, vždy rádi pomůžete a utěšíte nešťastná srdce vašich přátel a známých. V milostném životě budete oddaní a své srdce naplno otevřete partnerovi.
Budete rozdávat co nejvíce svojí lásky, a na oplátku dostanete stejně mnoho zpátky. Vaše city budou hluboké, stabilní a trvalé, a ten, koho máte rádi, se na vás bude moct stoprocentně spolehnout. Jen pozor na občasné sklony k náladovosti přecitlivělosti a až příliš intenzivnímu prožívání vztahů.
Láska a city budou v nadcházejícím roce zkrátka středobodem vašeho vesmíru. Vaším nejdůležitějším úkolem bude prožívat lásku a poznávat ji ve všech jejích podobách. Nejvíce štěstí a pocitu naplnění vám přinese, když budete rozdávat svoji náklonnost a city!

Váhy

Karta Kolo štěstí vám ukazuje, že život může být někdy nevyzpytatelný a cesty osudu dovedou člověka pořádně překvapit! Dosud jste si nejspíš mysleli, že svůj osud máte ve svých rukách, že jste jeho pánem a řídíte běh svého života, ale v roce 2016 pochopíte, že to není ani zdaleka pravda!
Nečekané události a okolnosti, rychlé změny a novinky, které nebudete moct ovlivnit, to všechno zasáhne hned několikrát velmi výrazně do vašeho života. Nemusíte se ovšem obávat, nebude se jednat o nic špatného, nic z čeho byste měli mít strach – pouze o drobné hříčky osudu, které vám dají najevo, že naše lidské osudy jsou ve skutečnosti jen hříčkou vyšších sil!
V roce 2016 pochopíte, že Štěstěna má opravdu velkou moc. Právě ona přináší do našeho života všechno dobré i špatné, a před jejím působením jsme si rovni. Uvědomíte si, že za své životní úspěchy nevděčíte pouze své vlastní tvrdé práci, ale že polovina úspěchu tkví v bytí ve správnou dobu na správném místě. A na druhé straně, ani své nezdary byste si neměly vyčítat – taky ony jsou dílem osudu a životní zkouškou spíš než neúspěchem.
Díky tomu všemu pocítíte zvláštní pokoru před sílami osudu a věcem mezi nebem a zemí. Nejspíš se začnete více zajímat o esoteriku a věštění. Uvědomíte si totiž, že to, co vypadá jako náhoda, má většinou skrytý smysl!

Štír

Karta Poslední soud vám věští přelomový rok a vyřešení náročných a zamotaných problémů, které vás dlouhou dobu trápily! Konečně se dočkáte spravedlnosti a poznáte, že boží mlýny melou sice pomalu, ale jistě! Rok 2016 se ponese ve znamení uzavíraní starých záležitostí a pohledu zpátky do minulosti. Teprve teď se vám některé souvislosti začnou v hlavě spojovat a pochopíte skryté příčiny mnoha událostí, kterým jste zpočátku nerozuměli. S překvapením si uvědomíte, že nic nebyla náhoda a všechno mělo svůj smysl, dokonce i věci, které vypadaly nepříznivě.
Jedna kapitola vašeho života se začne pomalu uzavírat, a to bude předzvěstí blížících se nových začátků! Začnete se na ně pomalu připravovat a postupně si spřádat plány do budoucna.
Události nadcházejícího roku pro vás budou v mnoha směrech osvobozující a na vaši duši budou působit léčivě. Stará trápení se konečně rozmotají a vyřeší, nedorozumění se vyjasní, vztahy se pročistí. Bude to období porozumění a vnitřní proměny a očisty. Máte příležitost očistit svoji duši od negativních energií a začít znovu a lépe, s čistým štítem. Na to není nikdy pozdě, a právě teď přichází ta správná doba dát vašemu životu nový směr a stanovit si nové a lepší cíle!

Střelec

Karta Šest holí je kartou vítězství, úspěchu a síly. Přináší vám skvělý rok hlavně po stránce kariéry, ale dařit se vám bude i v osobním životě a vztazích. Vaším posláním je ukázat světu, co dokážete, projevit své schopnosti naplno a dělat to, v čem jste opravdu dobří! Odměna se dostaví rychle, budete sklízet obdiv a pochvaly, a samozřejmě se můžete těšit i na odpovídající finanční zisky!
Odvaha, průbojnost a zdravé sebevědomí – to budou vlastnosti, které se vám v roce 2016 budou velmi hodit a vaším úkolem bude je rozvíjet. Konečně naplno projevíte a zúročíte vaši průbojnost a energii. Odměnou vám bude obdiv a příjemně vás překvapí, že pro řadu lidí ve vašem okolí se stanete vzorem a inspirací!
Dalším úkolem, který je před vámi, je rozvíjení vašich vůdčích a organizačních schopností, Bude na vás, abyste nadchli své spolupracovníky pro určité myšlenky nebo pro nějaký projekt, a dali dohromady všechno potřebné pro jejich úspěšnou realizaci. Kariérní postup a povýšení vás nemine, jen musíte být patřičně draví, silní a nekompromisní. Možná budete sami překvapeni, co všechno dokážete, když se do toho pořádně opřete. Po celý rok budete snadno a hravě dosahovat svých cílů, jen pozor, ať neusínáte na vavřínech, protože zadarmo to rozhodně nebude!

Kozoroh

Karta Mág vám přináší možnost stát se pány svého života a kontrolovat nitky osudu. Vaším úkolem je uvědomit si určité souvislosti a dělat to odpovědně a s dobrými úmysly. Ve svých rukou budete mít překvapivě velkou moc a když si to uvědomíte, bude to pro vás velmi překvapující zjištění. Stačí udělat správnou věc ve správný čas, říct určitému člověku určitou věc nebo sehrát nějakou diplomatickou hru a věci se budou vyvíjet přesně podle vašeho scénáře! Zřejmě budete v pokušení využít své umění manipulace s lidmi, ale poselství tarotu zní, odolejte tomuto pokušení! Využívejte svoji moc a sílu uvážlivě a odpovědně, ať z ní máte užitek nejen vy, ale i lidé ve vašem okolí!
Budete mít dar bystrého myšlení a umění vhledu hlouběji do situací, takže snadno pochopíte skryté souvislosti a příčiny toho, co se děje. Budete tvořiví a vynalézaví a v každé situaci se budete umět vynajít a vyjít z ní vítězně. Bude se vám zkrátka dařit a každého nepřítele snadno porazíte – nikoliv hrubou silou, ale svým důvtipem!
Jen pozor, ať nepodlehnete pokušení zneužít své schopnosti. Vaším posláním v roce 2016 totiž je využívat je k pozitivním účelům a tak, aby to pomohlo všem ve vašem okolí! Svůj potenciál naplníte do poslední tečky, ale pozor na pokušení využívat jej pouze k sobeckým zájmům!

Vodnář

Karta Eso holí vám do nadcházejícího roku přináší ohromné nadšení, elán a činorodost, takže všechno, do čeho se pustíte, budete zvládat s přehledem a vaše výkony budou obdivuhodné. Vaším úkolem je využít tuto energii naplno a zaměřit ji na něco pozitivního a užitečného. Když si správně vyberete svůj směr, bude za vámi na konci roku 2016 vidět ohromné množství práce, na kterou budete moct být právem hrdí! Dokonce se vám povede zorganizovat něco nového, co bude pouze vaší zásluhou. O nové nápady a inspiraci nebudete mít nouzi a svým pracovním nadšením snadno nakazíte všechny lidi kolem sebe!
Rok 2016 bude pro vás přínosný hlavně v oblasti práce a kariéry, zde tkví jádro vašeho karmického úkolu. Je načase ukázat světu, co se ve vás ukrývá, využít naplno svůj tvořivý potenciál a dotáhnout to v kariéře na vrchol vašich možností. Právě teď můžete úspěšně realizovat nápady a plány, o kterých již delší dobu uvažujete, ale doposud vám na ně nezbýval čas a energie. Může se jednat například o odstartování nebo výrazné rozšíření vašeho podnikání.
Možností a příležitostí budete mít dostatek a Štěstěna zajistí, že budete vždy ve správnou chvíli na správném místě. Výsledek pak už bude pouze na vás, na vaší odvaze a průbojnosti. Nebuďte zbytečně skromní a projevte se!

Ryby

Karta Dvě mince vám přináší poselství změn a neustálé proměnlivosti života. Vaším úkolem je pochopit, že stabilita a jistoty nespočívají v tom, že všechno bude pořád stejné a neměnné – to ani nejde! V roce 2016 dojde ve vašem životě k několika výrazným změnám, které budou vyplývat z přirozeného běhu událostí: možná dojde k nějaké reorganizaci u vás v práci, možná se z vaší domácnosti odstěhuje vaše odrostlá ratolest, třeba se konečně přestěhujete do dlouho rekonstruovaného domu – nebo něco podobného! Uvědomíte si,že změna nemusí nutně znamenat stres, ale že to velmi často bývá kýžené a dlouho očekávané zlepšení.
Vaším úkolem je naučit se nelpět na stávajících jistotách, ale otevřít se všemu, co do vašeho života přichází. Když necháte události jen tak plynout a přizpůsobíte své životní tempo jejich běhu, budete příjemně překvapeni, kolik pozitivního vám to přinese!
Naopak, snaha za každou cenu oddalovat změny se ukáže jako neúspěšná strategie. Stejně se jim nevyhnete a budete muset uznat, že měly svůj smysl! Vyplatí se vám dívat se na svět optimisticky a s důvěrou. Ušetříte si spoustu zbytečných starostí – a věřte tomu, že osud má pro vás připravené moc hezké a pozitivní věci, jen se jim musíte otevřít!

NEVÍTE JAK SE ROZHODNOUT? JEŠTĚ JSTE NEPROŽILI SKUTEČNOU LÁSKU? V čem je problém? Mé karty to odhalí! Kartářka Hanka. Zavolejte mi na telefon 906 701 701. Jsem tu pro vás!

Autor článku

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.