Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2022

Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2022

vloženo 30. 8. 2022
čas čtení: 6 minut

Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2022

Budou vaše vztahy ochlazovat, jako počasí v září? Nebo vám v lásce teprve začne jaro? Zjistěte pravdu o vašich vztazích v měsičním horoskopu LÁSKY!

sdílet článek na facebooku

Beran
Atraktivita Beranů s podzimem narůstá. Cítíte se sebejistí a umíte prodat své silné stránky. Do upraveného zevnějšku investujete spoustu času i financí, ale vyplatí se to. Singles zaujmou opačné pohlaví a budou mít z čeho vybírat. Ve vztahu se objevují menší mráčky. Jste svéhlaví a na drahou polovičku neberete ohledy. Když něco chcete, pak okamžitě. Kvůli tomu nakonec nejste spokojeni ani jeden. Sex umí leccos vyřešit, ale nepoužívejte ho jako univerzální lepidlo na všechny partnerské trable.

Býk
Ani po prázdninách nevymizí příležitosti k osvěžení milostného života. Naopak to vypadá, že babí léto bude pro Býky pořádně žhavé. Nezadaní se sblíží s někým, kdo nezapadá do řady dosavadních partnerů. Překvapivá volba vám ukáže úplně jiný typ protějšku, a to se vám moc líbí. Nevnímejte poznámky okolí, protože jen vy víte, co potřebujete. Také dlouholeté páry mohou zkraje měsíce oživit rutinní soužití. Lákají vás experimenty, před nimiž byste se ještě před pár týdny začali pořádně červenat.

Blíženci
Opačné pohlaví se kolem vás zvědavě motá, ale Blíženci se stahují do ústraní. Hlavně v první dekádě potřebujete mít svůj prostor, do kterého nikoho nepouštíte. Venuše radí nepodléhat sentimentu. Díky přátelům a společné zábavě se vrátíte zpátky do kondice. Zadaní Blíženci se jen stěží shodnou s drahou polovičkou. Jste velmi kritičtí a odpovědnost za problémy přesouváte na partnerova bedra. Zkuste ze sebe vykřesat více laskavosti. Spousta záležitostí není tak černá, jak se na první pohled zdá.


Rak
Venuše je od 6. září v krásném sextilu k vašemu znamení, a proto se těšte na období plné opětovaného citu i obdivu opačného pohlaví. Nezadaní Raci by měli mít oči na šťopkách. Jděte lásce v ústrety, protože zářijové seznámení bude osudové. Nový objev je zpočátku zdrženlivý, ale nemusíte mít obavy ohledně pravosti jeho citů. V manželství se pomyslně vrátíte do doby prvních schůzek. Dáváte si záležet, aby mezi vámi zamilovanost nevyprchala. Pro miláčka chcete být atraktivní, a to se vám daří.

Lev
První polovina měsíce je na lásku chudší. V živé paměti máte neúspěšné pokusy o seznámení, a tak si dáváte od randění pauzu. Místo toho se obklopujete kamarády, se kterými zažijete spoustu legrace. U zadaných to může vést k partnerově žárlivosti. Rád by trávil více času po vašem boku. Jestli ho chcete potěšit, vyjeďte společně po 17. září na wellness víkend a ratolesti svěřte na hlídání prarodičům. Změna prostředí odbourá zábrany a začnete si užívat erotické hrátky jako za starých dobrých časů.

Panna
Září nalije partnerům čistého vína. Pokud před miláčkem tutláte nějaké tajemství, mohlo by být prozrazeno. Rozhodně se nepouštějte do milostných trojúhelníků, ani neflirtujte se svým ex. V sázku byste dávali budoucnost stávajícího vztahu. Protějšek vás po celý měsíc rozčiluje. Na vině je nehezká kvadratura Venuše s Marsem, kvůli níž jste často podráždění. Čerstvě zaláskované Panny by měly být opatrné, koho pouští do života. Svůj nový objev si idealizujete a nevěříte tomu, co o něm říká okolí.


Váhy
Zadané Váhy si v září mohou připadat jako páté kolo u vozu. Drahá polovička má pocit, že ví všechno nejlépe a na vaše názory nebere zřetel. Nemáte náladu hádat se, mnohdy raději ustoupíte. Od neutěšené atmosféry utíkáte k práci. Na milostné hrátky nemáte náladu – nehodláte se vnucovat někomu, kdo se nad vás povyšuje. Singles mají o poznání příjemnější vyhlídky. Žijete společensky a kolem 16. září jsou vaše vyhlídky na seznámení nejvyšší. Všimne si vás protějšek, který rozhodně stojí za hřích.

Štír
Zkraje měsíce jste podráždění a mohli byste reagovat neadekvátně. Dokonce hrozí rozchod, jehož byste ale záhy litovali. Ovládněte své emoce a pokud to nejde jinak, dopřejte si pár dní pauzu bez miláčka. Po 5. září se totiž vaše nitro stabilizuje a vy uvidíte své starosti v docela jiném světle. Jak už to tak bývá, po hádkách se dostaví mnohem příjemnější období usmiřování. Na miláčkovi můžete nechat oči. Fyzicky vás to k němu táhne. Dáváte si záležet na svém vzhledu a v erotice jste rafinovaní.

Střelec
Milí Střelci, návrat k povinnostem se odrazí na atmosféře soukromého života. Zadaní se dostávají do křížku s drahou polovičkou. Oba jste ve svých názorech neústupní, častěji se hádáte a nechcete hledat kompromis. Konflikty se snažíte mírnit, ale jejich nekončící kolotoč vás vyčerpává. O přitažlivosti se po většinu měsíce nedá hovořit. Ani singles nemají v září dobré vyhlídky na seznámení. Potkáváte typy, s nimiž máte pramálo společného. Kvadratura Venuše může za to, že vás vaši společníci nudí.


Kozoroh
Vůně podzimu je příslibem období, kdy vzniknou ty nejkrásnější vzpomínky. V letitých párech zahoří jiskřička a vrátí vás do doby, kdy jste jeden pro druhého dýchali. Miláček má oči jen pro vás a vy se mu dokážete královsky nazdobit. Ani nezadaní Kozorozi se nemusí strachovat, že by se jim v září láska vyhýbala. Příležitostí k seznámení bude od 5. září celá řada. Zejména kolem 24. vyrážejte do společnosti, aby vám nic neuniklo. Sympatie k novému objevu jsou oboustranné. Báječně se k sobě hodíte.

Vodnář
Láska se ukrývá tam, kde byste ji nečekali. Září připraví překvapivé odkrytí vřelých citů k člověku, s nímž se znáte už delší dobu. Může to být bývalý spolužák, soused či kolega, na kterého se najednou díváte jinýma očima. Fyzická přitažlivost je oboustranná, proto vývoj událostí může být hodně rychlý. A jaký měsíc čeká Vodnáře ve vztahu? Pokud po svém boku máte aktivního človíčka, který se nestraní společnosti, bude vyhráno. V opačném případě musíte partnera něčím motivovat. Chcete se bavit.

Ryby
Svobodné Rybky tak moc touží po lásce, že si s výběrem vhodného partnera nelámou hlavu. V září si dejte velký pozor, abyste se nenechali napálit. Podvodníky tentokrát neodhalíte včas. Nejistota v citech se ovšem týká i dlouholetých párů. Ve druhé polovině září vás protějšek zklame svým přístupem, ale vaše reakce není adekvátní. Nepočítáte s tím, že by to pro protistranu mohla být poslední kapka. Jestliže si nechcete vykoledovat rozchod, kroťte své emoce. Nakonec to nebudete vy, kdo rozhodne.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.