Home - Články - Čínský horoskop na týden 29. srpna - 4. září

Čínský horoskop na týden 29. srpna - 4. září

vloženo 28. 8. 2022
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 29. srpna - 4. září

Astroložka Karmen si pro Vás i na další týden připravila čínský horoskop. V detailním výkladu zjistíte nejen na co se můžete těšit, ale také čemu se raději vyvarovat. Přečtěte si svůj horoskop a nahlédněte do vlastní budoucnosti!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Inovátorský přístup se na přelomu měsíce odráží ve všech životních sférách. Krysy překypují nápady a nebojí se novinek. V zaměstnání se před vámi otevře možnost rozšířit si obzory. Nebraňte se dalšímu studiu ani… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Prázdniny sice míří do velkého finále, ale zrozenci Buvola to nepovažují za tragédii. Užíváte si týden plný dobrodružství a do programu zařazujete samé aktivity, které vás baví. Povinnosti se ocitají na chvostu, což… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
V nadcházejícím týdnu se připravte na rodinné trable, kterým budete muset věnovat značnou část volného času. Návrat dětí do školního procesu nebude bez chybičky. U starších potomků více vnímejte jejich nápady… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nechce se vám opouštět prázdninový režim, a tak si poslední srpnové dny užíváte na maximum. Dokonce není vyloučené, že si léto prodloužíte a na poslední chvíli odjedete na dovolenou. Září v sobě skrývá… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, přelom srpna a září chystá zkoušky, které vám dají zabrat. Na výzvu se těšíte, protože konečně můžete ukázat svůj potenciál. V zaměstnání fungujete na dvě stě procent a svěřené úkoly děláte s maximální… ČTĚTE VÍCE!

Had
Program nadcházejícího týdne má pod taktovkou vášnivý Mars. Místo nezapomenutelných erotických zážitků je to bohužel znát na impulzivitě vašeho chování. Jste výbušní, pro ostré slovo nechodíte daleko a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Venušina opozice komplikuje dění v milostných vztazích. Mnohé páry si dokonce pohrávají s myšlenkou rozchodu, což vesmír důrazně nedoporučuje. Záhy byste nově nabyté svobody litovali. Snažte se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Překypujete skvělými nápady, ale jejich realizace už tak snadná nebude. Schází vám k tomu odvaha i nedostatek zkušeností s danou prací. Některé úkoly můžete svěřit odborníkům, s jinými pomůže vaše okolí. Hvězdy… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Napětí v mezilidských vztazích komplikuje situaci v soukromí i na pracovišti. K vašich uším se donesou zprávy, které byste nejraději nevěděli. Ke klepům se raději nevyjadřujte a zůstaňte nestranní i v případě, že… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Poslední srpnové dny přivedou zrozence Kohouta ke vzpomínání. Probíráte se fotkami uplynulých prázdnin a rekapitulujete všechny zážitky. Venuše zaměřuje pozornost na vztahy, které jste v posledních… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Tajuplný Pluto vytahuje věci z minulosti a vzpomínky, které jste měli někde hluboko. Nezbývá, než se postavit problémům čelem a konečně je vyhnat ze svého života. Naučte se lidem odpouštět a nelpěte na starých… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Rovnou z vesmíru k vám proudí ohromná dávka energie, díky níž zvládnete čelit veškerým nástrahám, které začátek měsíce nachystal. Otevřete se novým příležitostem a vězte, že změna bude vždy k lepšímu. Pokud… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.