Home - Články - Měsíční horoskop lásky na září 2019

Měsíční horoskop lásky na září 2019

vloženo 29. 8. 2019
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na září 2019

Dva měsíce prázdnin jsou bohužel pryč, ale babí léto si určitě ještě užijeme. Podívejte se s námi na to, co vás začátkem podzimu čeká a nemine v oblasti lásky, citů a vztahů!

sdílet článek na facebooku

Beran
Obvykle nemáte s nedostatkem sebevědomí problémy, ale v září si bohužel tento šotek došlápne i na vás. V dlouholetém vztahu se zdá, jako by si protějšek víc všímal práce a svých kamarádů. Obviňujete ho, že vás nemiluje tak jako vy jeho. Citovým vydíráním si pod sebou podřezáváte větev. Chcete-li k sobě miláčka upoutat, jděte n a to od lesa. Zalovte v paměti a rozpomeňte si, čím ho dokážete spolehlivě vzrušit k zešílení. Servírujte se mu hezky po malých dávkách, ať se má každý den na co těšit.

Býk
Hubený srpen je minulostí! Začátek školního roku neposadí sice Býky do lavic, ale vrátí je zpátky na výsluní milostného života. Jste sví a to je tajemství vašeho úspěchu. Vyzařujete dobrou náladu, a tím sobě lákáte pohledy opačného pohlaví. Ve společnosti nikdy nezůstanete bez atraktivních diváků nebo divaček. Dostat alespoň jednu osůbku přes práh vaší ložnice je hračka. Horší už bude vypoklonkovat ji ven, protože si vás okamžitě zamiluje. Po tom, co předvedete v posteli, se není čemu divit.

Blíženci
Milí Blíženci, spokojený intimní život začíná v září už při komunikaci. Jste jízliví a o žádném romantickém vyznání nemůže být řeč. Partnera zasypete kritickými slovy, proto se nemůžete divit, když se raději odstěhuje do vlastní postele. Pravdou je, že vám erotika neschází. Bojujete s negativní náladou, která se odrazí i v této sféře. Když dostanete chuť na tělesnou rozkoš, postaráte se o ni s největší pravděpodobností sami. Chcete to mít rychle za sebou a neohlížet se na potřeby společníka.



Rak
Ve vzduchu visí pořádná vášeň i romantika, která je Rakům vlastní. Především první zářijová polovina chystá program, díky němuž se upevní dlouholeté svazky a nezadaní najdou spřízněnou duši. Daří se vám vypnout mozek a vychutnávat si společné chvíle s drahou polovičkou, jako by na světě nic dalšího neexistovalo. Jak je vaším zvykem, chcete mít všechno perfektní, a tak se v erotice vzděláváte a rozšiřujete obzory. Nezřídka se rozhoupete k nákupu hraček pro dospělé, nebo oblečete sexy prádlo.

Lev
Lvíčky čeká měsíc plný lásky ve všech podobách. V první půli září využíváte početné příležitosti k randění. Vyhýbáte se ovšem protějškům, kterým jde o vážnou známost. Chcete se bavit, sbírat nové zkušenosti a neohlížet se na city. I vaše sebejisté znamení však dožene láska jako trám. Potkáte osobnost, která vám uhrane. Klape vám to ve všech ohledech, nemluvě o souhře, jakou prožíváte na společném loži. Není divu, že si ji k sobě chcete připoutat. Nebude to nic snadného, je také volnomyšlenkářka.

Panna
Protějšek se chová zvláštně a vy hned malujete čerta na zeď. Místo, abyste se narovinu zeptali, co se děje, se uzavíráte do sebe, a tím celou věc zhoršujete. Obrňte se trpělivostí a ukažte mu svou laskavou náruč. Sám brzy dozraje do stádia, kdy se vám svěří se svým trápením. Ze srdce vám spadne velký kámen. Není od věci připravit miláčkovi něco speciálního. Potěšit ho můžete malým dárkem, oblíbeným jídlem k večeři nebo něčím hezkým na sebe. Dáte mu tím najevo, že na něj myslíte. To potřebuje.



Váhy
Milé Váhy, v září tak moc prahnete po lásce, až vás to může nutit k neuváženým krokům. Zadaní, kteří nejsou v současném vztahu spokojeni, by mohli skončit v náruči osoby, co se jim okatě nabízí. Singles se zase spokojí s protějškem, o jehož dokonalosti sami pochybují. Říkáte si, že je lepší něco než nic. Hvězdy radí vyčkat do druhé poloviny měsíce, kdy se nepříznivá konstelace prolomí a vám se naskytnou úplně jiné možnosti. O tělesné potěšení se snad dokážete postarat i bez nouzových partnerů.

Štír
Zářijové klima je pro lásku jako stvořené. Pokud jste zatím bez drahé polovičky, neseďte se založenýma rukama. Věnujte se koníčkům, choďte do společnosti i za sportem. Narazíte na hotový klenot, který by se po vašem boku krásně vyjímal. Bohužel je to duše křehká a stydlivá, proto musíte vynaložit větší úsilí, abyste ji získali. Zadaní Štíři prožívají prima období, kdy jsou s protějškem naladěni na stejnou, divokou notu. Jako byste chtěli v erotice dohnat vše, co jste zameškali během prázdnin.

Střelec
Hvězdná konstelace zacvičí s náladou Střelců, která se zdvihá k výšinám a stejně rychle padá. V partnerství se chováte umanutě a na protějšek zkoušíte různé triky. Nepadají na úrodnou půdu a místo, abyste miláčka připoutali ke svému srdci, ho od sebe odháníte. Neposlouchejte své vnitřní dítě, ale chovejte se dospěle. Kdo by se chtěl přitulit k někomu, kdo si v jednom kuse na všechno stěžuje a nic mu není dobré? Spřízněná duše ví, že není dokonalá. Ocení, když jí místo toho za něco pochválíte.


Kozoroh
Afrodité je báječnou pomocnicí při navazování nového vztahu. Jste okouzlující, jen co ráno rozlepíte oči. Proto není divu, že od vás drahá polovička nedokáže odtrhnout ruce. Konzumujte lásku tak často, jak to jenom jde, protože je momentálně vaší prioritou. Venuše slibuje cestu k navázání romantického partnerství, kdy je od počátku jasné, že vás pojí něco mnohem hlubšího než tělesná přitažlivost. Nová známost má jasnou perspektivu, což je po náročném letním období hotovým pohlazením po duši.

Vodnář
Září se tváří dost hříšně, především jeho druhá polovina! Nezadaní Vodnáři se chovají jako utržení ze řetězu a berou všechno, co se jim nabídne. Chcete se bavit, poznávat nové tváře a na nic jiného nemyslíte. Vážná známost vás neláká, protože byste se museli ohlížet na potřeby někoho dalšího. V manželství se cítíte příjemně, protože protějšek vám dává často najevo, že jste pro něj jediní. Vyhovuje vám, když vás hýčká a obletuje. Přesto byste neměli zapomenout, že ve vztahu nemůžete pouze brát.

Ryby
Milostný rybníček je tentokrát zrozencům Ryby těsný. Nemáte nouzi o ctitele a ctitelky, bohužel vám žádný nesedí stoprocentně. Párkrát si spolu vyrazíte, ale brzy zjistíte, že pod líbivou skořápkou není nic zajímavého. Fantazii rozbouří osoba, která se chová chladně a racionálně. Líbí se vám její nedostupnost, ale nedělejte si iluze. Na románek z filmů pro dospělé to nevypadá. Také ve vztahu musíte být trpěliví. Není chytré dělat miláčkovi naschvály a odtahovat se, když si na vás právě vzpomene.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.