Home - Články - Velký tarotový horoskop na školní rok 2019/2020

Velký tarotový horoskop na školní rok 2019/2020

vloženo 26. 8. 2019
čas čtení: 10 minut

Velký tarotový horoskop na školní rok 2019/2020

Nový školní rok klepe na dveře! Tarotové karty vám prozradí, jak se v něm bude dařit každému ze dvanácti znamení.

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Poustevník
radí žákům a studentům spoléhat se pouze na své vlastní síly a nečekat, že vám bude někdo pomáhat. Proto se vám taky nejlépe bude dařit v individuálních projektech a samostatné práci. Naopak slabší stránkou bude spolupráce v týmu a společné školní projekty, tam budete mít potíže najít s ostatními společnou řeč a nebudete moct naplno uplatnit své schopnosti a talent. Přichází taky čas podívat se trochu hlouběji a podrobněji do svého vlastního nitra s otázkami, co vás vlastně nejvíce baví a naplňuje, co chcete rozvíjet a věnovat se tomu i v budoucnosti. Odpověď nečekejte odnikud zvenčí, je to spíše otázka vlastní sebereflexe, zhodnocení silných i slabších stránek, schopností, ale hlavně toho, co vám dělá největší radost a přijde vám nejvíce smysluplné. To je totiž odpověď na otázku, kterým směrem se ve studiu dál ubírat. Počítejte ovšem s tím, že to bude chtít nějaký čas, než se vám povede nahlédnout do hlubin duše a tyto odpovědi najít!

Býk

Karta Pět mečů
vás upozorňuje na rizika nečestného a nepoctivého jednání, i když nějakou dobu vám to může docela úspěšně procházet. Budete tedy v pokušení trošku podvádět a zajistit si úspěchy i za cenu porušení pravidel, nebo dokonce na úkor někoho jiného. Důležitá otázka je, proč to všechno děláte. Chcete si zajistit lepší studijní výsledky a získat z toho plynoucí výhody? Máte obavu, že vaše schopnosti nestačí na to, abyste splnili kritéria férovou cestou? Nebo jste zkrátka líní a chcete si ušetřit práci všude, kde to jen jde? Ale pozor, časem se totiž všechny drobné nebo i větší školní podvody provalí, minimálně trapnou situací, když vůbec nebudete vědět, o čem je řeč, přestože jste odevzdali perfektně napsanou práci, nebo něco podobného. Další problém je sklon k podceňování svých schopností a negativnímu myšlení, který se s tímto přístupem spojuje. Raději než se snažit si ušetřit práci, zkuste přijmout překážky a náročné úkoly jako výzvy, které vás budou bavit!

Blíženci
Karta Devět pohárů
vám věští úspěšný a snadný školní rok, obejdete se s minimem snažení a všechno vám bude v klidu a snadno procházet! Do značné míry totiž budete těžit z vaší předchozí práce, ze znalostí, které už jste měli předtím, a díky tomuto náskoku se budete posunovat kupředu téměř bez práce! Navíc budete oblíbeni mezi učiteli i spolužáky, a to vám taky spoustu věcí usnadní! Zkrátka budete to mít jednoduché, pohodové, a úspěchy dosáhnete velmi snadno díky tomu, že už vás ve škole znají a vědí, že jste chytří. Navíc umíte být přátelští a taky máte talent všechno hezky okecat! Nezapomínejte ovšem na to, že studium děláte hlavně sami pro sebe, a pokud není výzva a příležitost k dalšímu zlepšování, je to v podstatě tak trochu zbytečné. Takže využijte ušetřený čas a pusťte se do něčeho navíc, do nějaké zájmové činnosti, která vás bude bavit. Nejlepší bude, pokud to budete moct sdílet se svými přáteli, takže si u toho užijete i hodně legrace a nebude to žádná nuda!



Rak
Karta Smrt
je poslem změn, které budou zpočátku vypadat docela nepříjemně, ale nic není tak černé, jak se na první pohled zdá. Připravte se na nějaký studijní nezdar a neúspěch, kvůli kterému budete muset ukončit něco, na co už jste si zvykli a s čím jste tak nějak počítali jako s jistotou. To je právě symbolický význam smrti – nutnost smířit se s ukončením něčeho starého a pochopit, že už to nesplňuje svůj účel, nelpět na tom jen proto, že už vám to připadalo jako samozřejmost. Může to znamenat například nutnost změnit školu, přerušit studium, možná dokonce opakovat ročník nebo nově dělat přijímačky, zkrátka nečekaná komplikace. Na pozadí karty Smrt však můžeme vidět vycházející Slunce, a právě ono nám připomíná, že každý konec je zároveň novým začátkem. To, že například musíte opustit svoji školu, není žádná tragédie, protože se nakonec ukáže, že právě díky tomu se vám otevřou nové příležitosti a možnosti, o kterých byste jinak nevěděli. A právě tyto novinky vám přinesou nečekané štěstí!

Lev
Karta Rytíř mečů
ukazuje rychlý postup kupředu, skvělé myšlení a inteligenci – zkrátka všechny vlastnosti, které k úspěšnému studiu potřebujete! To znamená nový školní rok plný úspěchů a nových možností, které se vám povede perfektně využít. Bude to všechno díky vaší šikovnosti a schopnostem, které máte. Jediné, co je potřeba udělat, je zaměřit své snažení na ten správný cíl! Dost bylo roztěkanosti, protože pouze když budete vědět, co chcete, a znát své cíle, dostanete se na správnou cestu za vašimi vytouženými metami. Občas to bude chtít trochu zabojovat, tak jako rytíř na obrázku na kartě, který si se svým mečem razí cestu kupředu. Vaší zbraní však nebude meč, ale rozum a intelekt. Bude vám to rychle myslet, takže teď už jen snažit se přemýšlet o těch správných věcech a nenechat se ničím rozptylovat! Když si stanovíte jasně své cíle, které vás budou pohánět kupředu, bude to mnohem snazší a půjde to skoro samo! Tak nic neodkládejte a začněte hned teď – raději dřív než později!

Panna
Karta Síla
ukazuje, že schopnosti a talent vám rozhodně nechybí, a energie taky máte na rozdávání! Zásadní výzvou pro tento školní rok ovšem bude udržet si pevnou vůli a sebedisciplinu, které vám pomohou využít naplno váš potenciál. Je snadné nechat se rozptýlit různými životními radostmi a zábavou, když je člověk student, ale dejte si pozor, ať u toho máte dostatek času na to podstatné – tedy studium. Radosti studentského života si nechejte na víkendy, protože vaše ambice jsou mnohem důležitější. Stanovte si své cíle, zorganizujte si práci, a hlavně se pak přinuťte to všechno dodržet! Přetlak energie, který ve vás dřímá, si ovšem potřebujete nějak vybít – co takhle zaměřit se více na sport a jiné pohybové aktivity? Pak se vám bude mnohem lépe soustředit na učení a přemýšlení, protože tělo dostane to, co potřebovalo, a pro psychiku to taky bude kýžené uvolnění. Ve všem je ovšem potřeba mít určitý řád, a hlavně v tom musíte být vytrvalí – to je tajemství, které vás přivede k úspěchům!



Váhy
Karta Eso mečů
vám přináší rychlé myšlení a bystrý úsudek, takže ve škole se vám letos bude nebývale dobře dařit! Nouzi nebudete mít ani o nové nápady, takže se uplatníte ve směrech, kde se vyžaduje kreativita a schopnost samostatně a konstruktivně řešit problémy. Máte nejlepší předpoklady posunout se o velký kus dál kupředu na cestě za vašimi cíli. Díky novým úspěchům konečně získáte sebedůvěru, kterou budete potřebovat, a pochopíte, že máte na víc, než jste si doposud mysleli. Chce to jen pořádně se soustředit, nemít obavy a věřit svým schopnostem. Můžete se směle přihlásit třeba na prestižní školu nebo někde, kde se vyžadují speciální schopnosti a znalosti. S dostatečnou dávkou odvahy, sebejistoty, ale samozřejmě taky studijního nasazení, máte mimořádnou šanci na úspěch! Dobrá zpráva je, že studium vám půjde téměř samo, ani se nebudete muset příliš snažit a přemáhat, ale samozřejmě, sednout si k tomu a pustit se do toho musíte, to je jasná podmínka!

Štír

Karta Dvě mince
vám věští změny, novinky a pohyb kupředu. Stávající studijní dráha už pro vás představovala určitý stereotyp, a bylo to poznat na výsledcích – takže velmi uvítáte možnost změnit školu, třídu či studijní obor, změnit téma závěrečné práce nebo něco podobného. Sami byste asi neměli odvahu o něco takového požádat, a klidně byste dotáhli do konce to, co jste měli začaté, i když by to byla trochu nuda a chyběla by vám seberealizace. Ale příležitost ke změně se nabídne sama od sebe, nikdy byste netušili, že to bude tak jednoduché! Pro mnoho Štírů bude tento rok představovat velký mezník v podobě ukončení stávajícího studia a přestupu jinam, ať už z jakéhokoliv důvodu. Možná taky zjistíte, že pro vás bude dobré na jistou dobu studium přerušit úplně a věnovat se spíše praxi, abyste se pak později mohli vrátit s jiným pohledem a prioritami. Zkrátka přichází čas změn, nechejte jim volný průchod a věřte tomu, že vám hrají do karet, ať jsou jakékoliv!

Střelec

Karta Dva meče
značí nerozhodnost a váhání mezi dvěma možnostmi. Pravděpodobně jste nebo brzy budete v bodě rozhodování o vaší další studijní dráze, a bude to pro vás hodně komplikované dilema. Nemůžete mít všechno, a rozhodnout se mezi dvěma možnostmi, ze kterých obě jsou stejně dobré, bude skutečně tvrdý oříšek. Ať o tom přemýšlíte, kolik chcete, na obou stranách jsou jasné plusy i mínusy, ovšem zhruba ve vyrovnaném počtu. Přemýšlením a analyzováním situace si tedy příliš nepomůžete, lepší bude dát prostor pocitům a také intuici. Pokud přemýšlíte nad volbou té správné školy, řiďte se hlavně srdcem a vnitřním hlasem, který vám jasně napoví, co pro vás bude ta pravá seberealizace. Protože nestačí pouze to, aby byl člověk v něčem dobrý a měl talent, ke skutečnému úspěchu je potřeba, aby ho to taky bavilo a naplňovalo! Může to vypadat jako risk, ale pravda je taková, že právě rozhodnutí vycházející z vnitřního pochopení vám pomůže najít ten správný směr, kterému se do budoucna věnovat!


Kozoroh
Karta Eso holí
vám přináší ohromnou energii, nadšení a elán, takže teď už zbývá jen správně je využít, tak, aby vám přinesli úspěch! Po prázdninách se vrátíte do školy krásně odpočatí a místo obvyklé lenosti se vám najednou bude chtít do něčeho pustit, budou vás lákat nové výzvy a nové aktivity, jen si vybrat to, co vás bude nejvíc naplňovat. V počátečním nadšení vás bude lákat téměř všechno, ale lepší volbou bude zaměřit se na jednu nebo dvě věci, které vám jdou nejlépe, ať zbytečně neroztříštíte své síly a pozornost. Právě ve vybraném oboru pak máte šanci to během nadcházejícího roku dotáhnout opravdu daleko! A co si vybrat? Nejlepší bude rozhodnout se pro nějakou kreativní a tvořivou aktivitu, kde se budete moct projevit i s vašimi skvělými nápady a nadšením. Vhodné jsou i pohybové aktivity, kde zas uplatníte odvahu, průbojnost a energii! Nejdůležitější však je rozhodnout se pro něco, co vás bude bavit dlouhodobě a budete se moct neustále zlepšovat a rozvíjet svůj velký potenciál!

Vodnář
Karta Eso mincí
je předzvěstí velkých úspěchů, a to hlavně na praktické a hmatatelné úrovni. Za své studijní úspěchy se dočkáte dobrých zámek, ocenění, úspěšného postupu kupředu a nových možností, které budou pravděpodobně spojeny i s velmi zajímavým výdělkem! Konečně vám osud dá jasně najevo, že vaše studium není samoúčelné, že do školy nechodíte proto, abyste něco dokázali svým rodičům, ani nic podobného, ale že vám to může přinést – a taky přinese – velmi reálné nové možnosti uplatnění! Nové příležitosti pro vás budou darem z nebes, nejen kvůli finančnímu přilepšení, ale taky proto, že přesně něco takového prakticky využitelného jste teď potřebovali jako motivaci. Může to být například zajímavá a dobře placená brigáda v oboru pro středoškoláky a vysokoškoláky, nebo pro nejmenší Vodnáře možnost účastnit se třeba nějaké vědomostní či sportovní soutěže, která bude slibovat lákavé výhry a otevírat další nové příležitosti. Díky tomu pochopíte, že škola není žádné zbytečné snažení, ale že to, co se naučíte, se vám může velmi hodit i v praxi!

Ryby
Karta Mírnost
vám připomíná, že není kam spěchat, a lepší je dělat věci raději pomalu a trpělivě, ale pořádně a pečlivě. Odolejte tedy nutkání snažit se být za každou cenu první ve třídě, dejte soutěživost stranou a raději se ponořte do toho, co vás skutečně zajímá, opravdu do hloubky, snažte se pochopit skryté souvislosti, zkoušejte, trénujte, přecvičujte, a hlavně dejte tomu všemu čas! Pomůže taky to, když vás k výkonům za každou cenu nebude nikdo tlačit, ale když budou rodiče a učitelé respektovat vaše přirozené tempo. Jako Ryby nepatříte zrovna mezi ty nejprůbojnější jedince, ale to je spíš výhoda, protože vaše silné stránky jsou v něčem úplně jiném než v dravosti a bojovnosti. Pro studijní úspěchy bude důležité, abyste měli příjemné prostředí, kde se budete moct doopravdy soustředit a nic vás nebude zbytečně rozptylovat. Práce pod tlakem a ve stresu bude úplně zbytečná, protože i kdybyste to nakonec všechno zvládli, stejně si z toho nic nebudete pamatovat. Dopřejte si tedy, nebo dopřejte svým ratolestem v Rybách, klidné a ničím nerušené prostředí, kde se budou moct plně soustředit na své úkoly!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.