Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2024

Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2024

vloženo 26. 1. 2024
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2024

Láska! Tak pomíjivá, přesto k životu stejně důležitá jako vzduch. Zjistěte, co vás v následujícím měsíci čeká a kdo z vás třeba prolomí ledy i vysněným partnerem! Čtěte více v měsíčním horoskopu LÁSKY!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro Berany je v únoru klíčová komunikace. Zkuste být laskavější a otevřenější ke svému partnerovi. Ne všechno dělá ideálně, ale ani vy nejste bez chybičky. Když vezmete neshody s humorem, všem se uleví. V milostném životě se připravte na změnu a nebojte se případné rošády. Hlavně lásky z letošního roku mohou dospět ke svému konci. Potkáte totiž někoho mnohem žhavějšího. Fyzická přitažlivost má pro vás ohromný význam. Jakmile se vám zapálí lýtka, přestáváte přemýšlet o tom, co je dobré a co ne.

Býk
Začátkem února se snadno seznamujete a vrýváte se druhým lidem pod kůži. Nezadaní Býci nemají problém seznámit se se zábavným protějškem. Nové známosti ale nemají dlouhou životnost. Pobavíte se, zažijete něco nového, ale brzy zjistíte, že to není nic pro vás. Zadaní by měli najít rovnováhu mezi péčí o druhé a rozmazlováním sebe sama. Najděte si chvíli, která bude patřit jen vám. Když budete spokojení vy, přenesete spokojenost na fungování celé rodiny, miláčka nevyjímaje. V sexu se nezanedbáváte.

Blíženci
Únor je měsícem plným lásky. Amorovy šípy vás zasáhnout rovnou do červeného. Dokonce i Blíženci, kteří neměli na novou lásku pomyšlení, rychle změní názor. Potkáte totiž človíčka, který vás očaruje. Ve druhé polovině měsíce máte možnost prosadit svou osobnost. Nebojte se následovat hlas svého srdce, dělejte to, co vás baví. Protějšek se rád přidá. V intimní sféře rozšiřujete své možnosti. Baví vás zkoušet novinky a neváháte investovat i nemalé finanční prostředky, abyste erotiku přiostřili.


Rak
Na začátku února se ve vztahu dostáváte na tenký led. Jste podráždění a pro ostré slovo nejdete daleko. Ani drahá polovička si ale takové jednání nenechá líbit a odpoví vám zostra. Místo vášnivého milování se tedy připravte spíš na italskou domácnost plnou hádek. Ve druhé dekádě se naštěstí umoudříte a pokusíte se protějška udobřit. Nezapomeňte, že láska prochází žaludkem. Rozmazlujte ho svou péčí a nebojte se přiznat, že se vám něco nepovedlo. Usmiřování bude sladké. Romantika vás oba stmelí.

Lev
Se Lvy budou začátkem února cloumat emoce. Drahá polovička zkouší, co vydržíte, následně se snaží nepříjemnosti otočit v žert. Ukažte své hranice, ale nekazte si zbytek měsíce. Vaší prioritou je rodina i vztah, a tak uděláte maximum, aby se do domácnosti vrátila harmonie. Nezapomínejte ani na sebe. Naučte se mít rádi sebe i své tělo. Pokud vás nedokáže potěšit protějšek, užijte si intimitu sami se sebou. Hračky pro dospělé vám pomohou zabrnkat na správnou strunu. Drahou polovičku to nastartuje.

Panna
Milé Panny, čeká vás náročnější měsíc, kdy se nemůžete s partnerem sladit. Vnímáte různé názory a zatímco vy máte potřebu o všem otevřeně komunikovat, drahá polovička je uzavřená do sebe. Klíčem ke štěstí je rovnováha, proto myslete více na sebe a neváhejte následovat své vášně. Pokud si vás miláček nevšímá, využijte volný čas k osobnímu růstu a učte se novým věcem. Také pomůže, když si o svých starostech promluvíte s přáteli. Zjistíte, že žádná láska není bez chybičky. Konec se ještě usmíříte.


Váhy
Nadcházející týdny jsou pro vztahy Vah klíčové. Zejména páry, které na přelomu roku procházely krizí, by měly zbystřit. Okolo 8. února se rozhodne, zda spolu setrváte, nebo se uchýlíte k rozchodu. Nemusíte se obávat, že byste zůstali dlouho sami. Nová láska na sebe nenechá dlouho čekat! Zesilujte přátelské vazby a neváhejte navazovat nové. Fyzická přitažlivost by neměla být jediným kritériem výběru. Velmi důležitý je pro vás balanc. Děláte proto ústupky, abyste se s miláčkem zbytečně nehádali.

Štír
Synonymem února je objevování sebe sama. Štíři jsou koncentrovaní na svou maličkost a snaží se najít způsob, jak dosáhnout spokojenosti v milostném životě. To platí jak pro rovinu duševní, tak fyzickou. Pokud nejste spokojeni s intimní sférou, právě tyto dny jsou ideální pro experimentování. Zkoušejte, bádejte, nebojte se pustit do neprozkoumaných vod erotiky. Drahá polovička je nadšená změnou vašeho přístupu k milování. Vám samotným ale bude nejpříjemnější, když můžete být chvíli nerušeně sami.

Střelec
Na obzoru se rýsuje nová láska. Seznámení nejspíš zapříčiní vaši kamarádi, proto se nevyhýbejte společným akcím. Pokud toužíte po spřízněné duši, nenechávejte si to pro sebe. Pokud převezmete aktivní roli, můžete Valentýna oslavit po boku svého nového objevu. Daří se vám také v kariéře, proto vaše sebevědomí roste. To bude poznat na životě zadaných Střelců. Jste energičtí a berete si, nač máte chuť. Miláčkovi se takový dominantní přístup líbí. S chutí se podvolí všemu, co po něm budete chtít.


Kozoroh
Milí Kozorozi, vyhlížíte dny plné romantiky. Postavení hvězd nahrává partnerské souhře a dokonce pomůže i párům, u kterých to v poslední době vypadalo spíše na rozchod. Rozpomenete si na hezké chvíle, jimiž jste spolu prošli, a rozhodnete se dát lásce další šanci. Někdy máte dojem, že byste miláčka umačkali. Duševní krása je pro vás důležitější než to, jak člověk vypadá navenek. To bude znát i při navazování nových známostí. Okouzlí vás človíček, jehož byste si ještě před pár týdny nevšimli.

Vodnář
Únorové dny vyžadují od zrozenců Vodnáře velkou trpělivost. Negativní postavení Venuše zatěžuje komunikaci v rodině. I když se snažíte brát ohledy na okolí, často dochází k názorovým rozepřím. Zdá se, jako by protějšek nerozuměl tomu, co se mu snažíte sdělit. Vyhněte se důležitým diskusím, protože při nich víc ztratíte než získáte. Singles by si zase měli dát pauzu od seznamování. Nemáte štěstí na vhodné protějšky. Ani flirtování vás teď nedokáže zabavit. Máte vyšší cíle než vaši společníci.

Ryby
Únor je měsícem inspirace. Překypujete elánem a hlavně v první polovině vám jdou hvězdy na ruku. Potkáváte inspirativní tváře, flirtujete a zjišťujete, kolik podob může mít láska. Afrodité radí, abyste se nevyhýbali společenskému ruchu. Novou lásku potkáte díky přátelům nebo nějaké cestě. A jak to bude vypadat v dlouholetých vztazích? Zkraje měsíce prožíváte romantické okamžiky. Tulte se, kdykoliv na vás přijde chuť. Polovina února totiž harmonické soužití přetne a budete muset řešit starosti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.