Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN 2022

Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN 2022

vloženo 28. 9. 2022
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN 2022

Zataženou oblohou ještě tu a tam prosvitne slunce. Někdy se brodíme blátem, jindy záplavou nádherně zbarvených listů. Potkáte v říjnu někoho nového, nebo se snad rozejdete s někým, koho už dlouho znáte? Labyrintem vztahů a flirtů vás provede nový říjnový horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zkraje měsíce atmosféra ve vztahu houstne. Nesnažte se mít za každou cenu poslední slovo, jinak by opravdu mohlo být tím definitivně posledním. S přibývajícím měsícem vášnivý Merkur zabrnká na správnou notu. Rozhádaná domácnost vám vadí právě kvůli nemožnosti užít si pravidelnou intimitu s drahou polovičkou. A tak se raději usmíříte. Singles mají dobré vyhlídky pro navazování nových známostí. Sexappeal se dostává do vysokých hodnot, proto je pro vás hračkou ukořistit pozornost opačného pohlaví.

Býk
Milí Býci, říjen není pro lásku jednoduchý. Zadaní se dostávají do sporů kvůli maličkostem. Oba tvrdošíjně zastáváte svůj názor a nechcete ustoupit. Po 10. říjnu se situace zklidní, ale stále není ideální. Zatímco Býci prahnou po romantice a potěšilo by je milostné vyznání, protějšek se v emocích ztrácí. Za vším stojí Venušina opozice, kvůli níž věci nejsou takové, jak byste si přáli. Erotika vám moc radosti nepřináší. Pokud toužíte po nějakém vzrušujícím zážitku, musíte se o něj postarat sami.

Blíženci
Kouzlo podzimu vás chytí za srdce a jen tak nepustí. Pokud jste se v září nebo říjnu zamilovali, hvězdy vidí vaši budoucnost v těch nejkrásnějších barvách. Venuše je v blahodárném trigonu s Marsem a přináší romantické klima i do vztahů, se kterými to v posledních týdnech šlo z kopce. Singles mohou do 22. října potkat někoho velice charismatického. Fyzická přitažlivost je oboustranná a zdá se, že s prvním sexem nevydržíte čekat. Vaše nová známost je velmi žádaná, máte štěstí, že si vybrala vás.


Rak
Venušina kvadratura se projevuje na proměnlivých náladách, které ovlivňují milostný život až do 22. října. Ve vztahu marně bojujete se žárlivostí. Partnera hlídáte na každém kroku a vaše majetnické sklony jsou spíš ke škodě. Následně si uvědomíte, že o lásku nechcete přijít. Přehodnotíte své chování a vaše proměna bude neuvěřitelná! Zaměříte se na svůj zevnějšek a s konkurencí bojujete jinými zbraněmi. Svobodní Raci mají vyhlídky na seznámení kolem 26. Zdá se, že to bude láska na první pohled.

Lev
Milí Lvi, v říjnu jste k nakousnutí. Zástupy nápadníků jsou to pravé pro vaše ego. Jen pozor, abyste vybrali toho nejlepšího. Venuše prozrazuje, že nevsadíte na správného koně. Naštěstí si to brzy uvědomíte a nebudete s nevhodným amantem ztrácet čas. Fyzická přitažlivost je obrovská, ale dotyčný nic víc než povyražení nenabízí. Jste na koni a určujete pravidla hry. Když se vás expartner snaží získat zpátky, neuspěje. V letitých vztazích umíte zabrnkat na správnou notu, abyste miláčka navnadili.

Panna
Láska se pomalu zrodí mezi dvojicemi, které nejsou úplně neznámé. Může jít o kamaráda, souseda i kolegu. V říjnu se ale vaše dlouholetá známost obohatí o důležitý prvek, a tím je přitažlivost. Najednou k sobě pociťujete něco mnohem hlubšího než dřív. Rozhodně vyrazte na rande, protože Venuše vám drží palce. Kolem 14. října může citový život drhnout, ale rozhodně nedělejte unáhlená rozhodnutí. Následně se totiž všechno vrátí do starých kolejí. Poslední dekáda dýchá romantikou, tak se jí poddejte.


Váhy
Komunikace s drahou polovičkou je napjatá. Máte pocit, že se jí ničím nezavděčíte, což k dobré náladě v domácnosti nepřidá. Zato ostatní protějškové se k vám chovají mnohem lépe. Sexappeal Vah je v říjnu na svém maximu. Není divu, že si nenecháte ujít příležitost k flirtu a dokonce vás přepadnou hříšné myšlenky na nevěru. Co nemáte doma, budete chtít dohnat jinde. Koncem měsíce vám s miláčkem dojde trpělivost a ukážete mu, kde jsou vaše hranice. Pokud vás nechce ztratit, přispěchá s omluvou.

Štír
Zůstává ve vás hořkost z posledního vztahu, a tak se do žádné nové známosti neženete. Nechcete se na nikoho vázat, ale přátelství se nevyhýbáte. Říjen vám do cesty postaví výborného parťáka na výlety i společenský program. Zadaní Štíři by měli přistupovat s nedůvěrou k informacím, které se doslechnou o svém partnerovi. Někdo se nejspíš pokusí nahlodat vaše spokojené soužití. Pozor na unáhlené kroky a ostrá slova, která nejde vzít zpět. Ukažte klepnám pěkně okatě, že vaši lásku nemohou ohrozit.

Střelec
V říjnu překypujete dobrou náladou a vypadáte naprosto fantasticky. Stačí jediný úsměv, aby okolí roztálo. S opačným pohlavím si zahráváte a baví vás pohybovat se na hraně. Neřešíte, jestli nepošlapete city člověka, který je do vás bláznivě zamilovaný. Chcete si hlavně užívat. Dlouholeté páry svádí v říjnu konkurenční boj. Zkuste se neprat o vedoucí pozici, ale táhněte oba za jeden provaz. Můžete na tom jedině vydělat. V posteli nechte pro jednou dominantní roli na partnerovi. Ať se předvede!


Kozoroh
Zatímco na začátku měsíce se společnosti straníte, v jeho závěru patříte v lásce mezi nejaktivnější znamení zvěrokruhu. Potřebujete si srovnat myšlenky a uvědomit, co vlastně od potenciálního partnera chcete. Po čerstvém rozchodu zpracováváte rozjitřené emoce, také potřebujete načechrat pošramocené sebevědomí. Vyrazte na nákup nových svršků, změňte účes, začněte s hubnutím. Budete se zase cítit sexy. V poslední dekádě si spravíte chuť. Po někom pokukujete a vaše svůdné pohledy se neminou účinkem.

Vodnář
Vychutnáváte si báječný start října, kdy jste s miláčkem jedno tělo i duše. Nejraději byste se od sebe neodtrhávali a milovat se dokážete i několikrát za den. Do 20. října je ideální konstelace pro romantickou dovolenou, nebo aspoň víkend bez dětí. Zase si užijete vášeň jako na začátku vztahu. Poslední dekáda vás probere ze snu. Hlavně čerstvé vztahy se potýkají se zádrhely, které souvisí s praktickou stránkou společného žití. Nezbývá tolik času na zamilované cukrování jako dřív, a to vás mrzí.

Ryby
Čerstvá láska vám nasazuje růžové brýle a vy se necháváte rádi omámit jejích prvotním kouzlem. S přibývajícím říjnem zjišťujete, že váš idol není takový, jak se zdál na první pohled. Nesnažte se za každou cenu omluvit jeho chování, sami sobě věšíte bulíky na nos. Také okolí se vás snaží varovat. S dotyčným jen marníte čas. Dlouholeté páry se hlavně kolem 20. ve všem pitvají. Partnerova potřeba všechno analyzovat vás unavuje, a tak odsouhlasíte, s čímkoliv přijde. Vaše soužití postrádá vášeň.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.