Home - Články - Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2022

Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2022

vloženo 26. 4. 2022
čas čtení: 6 minut

Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2022

Měsíc lásky se v neděli, na prvního máje, rozběhne a události naberou na obrátkách! Pokud zatím čekáte na pozvání na rande, a přitom jdete štěstí naproti, obrňte se trpělivostí, již brzy se totiž věci mohou radikálně změnit. Zadaní by si měli uvědomit, že na vztahu je potřeba pracovat pořád. Ani láska není zadarmo!

sdílet článek na facebooku

Beran
Sebedůvěra je v květnu vystřelena do nadpozemských výšin a na první pohled se všechno zdá být zalité sluncem. Uvnitř ovšem strádáte a prahnete po hlubokém citu. Jste zvyklí určovat pravidla hry a na svého partnera se přitom neohlížíte. Ve vztahu proto dochází k častějším výměnám názorů. Singles tímto přístupem odhánějí své nápadníky. I když stojí Venuše ve vašem znamení, není v příznivé vazbě s Plutem. Soutěživostí na milostné půdě spíše ztrácíte. Hvězdy doporučují nechat situaci volný průběh.

Býk
Májová atmosféra je přesně podle vašeho gusta! Nevyhýbáte se společenským událostem, na kterých snadno získáte pozornost opačného pohlaví. Jste komunikativní, nestydíte se druhou stranu oslovit jako první. Navazujete spíše letmé známosti, v prvních dvou dekádách se chcete bavit. Okolo 28. se může stát, že vás Amorův šíp zasáhne rovnou do srdce. Nepropadáte romantickým představám, i tak je vám jasné, že dotyčný člověk je pro vás jako stvořený. Na první společný sex proto nevydržíte čekat dlouho.

Blíženci
Potřebujete po svém boku aktivního protějška, který by vás inspiroval. Nezadaní Blíženci potkávají přesný opak, ale do konce měsíce se na ně ještě může usmát štěstí. Venuše prozrazuje, že někdo zajímavý už krouží kolem vás, jen jste si ho zatím nevšimli. Díky optimistickému naladění je pro vás seznamování hračkou. Ocení jej i Blíženci ve vztahu. Smích je tentokrát tou nejlepší předehrou. Neberete se tak vážně, a proto intimnosti s drahou polovičkou získají úplně jiný rozměr. Krásně se uvolníte.

Rak
Milí Raci, květen slibuje fantastický vývoj na poli vztahů. Dáváte si záležet na vzhledu a cítíte se sebejistě. Usmíváte se na svět, flirtujete a žijete společensky. S takovou je hledání partnera či partnerky hračka. Venuše prozrazuje, že tentokrát nejde o žádný hluboký cit. Navazujete letmé známosti a nevadí vám, že každý týden trávíte po boku jiného protějšku. Ani zadaní Raci se nestraní opačného pohlaví. Koketujete, a tím si zvedáte sebedůvěru. Toho, co se vám nedostává doma, si užíváte jinde.


Lev
Máte rádi svou svobodu. Jakmile vám na ni v květnu někdo sáhne, se zlou se potáže. Nestrpíte citové vydírání ani manipulátorské techniky. Zatímco čerstvě zadaní kvůli tomu vztah rovnou ukončí, u dlouholetých párů se kvůli tomu objevují častější spory. Z případného rozchodu si neděláte těžkou hlavu, jste přesvědčeni, že za rohem čeká daleko lepší protějšek. Žijete společensky a koncem měsíce se nevyhýbáte románkům. Jdete do nich narovinu s tím, že společníkovi nenabízíte nic víc než povyražení.

Panna
Zkraje měsíce zatěžuje vaše nitro špatná nálada, která zasahuje i milostný život. Na intimnosti nemáte náladu, svým naladěním od sebe opačné pohlaví spíš odháníte. Zadaní by měli trávit více času aktivitami, které jim dělají dobře na těle i duši. Procházky na čerstvém vzduchu, sportování i oddech ve wellness vám pomohou zkřehnout a nebýt vůči partnerovi tak strozí. Od 28. je Venuše opět v příznivém trigonu. Využijte její sílu a přivolejte do života lásku. Ve vztazích zavládne vysněný optimismus.

Váhy
Na lásku si ještě pár dní počkáte, i přesto si nepřipadáte osamělí. Obklopují vás skvělí přátelé a užíváte si také báječné rodinné vazby. Z jednoho kamarádství se koncem měsíce může začít klubat i něco hlubšího! Zadané Váhy se dostávají do křížku s drahou polovičkou. Zdá se, že si všechno představujete jinak než ona. Výměny názorů neberou konce. Ani v intimním životě se nedočkáte uspokojení. Naučte se mluvit o tom, co by vás potěšilo. Nebo to partnerovi ukažte. Místo kritiky ho budete motivovat!

Štír
Potkáváte stejně naladěné lidičky, se kterými je radost trávit volný čas. S jedním se dokonce sblížíte víc. Zatím se nechcete škatulkovat jako kamarádi s výhodami nebo oficiální pár. Zkrátka si užíváte radosti, které každý nový den přináší. Milostné záležitosti berete s humorem, necháváte věci plynout. Zadaní by měli v prvních dvou dekádách vyřešit důležité hovory s partnerem. Také se co nejvíce tulte! Po 23. květnu stěží naleznete společnou řeč. Netlačte na pilu, na všechno přijde vhodná doba.


Střelec
Do 27. května nemáte nouzi o nápadníky. Vybíráte si ovšem typy, které se k vám nehodí. Přes velkou fyzickou přitažlivost z toho nebude nic hlubšího. Trochu vás to mrzí, ale díky zdravé sebejistotě se neúspěchem nenecháte semlít. Věříte, že se prázdné místo po vašem boku rychle zaplní. Venušin trigon je bohatý na románky, nejspíš si jich do konce měsíce užijete hned několik. A jak to budou mít ve vztahu zadaní Střelci? Ti by měli ke slovu pustit vášnivější stránku své nátury. Máte hříšné nápady!

Kozoroh
Máchův máj nabídne nespokojeným Kozorohům možnost znovu se nadechnout. Najdete odvahu, abyste opustili přežitý vztah, nebo včas vycouvali z románku, který začal teprve nedávno. Uvědomíte si, že s protějškem nemáte nic společného. Bohužel není ani vyloučeno, že vás láska zklame. I když to bolí, Venuše vám v tomto čase pomůže jít dál se vztyčenou hlavou. Do 25. května vám nevadí rozptylovat se flirtováním nebo nezávazným randěním. Užíváte si legraci a zapomínáte na staré bolístky. Jen tak dál!

Vodnář
Milí Vodnáři, v květnu ze sebe vykřesejte co největší trpělivost. Venuše zkouší, jak pevné city chováte ke svému miláčkovi a co všechno jste schopni vydržet. Neztrácejte naději, že všechno dobře dopadne! Nezadaní potkají sympatického a velmi seriózního človíčka. Báječně se k vám hodí a zapadne i mezi vaše kamarády. Imponuje vám svým energickým chováním, které vás samotné inspiruje. Závěrem měsíce se může objevit menší krize, ale věřte, že ji překonáte a vyjdete z ní jako pár ještě silnější.

Ryby
Čerstvě zadané Rybky uvidí svůj objev v jiném světle. Připadáte si jako na houpačce a nevíte, co si myslet. Cítíte z něj neupřímnost, což vás nakonec přimějte k rozchodu. Venuše je s vámi od 28. května v báječném spojení, proto se nemusíte bát, že zůstanete na ocet. Nová láska nebude tak docela neznámá. Podle všeho vás jen nikdy nenapadlo, že vás osud svede dohromady. Nezapomínejte na to, že láska prochází žaludkem. Vyjděte si na výbornou večeři a nechte rozpustit ledy ve skleničce šumivého vína.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.