Home - Články - Měsíční horoskop lásky na duben 2019

Měsíční horoskop lásky na duben 2019

vloženo 31. 3. 2019
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na duben 2019

Jaro už je v plném proudu? Cítíte příliv energie i do vašeho vztahu a lásky? Co můžete v dubnu očekávat? Čtěte a dozvíte se více!
sdílet článek na facebooku

Beran
Duben je na divoké Berany nezvykle klidný. Zatímco jindy máte erotiky plnou hlavu, tentokrát se nedokážete přenést přes potřebu duševního propojení. S novým objevem si užíváte zajímavé rozhovory a letmé doteky. Budou to úplně nové prožitky! Podobný program vyhlíží i jedinci v manželství. Přestanete se soustředit na tělesnou rozkoš a hledáte jiné věci, které by vás pojili. Kupodivu se obloukem dostanete zpátky do postele. Po společné sportování nebo kulturním vyžití to ale bude úplně jiná liga.

Býk
Až do 20. dubna prožíváte neuvěřitelně plodné období, kdy vaše myšlenky utíkají k intimnímu životu nezvykle často. Platí to dokonce i pro nezadané Býky, jejichž objekt touhy má nejasnou tvář. Potřebujete se prostě vydovádět a zbavit se nahromaděné vášně. Dokonce si pohráváte s myšlenkou zaplatit za profesionální služby. Zadaní nemají chuť přemlouvat partnera k častějšímu milování, než na jaké je zvyklý. Naštěstí to nebude potřeba. Miláček vám totiž rád vyjde vstříc. Má stejně rozbouřené chutě.

Blíženci
Žertíky se v dubnu neomezují pouze na první apríl, ale potrápí vás v celých dvou dekádách. Máte pocit, jako by si s vámi vyšší sféry zahrávaly a nechtěly vám umožnit navázání nové známosti. Na zájemcích o seznámení vidíte mouchy a neuvědomujete si, že jistou odpovědnost nesete i na svých bedrech. Svobodným naštěstí nic neuteče, ale zadaní by měli své rozladění překonat. Spřízněná duše touží po hřejivé náruči a pokud se jí opakovaně nedočká, může se porozhlédnout někde jinde. Zabraňte rozchodu.

Rak
Raci mají chuť bavit se a získávat zkušenosti pro případ budoucí vážné známosti. Pokud jste se čerstvě rozešli, chováte se jako utržení ze řetězu, ale experimentování se nevyhýbá ani jedincům ve vztahu. Přemýšlíte, jak vnést do rutinního soužití vzrušení. Dost možná se rozhodnete přizvat do postele dalšího parťáka, nebo se porozhlédnete v hračkářství pro dospělé. Díky podpoře z vyšších míst se nenecháte limitovat studem a poslechnete, co chce roztoužené tělo. Tohle bude nezapomenutelný měsíc!

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Lev
Připomínáte zvířecího patrona, který je den co den na lovu. Nedaří se vám ale najít nikoho, kdo by nabízel nějakou perspektivu. Na druhou stranu neopovrhnete povyražení v podobě chutné večeře při svíčkách nebo vášnivé chvilky na zadní sedačce auta. Zadaní se musí hodně krotit, aby odolali výpadům opačného pohlaví. Dobře si uvědomujete, že románek nikam nepovede, přesto mu neumíte odolat. Libido je tentokrát větší než racionální uvažování. Bohužel není jednoznačné, zda za to zážitek bude stát.

Panna
V posteli by vám to mohlo fungovat za předpokladu, že se vyhnete předchozí komunikaci. Tou si totiž šlapete po štěstí. Jste jízliví a stačí maličkost, abyste v partnerovi probudili nevraživost. To není nejlepší způsob, jak se dostat miláčkovi do kalhot či kalhotek. Jestli nechcete prožít měsíc plný sexuální asistence, potom začněte u společného stolu. Nezadané Panny mají na potenciální protějšek vysoké nároky, a tak s nejvyšší pravděpodobností budou muset své intimní potřeby uspokojit sami.

Váhy
Dlouhodobě zadané Váhy prožívají náročný měsíc, kdy jim protějšek připomíná ledovou královnu. Všemožně se snažíte zapůsobit na jeho libido, ale zůstává odolná vůči všem nástrahám. Zkuste méně tlačit na pilu a vnímejte, co drahá polovička skutečně potřebuje ke štěstí. Singles si oproti tomu nemusí dělat hlavu. Máte spoustu nápadníků, kteří si nedělají hlavu s tím, zda vám jde o chvilkové povyražení nebo vážnou známost. V dubnu je správná spíše varianta A. Chcete se bavit a nad ničím nepřemýšlet.

Štír
Milí Štíři, jste od přírody nesmírně aktivní a v dubnu je unáhlené jednání zesílené na maximum. Zejména nezadaní by mohli v milostném životě udělat pořádnou botu. Při seznamování vsadíte na špatného koně a investujete čas i finance do vztahu, který nikam nepovede. Jestliže vám jde o chvilkové povyražení, potom si nemusíte s ničím dělat vrásky. Příležitostí k flirtu i vášnivým románkům bude víc než dost. Dlouhodobě zadaní by měli v posteli méně tlačit na pilu. Nechcete přece sex znepříjemnit.


POTŘEBUJETE RADU? Stojíte na rozcestí? Díky astrologii a výkladu karet vnesu světlo i do vašeho života, obraťte se na mě! Tel. 906 701 701. Astroložka Ambra


Střelec
Dokud nevyřešíte závazky, které vás pojí s bývalým protějškem, nemůžete předpokládat, že vaše nová známost bude vzkvétat. Je čas postavit se minulosti a udělat za ní jednou provždy tlustou čáru. Při setkání s expartnerem se držte racionálního uvažování. Snadno podlehnete dojmu, že návrat do téže řeky je dobrým nápadem. Vzpomínáte pouze na to lepší a navíc si bývalou lásku přikrášlujete. Dejte si studenou sprchu a panáka a zakažte si myslet na to, co by bylo, kdyby. Budoucnost bude mnohem lepší!

Kozoroh
Kozorozi nastaví v lásce vysokou laťku a vůbec se kvůli tomu necítí špatně. Sice se o vás uchází několik protějšků, ale sítem projde málokdo. Zdravé sebevědomí vám nechybí ani v již existujícím vztahu. Protějšek se musí snažit, aby vás uspokojil. Už samotné dobývání je velké dobrodružství. Na oko se sice zlobí, ale v hloubi duše je rád, že jste do rutinního soužití vnesli svěží vítr. Jen tak se vám do kalhot či kalhotek nedostane, musí být vynalézavější. Jen pozor, abyste nebyli moc nedostupní!

Vodnář
Milí Vodnáři, v dubnu jste skvělým důkazem, že láska si nevybírá. Tak moc se snažíte ovládnout své city, až nad nimi úplně ztratíte kontrolu. Potkáte totiž člověka, jehož charisma vás dokonale odzbrojí. Týká se to dokonce i zadaných, kteří se vehementně vyhýbají možné nevěře. Jestli se vám podaří ustát jeho svodům, klidně si nasaďte svatozář. Sexy protějšek vám proniká do nočního i denního snění, takže nedokážete myslet na nic jiného. Pozor, abyste oficiálnímu partnerovi neřekli jeho jménem!

Ryby
Vzpomeňte na vrozenou citlivou náturu Rybek a snažte se překonat rozladění z aktuálního klimatu v lásce. Kvůli práci i starostem v soukromí nemáte na milostný život tolik prostoru, kolik jste si představovali. Protějšek za to ovšem7 nemůže a určitě byste ho neměli trestat. Když se nad tím trochu zamyslíte, najdete způsob, jak si užít romantiku v úsporné podobě. Jak se říká, když se chce, všechno jde. A hvězdy originálnímu řešení přejí. Díky němu vnesete do intimního programu vítané osvěžení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.