Home - Články - Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2024

Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2024

vloženo 28. 2. 2024
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2024

S příchodem března se přiblíží také příchod jara. Už se těšíte na jarní vycházky? V novém měsíčním horoskopu LÁSKY se podíváme na to, jak to vypadá s vaším vztahem a zda si nezadaní užijí jaro už s novým partnerem, nebo si ještě chvíli počkají?
sdílet článek na facebooku

Beran
Třetí měsíc letošního roku dá prostor vášni, která ve vás dřímá. Berani jsou od přírody temperamentní a odvážní milenci. Preferujete přímý a dynamický přístup k intimním vztahům. Nezadaní se proto nebrání flirtům a hlavně v první dekádě není vyloučen románek na jednu noc. Také v dlouholetém partnerském soužití pro vás bude důležitá vzrušující atmosféra a spontánnost. Stůj co stůj potřebujete z ložnice vyhnat stereotyp. Aktivní roli tentokrát musíte vzít na svá bedra, protějšek se rád připojí.

Býk
V březnu je na obloze střídavě zataženo. Máte dojem, že se ocitáte v cyklu spokojených a méně šťastných dní, kdy se vynořují opakující se problémy. Jste spolehliví a vytrvalí partneři, ale v některých dnech vám může docházet trpělivost. Hlavně se vyhněte unáhleným krokům, protože s odstupem vám některé potíže nebudou připadat tak hrozné. V posteli oceníte smyslné doteky a vášeň. Sám partner ale nebude tím, kdo by erotické hrátky inicioval. Musíte ho umět popostrčit, jinak vás čeká chladný měsíc.

Blíženec
Pro Blížence by mohl být březen měsícem komunikace a sdílení s člověkem, který je jejich srdci nejbližší. Zadaní se hodně starají o to, aby byli s partnerem na stejné lodi. Nelíbí se vám myšlenka, že se názorově rozcházíte. Snažte se lépe volit slova, hlavně v poslední březnové dekádě byste se mohli zbytečně pohádat. V intimním životě se projeví vaše přirozená zvídavost. Jste otevřeni novinkám, dokonce si můžete pořídit nějakou hračku pro dospělé, nebo začnete studovat odbornou literaturu o sexu.


Rak
Milí Raci, s příchodem jara se zvyšuje šance najít novou lásku. Konečně máte dostatek prostoru k ukojení svých romantických choutek. Páry se častěji vydávají do přírody, láká vás milování pod širým nebem, jen nezapomeňte, že počasí takovému dobrodružství moc nepřeje. Okolo 10. března toužíte o svého partnera pečovat. Rozmazlujete ho lahůdkami na talíři a umíte mile překvapit i v posteli. Singles hledají hlubokou lásku, ale cestou by mohli narazit i na někoho, kdo je strhne k vášnivému úletu.

Lev
Potřebujete hodně obdivu a pozornosti. V nadcházejících dnech je vaše ego postavené velmi vysoko. Pokud nezačnete brát větší ohledy na svého společníka, mohlo by vás to stát dokonce společnou budoucnost. Zkuste ze sebe vykřesat více empatie, odměnou bude harmoničtější fungování v páru. Na velkolepá gesta nečekejte. Dárečky si musíte obstarat sami, nebo miláčkovi na rovinu říct, co by vám udělalo radost. Podobně to bude fungovat v sexu. Otevřeně komunikujte nebo rovnou ukažte, co potřebujete.

Panna
Panny by měly v březnu klást větší důraz na komunikaci a porozumění ve vztazích. Sami cítíte, že vaše partnerství má určité limity. Odpovědnost za nedorozumění ale nemůže ležet jen na partnerových bedrech. Pomůže zvolnit tempo, také se zbytečně nepitvat v malichernostech. Ve druhé polovině se cítíte motivovanější k aktivnímu vyjadřování emocí a k udržování mentálního spojení s drahou polovičkou. Také se učíte najít rovnováhu mezi tím, co do vztahu investujete a jakou odezvu získáváte zpátky.


Váhy
Vývoj událostí klade důraz na rovnováhu a harmonii. Zrozenci Vah se cítí pevně zakotvení, na svého partnera si mohou dělat ale nezdravé nároky. Vyhněte se majetnickému chování a dopřejte miláčkovi tolik prostoru, kolik potřebuje. Nejen v čerstvých vztazích je důležité projevit svou empatickou povahu a zkusit hledat kompromisy. Při milování můžete mít tendenci postupovat čistě podle svého gusta. Zapomínáte, že sex by měl být potěšením pro obě strany. Zjistěte, co by se partnerovi mohlo líbit.

Štír
Nadcházející týdny jsou plné emocí. Vaším úkolem je prožívat je a zároveň se je naučit ovládat. Toužíte po hlubokých prožitcích a dokonce i v dlouholetém vztahu máte rázem pocit, že vám něco schází. Zkuste tantrické milování nebo se začtěte do erotické literatury, která vám může rozšířit obzory. Hlavně ve druhé polovině se Štíři mohou cítit odhodláni k odhalení skrytých emocí a k prohloubení svého intimního spojení s partnerem. Bude pro vás důležité otevřít se změnám a pozitivním transformacím.

Střelec
Dobrodružné a spontánní zážitky, to vás čeká v březnu 2024! Vyzařujete pozitivní energii a máte společenskou náladu. Proto není těžké dostat se druhým lidem pod kůži. Toužíte-li po seznámení, začátek jara je k tomu ideální. Není vyloučeno, že budete udržovat několik známostí najednou. I když vás baví trávit čas s opačným pohlavím, potřebuje si zachovat prostor pro vlastní život. Nezávislost a svoboda bude důležitá i pro Střelce v dlouholetém vztahu. Jakmile na vás partner vyvíjí tlak, utečete.

 
Kozoroh
V partnerství máte konečně možnost ukázat svou odpovědnost a stabilitu. Pokud stojíte na začátku čerstvého vztahu, nenabízíte nic menšího než perspektivní soužití. V již existujících vztazích se snažíte pečovat o své nejbližší. Pro jejich spokojenost byste klidně snesli modré z nebe. Znát to bude i v posteli, kde se staráte o partnerovo blaho. Baví vás vymýšlet vzrušující scénáře a přicházíte s romantickými dárky. Tentokrát neočekáváte nic na oplátku. Jste spokojení, když domov funguje, jak má.

Vodnář
Jarní větřík přivane do života Vodnářů letmé románky i flirty, kterými si vylepšíte náladu. Na perspektivní vztah si zatím nechte zajít chuť. Potkáváte nevhodné protějšky a z randění odcházíte rozladění. Existující páry řeší respekt ke své a partnerově autonomii. Učíte se, jak prosazovat své potřeby, aby to nebylo na úkor drahé polovičky. Častěji může docházet k názorovým třenicím. Podle Venuše ale nepůjde o nic hrozného. V posteli je výhodnější jedna názorná ukázka než složité vysvětlování.

Ryby
Milé Rybky, konstelace podtrhuje vrozenou přátelskou náladu. S jarem přichází spousta energie, kterou uplatníte v čilém společenském ruchu. V lásce prožíváte hluboké emocionální a duchovní propojení. Na miláčka berete ohledy a přizpůsobujete se mu v mnoha směrech. V jistém ohledu ve vás může dokonce vzbuzovat soucit. Pokud vztah teprve hledáte, věřte intuici. Srdíčko vás povede cestou ke štěstí. Můžete se také zeptat hvězd! Pro přivolání lásky u sebe noste růženín, měsíční kámen či akvamarín.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.