Home - Články - Karta Kolo štěstí znamená rychlé změny

Karta Kolo štěstí znamená rychlé změny

vloženo 27. 2. 2024
čas čtení: 3 minuty

Karta Kolo štěstí znamená rychlé změny

Karta Kolo štěstí patří mezi nejobtížnější karty k interpretaci. Jisté je, že tazatele čekají rychlé změny a náhlé zvraty. Nedá se však říci, jestli to bude k lepšímu nebo k horšímu. Situace se většinou změní hned několikrát. Doslova platí, jednou nahoře, jednou dole!

sdílet článek na facebooku

Příležitost v kariéře

Kolo štěstí přináší nové šance a příležitosti. Bude se jednat o změnu neočekávané povahy. Astrologicky je karta spjata s planetou Jupiter, která dokáže zajistit štěstí a finance. Zejména pokud se ve výkladu objeví i karta Císařovna, můžete se těšit na nárůst peněz. Třeba se také dostanete na vysoký post, z nějž budete rozhodovat o druhých. Na to se můžete těšit, když si zároveň vytáhnete kartu Císař.

Často se jedná o profesi spjatou s hazardními hrami. Pozor ale, vše se může řídit heslem: „rychle nabyl, rychle pozbyl“!

Obrat ve vztazích

V milostných záležitostech se toho při vytažení Kola štěstí dá čekat opravdu hodně. Situaci upřesní až ostatní karty ve výkladu. Může jít o seznámení, ale i o proměnu stávajícího vztahu. Tak to bývá, když se zároveň objeví karta Zamilování. Možná že tentokrát zasáhne vyšší moc a potkáte osudového partnera. Bohužel se k vám ale může stále vracet jeden karmický partner, což nemusí být vůbec příjemné. Pokud padne Ďábel, věřte, že je tento vztah slepá kolej. V případě Císaře nebo Císařovny je situace o mnoho lepší, čeká vás přímo osudová láska.


Jednou nahoře, jednou dole

Kolo štěstí je opravdu kartou obratů a proměnlivosti. Jedná se však o změny, kterým se nemáme bránit. Stanou se totiž i přes naši nelibost. Kolo štěstí však ve výsledku většinou smůlu nenosí.

Ve zdravotních záležitostech se musíte připravit na kolísavé zdraví. Je pravděpodobné, že se jednou budete cítit výborně a druhý den naopak. Uzdravení tato karta bohužel neslibuje.

V případě Kola štěstí vždycky mějte na paměti, že se změnám dokážete rychle přizpůsobit a nepromarníte žádnou šanci. Tímto způsobem dokáže na sebe přitáhnout úspěch!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.