Home - Články - Listopadový úplňkový horoskop lásky 2021

Listopadový úplňkový horoskop lásky 2021

vloženo 15. 11. 2021
čas čtení: 4 minuty

Listopadový úplňkový horoskop lásky 2021

Předposlední úplněk v tomto roce nás čeká 19. listopadu 2021 v 9:57 dopoledne a bude ve znamení Býka. Magická lunární síla bude působit po celý týden kolem úplňku. Víte, co vám přinese?

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, planety vám teď nijak zvláště nepomáhají, spíš vám naopak mohou přinést pocity, které je pro vás těžké pochopit. Taky vaše polovička se může chovat trochu nevyzpytatelně, ale je to jen váš úhel pohledu, protože máte rádi, když se na věci jde přímě a bez okolků. U tohoto býčího úplňku si však budete muset na věci spíš trochu počkat!

Býk
Pro Býky je tento úplněk ve vašem znamení jedním ze dvou nejdůležitějších v roce. Je to pro vás příležitost napojit se na hlubší pocity vaší duše a na vaše nitro. Nyní se ovšem hodně planet naskládalo v protilehlém znamení Štíra, takže čekejte výzvy, a to hlavně ve vztazích. Ale nebude to důvod k obavám, jde jen o to, podívat se na věci z jiného úhlu pohledu.

Blíženci
Planetární síly tohoto úplňku jdou tak trochu mimo vás, milí Blíženci! Takže si raději dopřejte klid a odpočinek, a nečekejte žádné divoké flirty a žhavé románky. Pokud jste zadaní, váš protějšek bude hrát na serióznější strunu a bude chtít vědět, že s vámi může počítat, co se týče zcela praktických otázek vašeho společného partnerského soužití.


Rak
Milí Raci, hvězdy vám teď přejí, a tak se nebojte být v lásce aktivní! A to se netýká jen romantiky a erotiky, ale taky můžete jít pěkně k věci a pustit se do témat, o které vám nejvíc jde – a to je domov a rodina! V tomto ohledu potřebujete od partnera cítit bezpečí a jistotu, takže se nebojte nadhodit řeč na to, v čem potřebujete slyšet slova ujištění!

Lev
Slunce, Mars a Merkur se setkali ve Štíru a z vašeho lvího pohledu jako kdyby jejich jediným jejich záměrem bylo vás pořádně poškádlit! Bude pro vás teď docela náročné číst přání, pocity a nálady vašeho protějšku. Někdy pro vás bude docela záhadou, o co mu nebo jí vlastně jde, a taky raději příliš nečekejte nějaké komplimenty, teď není ten vhodný čas!

Panna
Obě nebeské vládkyně lásky, Luna a Venuše, se na vás usmívají ze spřízněných znamení zvěrokruhu, milé Panny, takže se můžete těšit na krásnou úplňkovou romantiku! Bude pro vás jednoduché vyjádřit své pocity a najít s protějškem soulad, a to nejen v citových a erotických záležitostech, ale taky v těch ryze praktických, což jako zemské znamení umíte velmi ocenit!


Váhy
Tento úplněk pro vás, milé Váhy, bude spíš z těch klidnějších. Hvězdy nevěští příliš příznivé milostné vyhlídky, ale Jupiter se Saturnem ve spřízněném Vodnáři vám naopak dávají příležitost zapracovat na svém vlastním růstu a rozvoji. Dopřejte si tedy příjemný čas jen pro sebe a využijte ho například pro meditaci, rozjímání o životě nebo četbu dobré knížky!

Štír
Milí Štíři, tento úplněk poblíž vašich narozenin pro vás bude velmi intenzivní. Kromě Slunce jsou ve vašem znamení i planety Mars a Merkur, a tak budete mít velkou sílu uskutečnit svá přání a sdělit světu, co potřebujete. Týká se to jak vztahů, tak i života celkově. Takže využijte tuto jedinečnou chvíli a projevte svému okolí všechno, co je pro vás důležité!

Střelec
Tento úplněk vám může přinést trochu zasmušilé myšlenky, milí Střelci, ale nezapomínejte, že jak se říká, největší tma bývá vždy těsně před úsvitem. Nenechejte se tedy vyvést z rovnováhy žádnými pesimistickými pocity, ať už jsou to ty vaše vlastní, nebo vašeho partnera. Slunce již co nevidět vstoupí do vašeho znamení a svítá vám na dobré časy!


Kozoroh
Milí Kozorozi, vy teď v lásce patříte mezi miláčky Štěstěny, protože ve vašem znamení je planeta milostného štěstí Venuše, a ta nad vámi drží ochrannou ruku. Pro opačné pohlaví jste přitažliví a jistě si užijete hodně komplimentů. Luna v Býku vám taky přeje a slibuje úplňkový večer plný krásných pocitů a láskyplnou atmosféru plnou pohody a souladu!

Vodnář
Jupiter vám dlouhodobě přeje, milí Vodnáři, a tento úplněk je hezká příležitost zamyslet se nad tím, kam jste se během pomalu se končícího roku v životě posunuli. Spíš si teď dopřejte se věnovat sami sobě místo milostného snažení, které by nyní nejspíš nepřineslo kýžené ovoce. Výjimkou je, pokud je váš partner narozen v zemském nebo vodním znamení!

Ryby
Planety na obloze vám teď přejí, milé Ryby, a tak není na co čekat – jděte si v lásce za tím, po čem toužíte, a nemějte strach být iniciativní! Sílu vám bude dodávat Mars ve spřízněném znamení Štíra. A taky vám připomíná, že všechno jde mnohem snáz, když člověk umí správně vystihnout tu pravou chvíli, kdy se hodí říct nebo udělat to, co chcete!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.