Home - Články - Listopadový úplněk ve znamení Býka

Listopadový úplněk ve znamení Býka

vloženo 7. 11. 2022
čas čtení: 5 minut

Listopadový úplněk ve znamení Býka

Podzim se přehoupl do své druhé poloviny a s ním přichází úplněk v Býku 8. listopadu 2022 v poledne ve 12:01. Jaký bude?

sdílet článek na facebooku

Neviditelné zatmění

Jen výjimečně se stane, že je některý úplněk spojen se vzácným úkazem zatmění Měsíce, který jindy než právě o úplňku nastat nemůže. Letos jsme mohli pozorovat zatmění 16. května a teď v listopadu nastává ještě druhé ze dvou zatmění Měsíce roku 2022 v celosvětovém měřítku, které ovšem z České republiky absolutně nebude viditelné. Stačí se podívat, že přesný čas úplňku, tedy k vrcholu zatmění připadá na pravé poledne, a je jasné, že máme zkrátka smůlu – Luna je tou dobou někde u protinožců! Pokud byste ovšem měli cestu na Nový Zéland, Aljašku, do Japonska nebo na Sibiř, byla by to jiná káva! My ostatní se musíme spokojit s vědomím, že i když zatmění nevidíme, přece jen na nás svojí mocnou a výjimečnou sílou působí!

Úplněk spojený se zatměním, i tím na opačné straně Země, je výjimečný a jeho energie se oproti běžným úplňkům ještě znásobuje. Zároveň nám umožňuje nahlédnout hlouběji do podstaty dějů v našem životě, a to především pro znamení kterých se to přímo týká. To je nyní Býk a taky Štír v opozici k Býku, protože zde se nyní nachází Slunce.


Býk a Štír proti sobě

Každý úplněk vytahuje z hlubin naší duše témata, jež přináleží právě vládnoucím znamením, a ten listopadový není výjimkou. Proto jej budou nejsilněji prožívat všichni lidé narozeni ve znameních Býka a Štíra? A společně s nimi i ti, kdo mají v těchto znameních ascendent nebo měsíční znamení při svém narození!

A co že jsou to za témata? Hodně složitá a občas i těžce stravitelná! Býk nám připomíná naše materiální potřeby, pohodlí, majetek, praktické záležitosti, ale Štír, ten tomu dává grády! Promlouvá k nám totiž o vášni, skrytých a tajných touhách, a to všechno je často docela v rozporu s věcmi, které nám radí prakticky založený Býk. Ať už jste se narodili v jakémkoliv znamení, nejspíš se ve vašem životě nějakým způsobem tyto otázky ozvou a zarezonují. Pomoct najít správný směr vám mohou vykládací karty, horoskop, kyvadlo, ale často i vaše vlastní intuice. Někdy ovšem není snadné ji rozlišit od jiných pocitů!


Pozor na nachlazení a zuby

Aby toho nebylo málo, Býčí úplněk dá zabrat i našemu tělu a zdraví. Býk totiž dělá citlivějšími dýchací cesty a krk, takže se na nás mohou lepit nejrůznější nachlazení a chřipky. Není potřeba vždy hned rovnou podezírat onen nechvalně známý virus, vždyť listopad je klasická sezona respiračních nemocí, ale to neznamená nedávat si pozor. Důležité je dopřát si teplo, pít hodně teplých bylinkových čajů a nosit na krku v těchto chladných dnech šátek či šálu, ani čepice není k zahození. Studený podzimní vítr nám snadno může „ofouknout“ taky zuby, ale zde pozor, protože náročnější zubařské zákroky je potřeba načasovat na kdykoliv jindy než úplněk v Býku – to byste si přímo říkali o komplikace!

Ale Býk a Štír vás taky potěší – oba dva totiž přejí smyslné vášni! Takže se můžete těšit na krásné a erotické chvilky, které budou jistě stát za to! I chladný listopad dokáže mít své kouzlo!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.