Home - Články - Láskohled 31. října - 6. listopadu

Láskohled 31. října - 6. listopadu

vloženo 28. 10. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 31. října - 6. listopadu

Zjistěte, co si pro vás připravily listopadové hvězdy! Potkáte konečně svou životní lásku? Zažijete s partnerem příjemné dny? Bude rozchod a zbydou vám jenom oči pro pláč? My to víme!

sdílet článek na facebooku

Beran
Mars je ve velice blahodárném trigonu s vaším znamením a přeje zejména osobním vztahům, kde nyní zavládne harmonie, láska a v neposlední řadě samozřejmě i tolik potřebné smíření.

Býk
Potkali jste lásku svých snů, nebo jste o tom alespoň přesvědčeni. Hvězdy osudu zatím o vaší společné budoucnosti nic neříkají, zřejmě je na vás dvou, jak se ke vztahu postavíte.

Blíženci
Ani s postupem času vaše láska nijak neutuchá a vy si dopřáváte energii a přítomnost toho druhého ve velkém. Máte opravdu štěstí, že jste stále takhle zamilovaní. Jen tak dál.

Rak
Tento týden jste velice otevření novým známostem a seznámení. Máte komunikativní náladu a jste velice dobře naložení. Není divu, že je o vás rovněž zvýšený zájem. Jste nyní v kurzu.


Lev
V dlouhodobých svazcích nečekejte, že se něco obrátí k lepšímu. Oba už jste vaším vztahem velice unavení a je možná načase přemýšlet nad tím, že byste se oba měli posunout dále.

Panna
Kolem vás se pohybuje osoba, která o vás má zájem. Vy si ale nejste jisti, jestli se k sobě hodíte a za sebou máte jeden vztah, kdy jste byli oba moc odlišní a nedělalo to dobrotu.

Váhy
Vaše nová známost vám výrazně rozšiřuje obzory, ukazuje vám také místa, na kterých jste nikdy nebyli a rovněž jste unešení z toho, jak tento jedinec naprosto výjimečně přemýšlí.

Štír
Z nového vztahu jste nadšeni, máte vedle sebe jedince, který je upřímný a víte, že si na nic nehraje a přesně takového člověka nyní v životě potřebujete. Nesnášíte totiž faleš.


Střelec
Ve vašem okolí se objevil někdo velice zajímavý, kdo má takový smysl pro humor, že vám báječně vyhovuje. Skvěle si rozumíte po všech stránkách a společnost toho druhého vás těší.

Kozoroh
Jste tento týden velice odvážní a nemáte problém oslovit osobu, která vás zaujme, nebo se vám již delší dobu líbí. Je vidět, že záleží na vašem momentálním psychickém rozpoložení.

Vodnář
Od svého protějšku jste se naučili opravdu spoustu věcí, které následně používáte nejen ve svém osobním životě, ale i mnoha dalších odvětví. Hodně jste se nyní posunuli kupředu.

Ryby
Váš idol vás konečně seznámí se svými přáteli a rodinou. Byli jste samozřejmě hodně nervózní a nakonec jste dost I zklamaní, protože je evidentní, že tito lidé nejsou váš šálek kávy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.