Home - Články - Letní tarotový horoskop rodiny 2022

Letní tarotový horoskop rodiny 2022

vloženo 14. 6. 2022
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop rodiny 2022

Užijete si letní domácí pohodu, hezkou rodinnou dovolenou, nebo vám hrozí hádky? Karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Čtyři poháry
prozrazuje, že máte sklon k nespokojenosti a smíšené pocity, i když ve skutečnosti vaší rodině nic zásadního nechybí. Na léto byste si však představovali poněkud zajímavější plány než to, co se vám povede zorganizovat, takže optimismem nebudete zrovna oplývat, alespoň tedy zpočátku. Možná i v rodinných vztazích vám bude připadat, že to trošku skřípe, ale to jen proto, že vidíte věci z toho horšího úhlu pohledu. Laťku máte nastavenou vysoko a k tomu, abyste měli pocit, že to ve vaší rodině a domácnosti skutečně klape, se nespokojíte z málem. K tomu, abyste si léto skutečně užili, vám hodně pomůže, když budete rozvíjet pozitivní myšlení. Je potřeba vidět pohár jako poloplný, nikoliv poloprázdný. Nikdy není tak dobře, aby nemohlo být lépe, ale na druhé straně, bylo už i mnohem hůř! Letní sezona není vhodná doba pro zbytečné starosti kvůli maličkostem, tak se netrapte a užívejte si to!

Býk
Karta Osm mincí
ukazuje, že letní období zasvětíte celkem intenzivnímu budování rodinného života, a taky že to přinese své ovoce! Budete rádi, že máte konečně dostatek času na svoji rodinu a budete se snažit ho co nejlépe a naplno využít. Ale nikoliv pouze pro zábavu a výlety, ale taky byste rádi něco vylepšili ve svém bydlení a domácnosti. To už je pro vás Býky typické, máte někdy trošku sklon k workoholismu. Dílo se ovšem povede, takže i ti, kdo budou zpočátku kritizovat, že musíte pořád něco dělat a neumíte si prostě odpočinout, vás nakonec pochválí. Rádi taky využijete každou příležitost, jak spojit příjemné s užitečným, takže když budete potřebovat někam jet něco vyřídit nebo koupit, bude to vždy dobrá příležitost udělat si zároveň rodinný výlet. Na toto léto se u vás doma můžete těšit, protože se ponese ve znamení zasloužených úspěchů a na jeho konci budete za sebou vidět kus dobře odvedené práce!

Blíženci
Karta Ďábel
naznačuje pokušení, kterému byste měli odolat. Láká vás to udělat něco, co vaši blízcí zrovna neocení, a je otázka, jestli bude toto lákadlo stát za to. Raději si pořádně rozmyslete, jaké jsou vlastně vaše priority a možnosti. Když podlehnete pokušení, ať už je jeho přesná podoba jakákoliv, získáte zajímavé zážitky, ale můžete si pošramotit vztahy s rodiči nebo někým jiným z vašich blízkých. Ale na druhé straně, když se na letní příležitost v zájmu klidu v rodině vykašlete, možná vás pak bude mrzet, že jste o něco přišli. A možná jediné, o co ve skutečnosti přijdete, jsou starosti a komplikace. To je těžké zjistit předem, hlavně pokud se jedná o nějakou dobrodružnou cestu, nebo naopak o letní milostný románek. Rozhodnutí je na vás, ale rozhodujte se odpovědně a se zvážením všech možných důsledků. A třeba se nakonec ukáže nějaký kompromis, takže se pověstný vlk nažere a ovce zůstane celá. Popřemýšlejte!


Rak
Karta Král holí
vám přináší spoustu energie, rozhodnosti a pevnou vůli, takže si u vás doma snadno v létě prosadíte všechno, co je pro vás důležité. Nad mladšími členy rodiny si budete s úspěchem držet autoritu, takže vás budou respektovat a nehrozí, že by proti vašim návrhům nějak výrazněji reptali. To jistě potěší každého rodiče narozeného ve znamení Raka! Domluvit se s vaší drahou polovičkou však už bude o kousíček těžší, protože máte o některých věcech jasné představy a nejste příliš ochotni ke kompromisům! Pokud žijete bez partnera, má to tu výhodu, že se můžete rozhodovat zcela nezávisle a zkrátka si dělat věci po svém, což je nezanedbatelné plus, alespoň z vašeho nynějšího pohledu. Možná vás taky bude lákat dát si aspoň na chvíli od rodinného života odpočinek a vyrazit někam na dovolenou nebo víkend sami, případně jen s pár přáteli, které baví stejné aktivity jako vás!

Lev
Karta Milenci
je velmi zajímavá, protože věští do vašeho rodinného života lásku a dobré vztahy, ale zároveň vám připomíná, že to taky znamená odpovědnost a závazky. Jinými slovy, že léto bude příjemné, ale ne zas tak docela bezstarostné, protože budete řešit nějaké záležitosti dlouhodobého charakteru. Když však myslíte na budoucnost, tak víte, že byste si sice mohli jen tak užívat letní pohodu, dovolenou a volné víkendy, ale perspektivnější je právě teď, navzdory okurkové sezoně, myslet i na závazky a seriózní záležitosti a pracovat na tom, aby se vaše rodina měla lépe. Ať už to znamená řešení finančních záležitostí, pracovní nápor, otázky týkající se bydlení nebo třeba i péče o někoho blízkého, kdo potřebuje pomoc, určitě to má smysl a je dobré, že jste ochotni to na sebe vzít. I tak totiž může vypadat skutečný a hluboký projev lásky k vaší rodině, byť možná nebudete mít čas jet s nimi na dovolenou!

Panna
Karta Měsíc
ukazuje, že situaci ve vaší rodině vnímáte trochu jinak, než jaká ve skutečnosti je. V některých věcech máte sklon dělat si iluze, a jiné zas naopak vidíte až příliš pesimisticky. Ono možná spíš celkově vidíte to, co vidět chcete, aby to odpovídalo vašim vnitřním představám. Takže třeba můžete mít sklon přehlížet, že děti jsou již dost velké a samostatné, že někteří členové rodiny si opravdu nemají co říct a lepší pro ně bude, když se ani nesetkají, že nápad vašeho partnera, kam jet na dovolenou, není zas tak nezodpovědný, jak vám připadá, a tak podobně. Místo vašich představ o tom, jaká vaše rodina je, nebo spíš by měla být, zkuste otevřít oči k realitě. Ona totiž nakonec bude snad i hezčí, i když jiná, než to, co máte zažité v hlavě. Je to výzva podívat se na věci jinak, ale určitě to pomůže. A nejen vám, ale taky všem rodinným vztahům. To, co cítíte, jsou nakonec jen zbytečné obavy a všechno bude v nejlepším pořádku!


Váhy
Karta Král mincí
vám věští hojnost všeho, pohodu a taky slibuje, že ve vaší rodině se budete těšit přirozené autoritě! Bude vás těšit, že můžete být vašim nejbližším oporou a rádi zařídíte a zorganizujete všechno, co je potřeba k perfektní letní dovolené. Je pro vás důležité dopřát sobě i všem dostatek pohodlí, komfortu, zkrátka dovolenou na úrovni. Pokud byste měli dělat kompromisy, to raději zůstanete doma, užijete si domácí pohodu a ušetříte na to, aby příští rok to cestování skutečně stálo za to. Hospodaření s rodinným rozpočtem vám celkově velmi dobře půjde a všechno vám bude vycházet podle vašich představ. Budete rádi, že můžete věci zařídit podle vašich nápadů a ostatní to budou respektovat, otevírá vám to nové možnosti. A taky rádi využijete část léta k praktickým záležitostem, jako je třeba nějaká domácí rekonstrukce, teď je dobrá příležitost do toho investovat. Ale příliš velký stres si s tím dělat taky nechcete!

Štír
Karta Pět holí
upozorňuje na hrozící roztržky a výměny názorů. Různí členové vašeho rodinného kruhu budou mít naprosto rozdílné názory na záležitosti, které teď budou na programu dne. Taky si o tom myslíte své, ale pokusíte se zachovat si rozvahu a s nikým se pokud možno nehádat. Někdy to ovšem nebude jednoduché! Nejlepší by bylo, kdyby každý dostal možnost udělat si věci po svém tak, aby byl spokojený, ale neomezoval ty ostatní. I kdyby to znamenalo, že si třeba zařídíte dovolenou, víkendy či volný čas každý jinak, nakonec to bude dobrý nápad, protože když se budete příliš tlačit do nechtěných kompromisů, tak se nakonec budete na takové dovolené stejně jen hádat a bude to pak o ničem. Klíčem k pohodovému létu je respektovat, že jiní lidé mohou mít zkrátka úplně jiný pohled na některé věci, a není to o tom, že by někdo měl pravdu a někdo ne, ale spíš o úhlu pohledu. Chce to prostě toleranci!

Střelec
Karta Sedm mincí
vám připomíná, že vaše snažení vůbec není tak zbytečné, jak vám to momentálně nejspíš připadá. Všechna vaše práce, kterou děláte proto, abyste se celá rodina měli lépe, nakonec přinese své ovoce, jen to bude chtít trochu času, než dozraje. Pokud se cítíte frustrovaně a rozladěně, že se věci vyvíjí příliš pomalu, pak je potřeba trochu zvolnit tempo a taky si dopřát pořádný letní odpočinek. Zřejmě ho již potřebujete jako sůl! A nedělejte si starosti – to, co jste zaseli, poroste a bude se rozvíjet i bez vašeho přičinění, nemusíte nad tím pořád bdít. Dopřejte si konečně dovolenou a zkuste opět začít vnímat čas prožitý v rodinném kruhu jako hezký a zábavný, a nikoliv pouze jako otravný kolotoč nikdy nekončících povinností. To platí i pokud jste rodiče malých dětí, určitě najdete někoho, kdo vám s nimi pomůže, ať můžete trochu vypnout! Právě vy si ten letní odpočinek teď zasloužíte ze všech nejvíc!


Kozoroh
Karta Šest holí
je příslibem úspěchů, spokojenosti a vydařených plánů. Všechno, do čeho se doma pustíte, vám bude vycházet hezky podle plánů a můžete se těšit na komplimenty jak od rodinných příslušníků, tak od sousedů a přátel. Domácí povinnosti vám půjdou hezky a rychle od ruky, takže se vyhnete stresu a pořád vám bude připadat, že máte na všechno dostatek času a krásně stíháte. Skvělý pocit! Taky rodinná dovolená má všechny předpoklady dopadnout úspěšně. Všechno bude klapat a krásně vycházet. Takže vám zůstane spousta energie a taky motivace pustit se ještě navíc ve volném čase do nějakých nových plánů. Nebo spíš rozvinete něco, čemu jste se již předtím věnovali, do nějakého nového projektu. Možná se to bude týkat vašich koníčků a zálib, sportu, zdravého životního stylu nebo třeba i malého rodinného podnikání. Dobrý začátek vás povzbudí a dodá vám sebevědomí do velkých plánů!

Vodnář
Karta Viselec
naznačuje, že letošní léto u vás doma nebude zrovna příliš akční, ale naopak bude vládnout snad až příliš zpomalená atmosféra. Občas vás bude trošku vytáčet, že určitě záležitosti se nechtějí pohnout z místa, I když vy byste je rádi viděli již dávno vyřešené! Ale tato klidná a ospalá doba může být i velmi hezká, když se na ni podíváte z toho správného úhlu a přijmete věci tak jak jsou, místo abyste se je snažili nějak měnit. Ono by se vám to stejně nepovedlo. Alespoň teď budete mít spoustu času pro sebe a můžete si číst, chodit na procházky, učit se něco nového, meditovat, cvičit nebo cokoliv vás baví dělat jen tak v klidu a o samotě, ale doteď jste na to neměli čas. Zanedlouho se zas rozjedou rodinné plány naplno a do té doby si můžete užít úplně jiné skvělé zážitky. Není nutné, aby se pořád něco dělo, věci se zkrátka hýbou svým vlastním tempem a občas si vyžadují trochu přibrzdit a obrátit se spíš do svého nitra.

Ryby
Karta Devět mečů
prozrazuje, že si kvůli něčemu děláte až příliš velké starosti a máte sklon se trápit černými myšlenkami. Malujete si pesimistické scénáře a zmocňuje se vás stres. Zřejmě jste si vymysleli hodně odvážné letní plány a teď jste nervózní, jak to budete všechno zvládat. Přece jen je zde hodně věcí, které nemůžete ovlivnit, a spousta možností, jak se mohou věci zkomplikovat. Ale takové negativní myšlenky nikam nevedou a prostě vám jen zbytečně kazí náladu. Pokud jsou vaše obavy skutečně velké, pak některé plány po domluvě s rodinou zkrátka zrušte, nejspíš vám odlehne. Anebo se na to taky můžete podívat sportovněji, položit si otázku, co nejhoršího se vám může stát, a možná si uvědomíte, že to vlastně není zas tak strašné. A pokud je, tak do toho prostě nejděte. Léto je od toho, abyste si odpočinuli a nabrali novou energii, a ne abyste se zbytečně stresovali a vyčerpávali!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.