Home - Články - Letní tarotový horoskop lásky 2023

Letní tarotový horoskop lásky 2023

vloženo 29. 5. 2023
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop lásky 2023

Užijete si letos tu pravou letní romantiku? Čeká vás letní láska? Na co si dát pozor ve vztazích? Léto už je za rohem a vaše tarotové karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Hvězda
vám přináší velmi krásné vyhlídky a milostné naděje, milí Berani! Po svém boku budete mít protějšek naladěný na stejné vlně, bude vás spojovat nejen láska, ale taky podobné zájmy, názory a představy o životě. Díky tomu si můžete nejen užívat krásnou letní romantiku a vášeň, ale taky spřádat společné plány a vést přínosné a inspirativní rozhovory. Znáte ten citát, že láska neznamená dívat se jeden na druhého, ale dívat se společně stejným směrem? Tak přesně to teď bude váš případ! Pokud jste zadaní, budete se soustředit na to, co vás spojuje, na vaše společné záliby a podobnosti v pohledu na život. Možná oživíte něco z minulosti nebo objevíte úplně nové věci, které můžete sdílet! A pokud jste zatím sami, budete se při seznamování soustředit na to, ať vás spojuje i něco hlubšího než jen vzájemná přitažlivost. Díky tomu objevíte úplně nové rozměry lásky a partnerství!

Býk
Karta Rytíř holí
vám přináší novou energii a vášeň, milí Býci! V lásce cítíte velké nadšení a víte co chcete, takže si za tím umíte jít! To platí hlavně pokud jste nezadaní a toužíte po novém seznámení! Bez obav se chopíte iniciativy, protože přesně víte, po jakém protějšku toužíte a jaké vlastnosti by měl mít. Zadaní Býci zas připraví svému partnerovi spoustu vášnivých překvapení! Převezměte iniciativu při plánování společného letního programu a bude vás to bavit. Pokud se náhodou vyskytnou nějaké partnerské problémy nebo neshody, budete k jejich řešení přistupovat konstruktivně a iniciativně. Taková aktivita se bude cenit, akorát pozor, ať netlačíte na pilu, protože možná váš protějšek potřebuje na některé věci zkrátka čas. Každopádně se vám teď bude v milostném životě dařit a léto si užijete plnými doušky. Vaše energie bude pro opačné pohlaví přitažlivá a o nápadníky nebudete mít nouzi!

Blíženci
Karta Deset mečů
naznačuje, že si s něčím v lásce děláte až zbytečně velké starosti, milí Blíženci! Možná vás trápí neshody s partnerem, možná neopětovaná náklonnost nebo třeba žárlivost, ale máte sklon vidět věci velmi pesimisticky. A když o tom hodně přemýšlíte, mohou se černé myšlenky ještě více zhoršovat a narůstat do obludných rozměrů! Ale máte takové starosti s láskou vůbec zapotřebí? Přestaňte se trápit a přemýšlet nad černými scénáři. Věci nejspíš vůbec nejsou tak špatné, jak se zdají být! Je léto, tak si užívejte život a radost z něj! Pokud jste nezadaní, neupínejte se na jeden milostný neúspěch, ale flirtujte a seznamujte se! A pokud vám to neklape ve vztahu či manželství, věnujte raději více času svým přátelům a zálibám. Pesimistická nálada ještě nikomu nepomohla vyřešit problémy, ani ty milostné. Tak se hlavně neutápějte v černých myšlenkách a zkuste se naladit pozitivněji.


Rak
Karta Velekněžka
otevírá prostor vašim citům a intuici, milí Raci! Tarot vám slibuje mnohem hlubší duchovní propojení, než jen běžný partnerský vztah. Pocítíte, že máte po svém boku skutečně spřízněnou duši a druhou polovinu vašeho já. Cesty lásky nejsou však vždy přímočaré, takže se nespoléhejte na to, že to musí vždy vést k manželství. Právě naopak, někdy ti nejdůležitější lidé ve vašem životě znamenají pouhý letní románek. Ale stejně tak je možné, že spolu opravdu zůstanete na celý život. Nejdůležitější teď bude duchovní poznání, které se vám otevře právě skrze lásku a zajímavého člověka, ke kterému pocítíte velkou přitažlivost. Ale pozor, může to být i někdo koho již dávno znáte – třeba vaše zákonitá polovička! Váš vztah se však prohloubí a dostane nový rozměr! Hodně věcí v lásce pochopíte i díky esoterice, jako jsou horoskopy, výklad karet a minulé životy.

Lev
Karta Šest holí
vám věští velké úspěchy u opačného pohlaví a obdiv, který si budete užívat všude, kde se objevíte! Jako Lvi jste rádi centrem pozornosti a komplimenty vám vždy udělají radost, tak se nebojte si to vychutnat! Dokonce i v případě, že jste zadaní, není nic špatného na tom, když s vděkem přijmete milý kompliment, vždyť i taková milá a zcela platonická záležitost umí člověku zvednout sebevědomí. A co teprve, pokud jste nezadaní! V seznamování budete sklízet jeden úspěch za druhým a budete si moct vybírat! A pokud máte vyhlédnutého někoho, po kom tajně toužíte, právě teď v létě mohou proběhnout rozhodující kroky k vašemu sblížení! Na toto léto se každopádně můžete těšit a pokud toužíte po romantice, můžete si ji vychutnávat plnými doušky. Nebo raději smyslnou erotiku a vášeň? Je to na vás! Pokud vás lákají známosti na jednu noc, příležitostí bude taky dost!

Panna
Karta Sedm pohárů
vám v lásce zdánlivě přináší spoustu možností a zájemců, ale skutečnost bude přece jen trošku prozaičtější, milé Panny! Vyplatí se vám držet nohama při zemi, protože zdaleka ne každý, kdo vám bude skládat v létě komplimenty, je potenciální partner, na kterého se můžete spolehnout. Takže nepodléhejte iluzi, že jste si omotali kolem prstu několik lidí najednou, protože je to třeba přesně opačně! Všímejte si, komu můžete skutečně důvěřovat, i když vám třeba nedává svoji náklonnost až tak okázale najevo. A pokud jste zadaní, pak je to nad slunce jasné – nerozhlížejte se jinde, i když se vám může zdát, že je tam tráva zelenější, ale to jenom na první pohled. Výměnou partnerů byste si teď nijak nepomohli, spíš naopak. Pokud jsou mezi vámi nějaké problémy, je dost možné, že by se vám něco podobného opakovalo i s jiným člověkem.


Váhy
Karta Deset holí
naznačuje, že vás v lásce a partnerském vztahu něco trápí, ale místo toho, abyste to řešili s protějškem, si to necháváte pro sebe. Jenomže pak to pro vás začíná být neúnosné, a jako Váhy byste měli využít svůj komunikační talent a popovídat si s člověkem, o kterého se jedná. A to platí, ať už se jedná o jakýkoliv problém – od neopětované lásky, přes nespokojenost v posteli až po nerovné rozdělení domácích prací! Je to záležitost, která se týká vašeho vztahu s druhým člověkem, takže není správné, abyste měli pocit, že všechny potíže padají na vaše bedra nebo že jste s vašim problémem sami. Konec konců, nic horšího, než že to protějšek nepochopí, se vám nemůže stát, a v tom případě se vlastně nic nezmění. Užívejte si léto a nevnímejte lásku a vztah jako zátěž, protože by vám naopak měla přinášet radost. Pokud tomu tak není, pak je nejvyšší čas s tím něco dělat!

Štír
Karta Blázen
vám naznačuje, ať se nebojíte být v lásce trošku rozpustilí, veselí a bezstarostní! Je přece léto a kdy jindy než teď popustit uzdu vaší fantazií a dopřát si neobvyklé a jiskřivé zážitky! Pokud jste nezadaní, máte svobodu dělat cokoliv, po čem toužíte, milí Štíři, a nemusíte se cítit svázáni nějakými konvencemi. Právě naopak, máte otevřené pole experimentovat a užívat si život a lásku plnými doušky! Ale ani v případě, že jste zadaní, vám teď nuda nehrozí! Váš partner se jistě nechá přesvědčit, ať společně vyzkoušíte něco nového – ať už je řeč o postelových zážitcích nebo o společné dovolené! Možná budete překvapeni, že některá omezení ve vašem milostném životě jste vlastně vnímali úplně zbytečně a ve skutečnosti můžete zkusit věci dělat i jinak! Chce to jen trochu odvahy vybočit ze zajetých kolejí a toto léto vám přinese neopakovatelné romantické zážitky na celý život!

Střelec
Karta Vůz
naznačuje, že otěže vašeho milostného života máte a budete mít pevně pod kontrolou, milí Střelci! Dobře totiž víte, že láska můře být zrádná a když se necháte příliš ovládnout vášní, můžete snadno zapomenout na jiné své cíle a ambice. A to nechcete! Ale na druhou stranu, ani se nehodláte vzdávat milostných radovánek jen kvůli tomu, že máte nějaké jiné důležitější plány v životě. Chce to tedy najít tu správnou rovnováhu a udržovat ji. A to se vám naštěstí bude dařit! Občas to sice bude chtít trochu víc pevné vůle a sebeovládání, ale nakonec najdete soulad mezi rozumem a srdcem a budete si užívat vášeň a radosti lásky, aniž by vám to přerůstalo přes hlavu. A to platí jak v dlouhodobých vztazích, tak i pro nové známosti. Důležité je vědět, co chcete a držet se toho. Pak se můžete těšit na nádherné léto se vším, co k tomu patří, včetně nefalšované letní romantiky ve dvou!


Kozoroh
Karta Mírnost
říká, že v lásce nemáte kam spěchat a všechno má svůj čas, milí Kozorozi! Tak si nedělejte starosti, když se některé věci nebudou hýbat kupředu takovým způsobem a tempem, jak byste si představovali. Možná zkrátka ještě nenastal ten správný čas! Tlačit na pilu vám nepomůže, raději si užívejte věci takové, jak jsou teď. Vždyť například i taková platonická láska má své neopakovatelné kouzlo! A pokud jde o dlouhodobé vztahy nebo manželství, i zde má všechno svůj čas. Teď se soustřeďte hlavně na krásné letní zážitky a užívejte si romantické chvilky, aniž byste se snažili řešit a rozebírat nějaké zásadnější vztahové otázky. Láska musí růst opatrně a pozvolna, a právě společné chvíle letního volna vás stmelí a připraví půdu pro další vývoj vztahu. Možná budete zatím jenom přátelé, i to je dobré, protože díky tomu se váš vztah a porozumění prohloubí a lépe se poznáte.

Vodnář
Karta Šest pohárů
vám věští nádherné léto plné romantiky a krásných zážitků ve dvou, milí Vodnáři! Co více byste si mohli přát! Pokud žijete v dlouhodobém vztahu, povede se vám obnovit někdejší romantickou zamilovanost a zavzpomínáte si společně na dobu, kdy jste se seznámili, třeba si taky uděláte výlet na místa, kde máte společné zážitky a hezké vzpomínky. Nezadaní Vodnáři potkají nějakou starou známost, člověka, do kterého jste kdysi byli zamilovaní. A kdoví, třeba mezi vámi opět přeskočí jiskra, nebo si alespoň společně hezky zavzpomínáte! Celkově pro vás toto léto bude dobou oživení minulých krásných vzpomínek. Ale stejně tak můžete potkat i úplně novou lásku! Něco v tomto seznámení vám však bude připomínat minulost, a to v tom dobrém smyslu slova. Zkrátka takový návrat do dřívějších let mládí! Tak si tyto krásné letní chvilky vychutnejte a užijte naplno!

Ryby
Karta Kolo štěstí
vám věští velmi zajímavé léto v lásce, milé Ryby! Bude rozhodně bohaté na nečekané zážitky a různá překvapení, většinou příjemná, ale občas vás něco může i trošku zaskočit. Nudit se určitě nebudete, a to ani pokud jste zadaní! Vaše polovička vám totiž připraví společný program, který si užijete – i když to na váš vkus možná bude trošku moc dobrodružné a divoké, ale to nevadí, dejte šanci novým věcem! Nezadané Ryby to budou mít ještě zajímavější, čeká vás několik hodně zajímavých seznámení a vůbec nebudete tušit, jak se to nakonec vyvrbí. Nechejte se překvapit a raději nic neočekávejte – ani dobré, ani špatné. Zkrátka dovolte Štěstěně, ať hraje svoji hru a užívejte si krásné zážitky plné romantického jiskření! I kdybyste zatím ještě nenašli toho pravého, určitě to bude stát za to a užijete s nezapomenutelné a jedinečné léto plné lásky!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.