Home - Články - Čínský horoskop na týden 29. května - 4. června

Čínský horoskop na týden 29. května - 4. června

vloženo 28. 5. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 29. května - 4. června

Tento týden je podle čínského horoskopu velmi inspirativní a mnohým se tak naskytnou nové pracovní příležitosti. Planeta Venuše je zase nakloněná novým vzrušujícím vztahům, proto nečekejte na to, až vás někdo najde v zapadlém koutě vašeho bytu a vyrazte si užít do společnosti! Třeba právě v tomto týdnu potkáte svůj dokonalý protějšek.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na přelomu měsíce se těšíte z návalu energie. Dobrou náladu byste mohli rozdávat po hrstech, což k vám láká početný zástup přátel. Ve volném čase se odhodláte k vyzkoušení nějaké nezvyklé aktivity, dost možná to… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Poslední květnové dny se nesou v duchu empatie. Dokážete se snadno napojit na pocity druhých lidí a pomoci jim ze svízelné situace. Získáte si přízeň jedinců, kteří si od vás drželi odstup. Častěji se vám také začnou svěřovat… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Atmosféra na domácím poli je pro tento týden harmonická a spokojená. Panuje mezi vámi perfektní komunikace, kdy jste všichni naladěni na stejnou notu. Častěji vyrážíte na společné výlety a žádná aktivita není … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Poslední květnové dny vám dodají neuvěřitelný intelektuální potenciál. Žádná překážka pro vás najednou není moc velká a se vším si víte snadno rady. Radost vám ovšem dělají také potomci a mladší členové rodiny, kteří… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Synonymem nadcházejícího týdne je láska a romantika! Především svobodní Draci mohou v tomto čase potkat člověka, který jim dokonale poblázní všechny smysly. A nemusí zůstat pouze u vášnivé romance… ČTĚTE VÍCE!

Had
Přelom května a června přináší do života Hadů ohromnou dávku kreativního myšlení. Odrazí se to především na zaměstnání, kdy sypete originální nápady z rukávu. Těší vás, když najdou úrodnou půdu u spolupracovníků a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V tomto týdnu děláte čest svému znamení, což ovšem nemusí být vždy dobré. Dřete totiž jako kůň a přepínáte své síly. Přelom května a června by vás mohl za takové chování klepnout přes prsty, když vás upozorní … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Poslední květnové dny budou náročné z ekonomického hlediska. Chystáte se k nemalé finanční transakci, jíž se nechcete ani nemůžete vyhnout. Kvůli investované částce se netrapte. Hvězdy prozrazují, že se vám … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Blížící se polovina roku tlačí zrozence Opice k tomu, aby se zamysleli nad svým životem. Máte chuť na pololetní životní předsevzetí, díky němuž byste jisté záležitosti začali od čistého stolu. Vynikající vyhlídky máte … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Nadcházející týden přinese Kohoutům zajímavé okamžiky, které mají za úkol podnítit jejich duchovní růst. Nejspíš to budou události sahající za hranice, a to i v přeneseném slova smyslu. Taková cesta vás v mnohém obohatí. Nebojte se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Magnetická přitažlivost Psů je v tomto týdnu na svém maximu. Hvězdy vám propůjčili sex-appeal, na který opačné pohlaví stojí dlouhou frontu. Této šťastné konstelace by měli využít především svobodní jedinci. Nabízí se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
S novým měsícem přichází touha učinit v životě Vepřů nějakou změnu. Hvězdy stáčí vaši pozornost k sobě samému. Začnete se více starat o svou tělesnou schránku, ale nezapomenete ani na duši. V tomto čase vám nedělá … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.