Home - Články - Týdenní horoskop 29. května - 4. června

Týdenní horoskop 29. května - 4. června

vloženo 27. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 29. května - 4. června

Začátek prvního letního měsíce přinese další nové zážitky. Berani se po několika nevýrazných dnech začnou opět škrábat na vrchol. Zde už se nějaký ten den vyhřívají Ryby, kterým vychází vše, na co sáhnou. A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve svém životě jste hned několikrát za polední dobu udělali velice významné rozhodnutí, které vás ale stálo hodně sil. Tento týden konečně začnete sklízet zasloužené ovoce za to, že jste toho měli momentálně tak hodně a stálo vás to tolik práce.

Býk
Delší dobu se poohlížíte po projektu, který by vám vlil pozitivní energii do žil. Sami máte odjakživa tendenci se sebevzdělávat, a proto je u vás obvyklé se zajímat o nové kroužky, webináře i semináře se zajímavými lidmi. Stále toužíte po něčem novém.

Blíženci
Přichází období nových začátků, ale také milostných vztahů. Pozitivní vliv tato vaše spokojenost bude mít i na kariéru a finance. Snažte se být víc otevření novým příležitostem, a pokud se vám naskytne nějaká nová příležitost, tak rozhodně neváhejte.

Rak
Máte před sebou velice důležitý týden pro komunikaci a rozvoj různých vztahů. Hledejte rovnováhu v práci a životě! Pokud se vám podaří zharmonizovat zejména svou mysl, tak si můžete být jistí, že se výrazně zlepší oblast zaměstnání i osobních vztahů.


Lev
Pro Lvy přináší tento týden zlepšení romantických vztahů a kreativity. Budete mít víc energie a inspirace k tomu, abyste se věnovali svým zájmům. Pokud pracujete v oblasti umění, designu nebo kreativního psaní, může být vaše budoucnost velmi úspěšná.

Panna
Nastávají velice pozitivní změny v zaměstnání. Ale pozor, vyhněte se raději konfliktům v osobních vztazích! Některé hádky a nepříjemné výměny názorů jsou naprostou zbytečností, které při zvýšené toleranci velice rychle vymizí. Zkuste proto změnu!

Váhy
Milé Váhy, tento týden bude velice plodný pro kreativitu a podnikání. Mějte se ale na pozoru před negativními vlivy, které vám mohou výrazně zamíchat kartami zejména v osobním životě. Možná se obklopujete falešnými jedinci, kteří vás jen vysávají.

Štír
Tento týden by mohl být pro vás velmi náročný, ale pokud se budete snažit a budete trpěliví, budete odměněni pozitivními výsledky a úspěchy. Nezapomeňte si také udělat čas na odpočinek a relaxaci, aby se vaše tělo a mysl mohly nabít novou energií.


Střelec
Zlepšení romantických vztahů a kreativity, to přináší Střelcům tyto dny. Svou kreativitu umíte využít právě v osobních vztazích, a to zejména díky své komunikaci. Pokud se v milostném vztahu objeví problém, okamžitě to řešíte. Ale pozor, nezanedbávejte rodinu!

Kozoroh
Nezanedbávejte nyní své blízké, zejména rodinu a přátele. V oblasti práce se můžete setkat s nějakými náročnými situacemi, ale nebojte se vyjádřit svůj názor a prosadit své nápady. Dbejte na své zdraví, zejména na pravidelný pohyb a zdravou stravu.

Vodnář
Tento týden by mohl být pro vás velmi naplňující, pokud budete pracovat na svých cílech a neztratíte svou rovnováhu v práci a osobním životě. Dbejte i na dostatečnou relaxaci. Jedině tak si udržíte mysl pozornou a zejména plnou kreativních nápadů.

Ryby
Pro Ryby nastává období nových začátků. Budete mít více příležitostí se seznámit s novými lidmi a rozvíjet své vztahy. V práci se můžete setkat s výzvami, ale nebojte se požádat o pomoc kolegy. Dbejte na své zdraví, zejména na stravování a cvičení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.