Home - Články - Láskohled 29. května - 4. června

Láskohled 29. května - 4. června

vloženo 26. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 29. května - 4. června

Ať už jste láskou zklamaní, nebo stále věříte v sílu lásky a žijete v harmonickém vztahu, i tak je dobré poslouchat, co si pro vás hvězdné konstelace připravili do nového týdne a věřit v ještě lepší zítřky! Zjistěte včas, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Dbejte na své vlastní potřeby a nezapomínejte ale ani na sebe samotné a své koníčky, abyste se mohli cítit šťastní a spokojení ve vztahu. Jedině tak dosáhnete kýženého výsledku.

Býk
Buďte trpěliví a otevření k diskuzi a snažte s protějškem najít společné řešení. Pokud vám něco ve vztahu chybí, je nyní správný čas to otevřeně komunikovat se svým partnerem.

Blíženci
Pro Blížence přináší tento týden výrazné zlepšení v oblasti lásky a vztahů. Pokud jste v současné době v dlouhodobém vztahu, můžete se těšit na harmonii a celkovou vyváženost.

Rak
Pokud jste momentálně bez partnera, může být tento týden ideální pro seznámení s novými lidmi a pro rozvíjení nových romantických vztahů. Buďte však opatrní a příliš se neunáhlete!


Lev
Pro Lvy přináší tento týden i následující měsíc zlepšení romantických vztahů a lásky. Pokud jste v současné době nezadaní, může se vám nabídnout možnost setkat se s někým novým.

Panna
Jste-li bez partnera, je ideální čas pro sebereflexi a uvědomění si všech přání. Nechte si čas na nalezení správného partnera a neunáhlete se jen proto, že se vám někdo zalíbil.

Váhy
Pokud jste momentálně bez partnera, může být tento týden ideální pro seznámení s novými lidmi a pro rozvíjení romantických vztahů. Buďte však opatrní, abyste nebyli slepě zamilovaní!

Štír
Milí Štíry, tento týden přináší změny v oblasti lásky a vztahů. Pokud jste v současné době ve vztahu, může dojít k nějakým napětím ale i konfliktům, které budou nadále přetrvávat.


Střelec
Pro Střelce přináší tento týden pozitivní změny v oblasti lásky. Pokud jste nyní ve vztahu, může dojít k posílení vzájemného porozumění. Je důležité být otevřený v komunikaci.

Kozoroh
S vaším přirozeným šarmem a humoru by se vám mohlo snadno podařit najít si nového partnera, ale dejte si pozor na své nároky a očekávání. Ty jsou mnohdy až příliš vysoké a nereálné.

Vodnář
Buďte otevření novým zážitkům. Pokud jste v současné době ve vztahu, tento týden přináší více romantiky a vášně. Nebojte se svému partnerovi vyjádřit své city a sdílet s ním touhy.

Ryby
Dbejte na to, aby váš vztah byl založen na vzájemné podpoře, důvěře a respektu. Nezanedbávejte ani ostatní vztahy, zejména rodinu a přátele, protože ti jsou tady vždy pro vás.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.