Home - Články - Letní tarotový horoskop financí 2018

Letní tarotový horoskop financí 2018

vloženo 10. 7. 2018
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop financí 2018

Období dovolených je vždy pořádný nápor na peněženku! Ale vy se toho obávat nemusíte – magické tarotové karty vám prozradí, jak si vylepšíte váš letní rozpočet!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Eso mečů značí, že dobré nápady vám přinesou zisk! Klíčem, který vás posune k bohatství, budou vaše skvělé a odvážné myšlenky – a samozřejmě také odvaha je realizovat! Ať už se jedná o nový podnikatelský projekt, nebo o zajímavý způsob, jak investovat, můžete se spolehnout na svoji jasnou mysl a správný úsudek! Podmínkou ovšem je, abyste jednoznačně cítili, že toto je skutečně ono, že je to ta pravá cesta, bez jakýchkoliv pochybností a nejistot. To bude znamení, že jste našli, co jste hledali! Rozhodnost a jasná vize vás posune kupředu, a podnikavost vám umožní zajímavě a kreativním způsobem si vydělat. Další dobrá zpráva je, že se můžete těšit na vyřešení jistého konfliktu, který souvisí s penězi, a který vás trápí. Do celé záležitosti se konečně vnese svěží vítr, a najednou díky novým nápadům a jinému pohledu na věc bude všechno nečekaně jasnější. I to vám velmi pomůže k tomu, abyste si ve svém rozpočtu konečně udělali pořádek a jasno!

Býk

Karta Devět mincí vám věští finanční a materiální dostatek po všech stránkách – léto pro vás bude velmi spokojené období a dobrá zpráva je, že se nemusíte nijak výrazně omezovat a konečně si můžete dopřát všechno, po čem toužíte! Vyplatí se vám investovat do svého komfortu, zdravých a kvalitních produktů, a vůbec do všeho, co vám zpříjemní a zpohodlní život nejen na dovolené, ale také doma. Můžete se těšit na zisky a výdělky, které díky šťastným shodám okolností výrazně předčí vaše očekávání, aniž byste proto museli něco navíc udělat. Své štěstí si užívejte moudře a s rozvahou – místo jednorázových zážitků bude mnohem lepší vložit své peníze do něčeho, co vám bude dlouhodobě zvyšovat životní úroveň a pohodlí! Z příjemných stránek života se budete umět těšit snad ještě více než jindy, a tak vám bude jasné, že právě ony si zaslouží být ve vašem rozpočtu prioritou. Můžete se tedy těšit na krásně bezstarostné léto – aspoň tedy co se týče vašeho bankovního konta!

Blíženci

Karta Král holí vám ukazuje energii, nasazení a podnikavost, které budete potřebovat, abyste si letos zajistili dovolenou v dostatku a bez rozpočtových limitů! Právě teď je ta nejlepší doba skutečně zapracovat, abyste se pak mohli těšit z perfektních výdělků! Jenom tvrdá práce však nestačí, protože neméně důležitá na vaší cestě k úspěchu bude ochota riskovat a vydat se odvážně i za hranice toho, co vám obvykle připadá jako dostatečně bezpečné. Nebojte se tedy investovat dokonce i v případě, že se jedná o mírně rizikovou záležitost – o to výraznější zisk vám to přinese! Samozřejmě však postupujte moudře a obezřetně a dobře si zvažte, kolik peněz si můžete dovolit investovat, abyste se i v případě neúspěchu neocitli v existenční krizi. Ale na pesimistické scénáře přece jen myslete raději jen okrajově. Platí totiž, že svými myšlenkami si přivoláváte budoucí události, a tak největší devizou pro vás teď bude pozitivní myšlení a optimistická energie!

Často se nám v životě stává, že stojíme na rozcestí a netušíme, kterým směrem se dát? TAROT FINANCÍ je tu od toho, aby vám rozhodování pokud možno usnadnil a ukázal správnou cestu. Karty Vám usnadní složité rozhodování, takže se Vám snáze povede odhalit tu možnost, která je pro vás zásadní a kde je možno si svoji finanční situaci zlepšit.

Rak
Karta Čtyři poháry je znamením, že ve finanční sféře pociťujete určité zklamání a rozčarování, které se vás bytostně dotýká a trápíte se proto. Občas vás pronásledují chmurné myšlenky, které vám šeptají, že naplnění vašich snů a cílů pro vás pořád zůstává v nedohlednu, tak proč se vůbec o něco snažit. Přitom ve skutečnosti nemáte k negativnímu myšlení dobrý důvod a pesimismus vás pouze brzdí ve vašich snach a plánech. Většina věcí je v nejlepším pořádku, fungují a můžete se na ně spolehnout – ale vy si přesto máte sklon všímat jen a pouze nějakou menší dílčí část, která nevychází podle vašich plánů. Možná jste utrpěli nějakou ztrátu, která však není tak velká, aby vás mohla skutečně ohrozit. Možná jste počítali s nějakým projektem a zdrojem výdělků, a nakonec se ukazuje, že z toho nic nebude. Není to nic příjemného, ale taky to není důvod kazit si léto černými myšlenkami. Jedna věc nevyšla, spousta jiných vám zas vyjde. Stačí jen myslet pozitivně a obrátit svoji pozornost tím správným směrem!

Lev
Karta Sedm holí značí, že bez boje žádné výdělky a zisky nebudou, takže se vyplatí zabojovat, a to dokonce i když věci zpočátku nebudou vypadat nijak zvláště slibně. Když se však do toho pořádně opřete, dokážete vytlouct příležitost k výdělku i z toho, kde to vypadá, že nemáte šanci. Nemějte strach a obavy, i když se může zdát, že bojujete proti přesile, že konkurence je silnější a že okolnosti nepřejí vašim plánům. S dostatečnou dávkou sebejistoty, která by vám jako Lvům neměla chybět, to nakonec dotáhnete přesně tam, kam se potřebujete dostat. I doma v rodině budete mít občas problém uhájit si své představy, co se týče financí a rozpočtu, ale nenechejte se odradit, i když to bude vypadat, že jste sami proti všem. Možná to nebude snadné, ale nakonec se ukáže, že vaše cesta a váš přístup k věcem jsou správné a perspektivní. Vaše odhodlání a vytrvalost budou obdivuhodné a umožní vám dopracovat se přesně tam, kde toužíte, a získat konečně uznání pro vaše představy týkající se nejen rodinného rozpočtu.

Panna
Karta Císařovna
, symbolizuje silný ženský princip, rodinu a domov. To znamená, že právě v pohodlí vašeho domova se ukrývá klíč k tomu, jak si finančně přilepšit a moct si dopřát vyšší životní úroveň. Je zbytečné nahánět se donekonečna za vyšším platem nebo dalšími a dalšími zisky a vyčerpávat se stresem i teď v létě, kdy byste si měli raději užívat pohodu a relaxovat. Císařovna je kartou péče a domácích radostí. Ukazuje vám, že klíč k tomu, jak ušetřit, spočívá právě v krásách tvořivého domácího života. Například když pro své nejbližší s láskou uvaříte chutné jídlo, uděláte nejen radost jim i sobě, ale také vaší peněžence – vyjde to nakonec mnohem levněji, než jídlo z restaurace nebo z polotovarů, a k tomu ještě navíc budete jíst zdravěji! Podobných možností, jak si užívat krásy domácího života a ještě ušetřit, jistě najdete hodně. Například si můžete něco ve své domácnosti vylepšit vlastnoručně, místo abyste za to platili, no a konečně také můžete ušetřit peníze a také nervy, když nebudete potřebovat hlídání dětí!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga



Váhy

Karta Deset mečů
prozrazuje, že se kvůli něčemu ve finanční oblasti velmi trápíte, i když to možná nedáváte svému okolí najevo. Někde uvnitř vás však tyto starosti zcela ochromují a znemožňují vám žít plnohodnotný a spokojený život. Negativní myšlenky a nahromaděné finanční starosti vám brání vychutnávat si život naplno, a to je opravdu škoda. Jenomže co s tím dělat? Cítíte, že je toho už na vás opravdu přespříliš a že s tolika finančními komplikacemi se nedovedete sami vypořádat. Budete překvapeni – nejlepší řešení je nechat věci jednoduše svému osudu, nechat to být a netrápit se nad tím, co se stane. Není zkrátka ve vašich silách mít všechno pod kontrolou, a když se o to budete pokoušet, tak vás to akorát psychicky zničí. Když to necháte plavat, zřejmě utrpíte nějakou ztrátu, které se obáváte. Ale nakonec to nebude nijak strašné, a události se konečně budou moct pohnout kupředu. Otevřou se vám brány k novým začátkům, přijdou nové možnosti a příležitosti, které vás nakonec velmi příjemně překvapí!

Štír
Karta Královna holí
značí, že potřebujete skloubit energii, rozhodnost a nekompromisnost na jedné straně s láskyplným a pečujícím přístupem k vašim blízkým. To není vůbec snadný úkol, zvláště pokud máte v rodně malé děti, které neustále škemrají, ať jim koupíte to nebo ono. Právě zde je však potřeba nastavit si hranice, které zkrátka nepřekročíte, ale při tom všem dávat ratolestem pořád najevo, že je máte pořád stejně rádi, i když jim to, co chtějí, zkrátka nekoupíte. I k jiným lidem ve svém životě však budete muset být laskaví a asertivní zároveň. Příbuzní a přátelé musí pochopit, že i když vám na nich záleží, tak laskavosti, které občas po vás žádají, pro vás taky nejsou zadarmo. Obzvláště tvrdý oříšek to bude, pokud se tento problém týká vašeho partnera. Přílišná ochota udělat pro něj z lásky cokoliv se totiž může zvrhnout k tomu, že se necháte využívat, i když to nebude schválně, ale jen z nedostatku představy o tom, co vás to vlastně stojí.

Střelec

Karta Velekněz
prozrazuje, že ve vašem životě existuje jistá autorita, na kterou se můžete spolehnout – rady tohoto člověka o tom, jak naložit s financemi, vás ještě nikdy nezklamaly a můžete jim důvěřovat. Možná je to dokonce člověk, který je vám vždy ochoten půjčit peníze a pomoct, když je to nezbytné – můžete s ním zkrátka počítat! Když vás tedy zaskočí pocit nejistoty v souvislosti s vašim rozpočtem na dovolenou, na koho jiného byste se měli obrátit, než právě na tohoto moudrého rádce a velkorysého pomocníka? Může se jednat o někoho z vašich příbuzných, nebo také o blízkého přítele, nejspíš staršího od vás, je to zkrátka osoba, která se ve vašem životě pohybuje již pěknou řádku let a nejednou vám pomohla z nesnázím, ať už slovy nebo činy. Občas z toho máte trochu špatný pocit a říkáte si, že byste se měli již konečně postavit na vlastní nohy a nespoléhat se na pomoc někoho jiného. To však neznamená nenechat si ani poradit! Když budete vědět, jak na to, ušetříte si spoustu zbytečných starostí a usnadníte cestu k zisku!

Měsíční tarot - ČERVENEC. Zjistěte, čeho byste se měli v červenci vyvarovat a čemu jít naproti, abyste nepromeškali jedinečnou příležitost! Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu! Vytáhněte si svoje 3 karty z pohodlí domova a získáte výklad připravený profesionální kartářkou.

Kozoroh
Karta Sedm mečů
ukazuje atmosféru nedůvěry a podezírání, ve které se pohybujete ve svém okolí. Vědomě nebo podvědomě tušíte, že každý si hrabe jen pro sebe, jde mu o jeho vlastní zisk a prospěch, a jste z toho trochu rozladěni. Ale na druhé straně, co vám pak jiného zbývá, než jednat stejně – ostatní vám nepomohou, někteří vás dokonce ještě podrazí, takže si musíte pomoct sami. A účel v tomto případě světí prostředky! Ale pozor! Díky tomuto přístupu sice můžete krátkodobě slavit úspěchy, ale z dlouhodobého hlediska to nikam nevede a může se to dokonce obrátit proti vám! Jenže jek z toho ven, když už si ani nejste jistí, komu můžete důvěřovat a komu nikoliv? Máte strach, že se snad opravdu všichni chtějí nabalit na váš úkor – tedy v případě, že jim k tomu dáte aspoň trochu příležitost! Vyplatí se budovat si důvěru a jednat čestně, i když samozřejmě ve své stávající situaci nemůžete úplně vynechat opatrnost a prozíravost. Postupně se vám však povede najít i jiné, čestnější a příjemnější cesty k zisku a výhodám!

Vodnář
Karta Císař
je silnou kartou moci, bojovnosti a vládnutí! Jsou dvě možnosti, co to ve vašem životě může znamenat. Buď odevzdáte svoji důvěru nějakému silnému muži s pozicí přirozené autority a necháte ho, ať všechno potřebné zařídí i za vás, nebo se naopak vy sami chopíte vlády a budete aktivně řídit a organizovat věci nejen ve svém životě, ale převezmete odpovědnost i za své blízké nebo jiné lidi ve vašem okolí. Asi cítíte, který z těchto přístupů a rolí by vám samotným nejlépe vyhovoval – obě cesty mají své plusy i své mínusy. Pokud se spolehnete na řízení jiného člověka, zbavíte se starostí, ale někdy byste raději měli věci přece jen více pod svojí kontrolou. Na druhé straně pokud vezmete finanční záležitosti plně do svých rukou, starostí si s tým užijete víc než dost, a taky budete mít snad až nepříjemně velkou odpovědnost, ale na druhé straně vám to umožňuje realizovat se a mít věci po svém. Rozhodnutí je na vás, ale někdo teď zkrátka vládnout musí!

Ryby
Karta Dva meče
značí nerozhodnost a připomíná vám jisté vaše důležité dilema. Ať o tom přemýšlíte sebevíce, pořád se nemůžete rozhodnout, která možnost pro vás bude výhodnější a přínosnější. Nějaké rozhodnutí však nakonec budete muset udělat, a trochu vás děsí, že nemáte dostatek informací, abyste mohli jednu a druhou možnost opravdu objektivně vyhodnotit. Budete však překvapeni, možná to nakonec ani není potřeba. Jakkoliv vám to v této ekonomické záležitosti přijde neobjektivní, pravou je, že byste měli důvěřovat hlasu své intuice! Právě přes své pocity si můžete mnohem lépe ujasnit, jaké máte ve skutečnosti priority, a které řešení pro vás tedy bude výhodnější. Podívejte se tedy hlouběji do své duše a prozkoumejte svá skutečná přání, pak vám začne být mnohem jasnější, jak naložit s tímto zapeklitým problémem, který vás trápí ve finanční oblasti. Peníze jsou totiž prostředkem a nikoliv cílem, takže klíč ke správnému rozhodnutí spočívá v otázce, co vlastně potřebujete financovat a jaké podmínky to sebou přináší!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.