Home - Články - Jaký je váš styl bydlení podle znamení?

Jaký je váš styl bydlení podle znamení?

vloženo 2. 7. 2018
čas čtení: 4 minuty

Jaký je váš styl bydlení podle znamení?

Říkáte si, proč nejsou všechny domácnosti stejné? Někomu se líbí bílé stěny a jednoduché vybavení, jiný prahne po super moderních spotřebičích a výrazných barvách. Jaký styl bydlení je pro vás ten pravý? Hvězdy napoví!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ohnivé znamení Berana miluje moderní vybavení, hranaté prvky, pastelové barvy a rudou. Bytem se nese vůně citrusu, máty i aroma svíček. Jeho vkus je bez pochyby vytříbený a rád se pouští do zkrášlování. Beran zbožňuje nevšední obrazy a relaxaci na svém oblíbeném gauči. A rada na závěr: Neměl by mít ložnici umístěnou na sever!

Býk
Pro zemské znamení Býka jsou klíčové luxus a pohodlí. Vždy je u něj uklizeno, útulno a vybavení je příjemné na pohled i na dotek. Nedá dopustit na kvalitní nábytek, oblé tvary a starožitnosti. Preferuje žlutou, okrovou, jantarovou a medovou v souladu s bílou. Bytem se vinou těžké vůně. Nejraději je v kuchyni a dobré spaní zaručí ložnice orientovaná na východ.

Blíženci
Aktivní znamení Blížence mívá vzdušný byt s velkou pracovnou, ložnicí a společenskou místností. Klíčem ke spokojenosti jsou knihovna s mnoha svazky, moderní spotřebiče a starožitnosti. Upřednostňuje veselé barvy, ale i pastelové odstíny žluté a zelené. Zbožňuje obrazy i plakáty. Dle nálady tráví čas v každé z místností.

Rak
K Rakovi padne jako ulitý prostorný byt s pevným zázemím pro rodinu. Nejraději tráví čas na jižní straně a nábytek má nový i jako památku. Preferuje přírodní materiály, hnědou, tyrkysovou barvu a květinové motivy. Prahne po zimní zahradě a vůni šeříku a růže. Nejraději tráví čas v kuchyni mezi starožitnými doplňky a dekoracemi.


BIJÍ VAŠE BIOLOGICKÉ HODINY NA POPLACH? Povím vám, kdy potkáte toho pravého pro společný život! T. 906 701 701. Kartářka Adina


Lev
Ohnivost Lva se projevuje i na jeho stylu bydlení. Dostatek světla a tepla zajistí okna na jih a lampičky. Hlavní roli hrají luxusní a masivní nábytek, originální dekorace, dřevěné, skleněné a kamenné doplňky, dechberoucí výhledy. Žlutá, modrá, fialová a zlatá, to jsou jasné barvičky. Základem jsou velká postel v ložnici, obrovská vana a zrcadlo v koupelně.

Panna

Toto zemské znamení dbá na čistotu, pořádek a soulad v domě. Potřebuje své klidné místo a byt orientovaný na západ a jihozápad. Samozřejmostí je balkon s květinami, přírodní materiály a originální prvky. Potrpí si na keramiku, kusové koberce, podzimní a přírodní odstíny, vůni lesa a blahodárné vůně zahánějící roztěkanou náladu.

Váhy
Vzdušnost Vah se projevuje i v bydlení. Ničím nezvyklým nejsou tajemné koutky a zařízení na hranici moderny a starožitností. Dekorace hrají první housle, někdy až moc. Váhy mají v lásce tlumená světla a vůně orientálních květin. Mořská zeleň, nachově rudá a tyrkysová dodají správnou náladu stejně jako spokojenost s velkou šatnou a zrcadlem.

Štír
Byt Štíra je plný kontrastů. Excelují bílá, černá i rudá. Byt je orientovaný na sever či západ. Nezbytností jsou moderní spotřebiče, komfortní křesílko pro čtení knih a bohatá knihovna anebo filmotéka. Štír zbožňuje stylové závěsy, masivní nábytek, velkou postel v ložnici a dokonale vybavenou kuchyň. V bytu ucítíte kořené vůně.

Rodinný tarot Vám pomůže při analyzování vlastního rodinného života, problémů a důvodů, proč v něm něco funguje, nebo nefugnuje. Symboly tarotových karet jsou cenným pomocníkem ve snaze o sebepoznání a poskytují inspiraci k řešení daných problémů. Vytáhněte si svých 5 karet, jejichž význam Vám pomůže lépe pochopit Vaši rodinnou situaci.


Střelec

Neklid a nestálost Střelce se odráží na vymalování stěn chladnějším tóny. Ovšem byt preferuje na jihu. Většinou má doma zvířecího mazlíčka a pořádnou sbírku cédéček a filmů. Na velkou postel si nepotrpí, ale na obrovskou zahradu ano. Nábytek je masivní, dekorace z keramiky a ze dřeva. Je pyšný na perfektně zařízenou společenskou místnost.

Kozoroh

Pro Kozoroha je byt bezpečným a klidným místem. Ocení dům řešený na jih, ale v oknech nescházejí temné závěsy. Nedá dopustit na bílou a fialovou. Dřevěný nábytek ve světlejších tónech s kovovými prvky, minimum dekorací, krb, svíčky a vůně levandule či meduňky vinoucí se pokoji uklidní. Nejraději tráví čas v kuchyni anebo v ložnici.

Vodnář
Vodnář musí bytem proplouvat, proto potřebuje dostatek prostoru. Nesnáší okna proti sobě, zato zbožňuje teplo. Potrpí si na přírodní nábytek ve spojení s ocelovými a skleněnými prvky. Společenská místnost je klíčem k úspěchu. Její samozřejmostí musí být moderní technika a design. Vodnář dává přednos bílé a šedé a nejraději spí na posteli.

Ryby

Vodní znamení Ryb vyhledává dekorace spojené s vodou. Nesnáší ostré a hranaté tvary i umělé a kovové doplňky. Keramika, sklo a barevné dekorace dělají Rybám dobře stejně jako jemné osvětlení a bílá barva. Květiny, jezírko, mušle a přístup světla. Z vůní jim lahodí jasmín a sůl. Nejraději relaxují v koupelně a ve svém pokoji, kde mají klid.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.